dimitris.v
Senior Member
- 4 October 2014
- 453
Οπότε ήταν τοπικό πρόβλημα στο κατάστημα εδώ. Ευχαριστώ!
Μετά από επίσκεψη και στο δεύτερο κοντινό κατάστημα, ούτε εκεί τις παρέλαβαν.Καλημέρα. Μήπως είδε κάποιος σε κατάστημα τις βάσεις εργαλείων τοίχου που υπήρχαν στο φυλλάδιο την Δευτέρα; Εδώ στο τοπικό κατάστημα(Κρήτη) δεν τις έφεραν ποτέ.
Τα είχα δει μέχρι την Πέμπτη που πήγα τελευταία φορά. Θα δω παλιΜετά από επίσκεψη και στο δεύτερο κοντινό κατάστημα, ούτε εκεί τις παρέλαβαν.
Αν κάποιος έχει αγοράσει παραπάνω τεμάχια, του περισσεύει 1 σετ και είναι διατεθειμένος να το στείλει, ας μου στείλει ένα π.μ. Εννοείται με το αζημίωτο..
Το είχα αγοράσει πριν 3 χρόνια αν θυμάμαι σωστα.Δυναμη έχει ΑΛΛΑ ήταν ξεκάθαρα ελλατωματικη η κατασκευή του στο εσωτερικό.Συγκεκριμενα το σωληνάκι που μεταφέρει το νερό από το κούμπωμα προς το μοτέρ, σφίγγει με 2 λαστιχάκια.Αυτα μετά από λίγα λεπτα χρήσης φεύγουν από την θέση τους κ τρέχουν παντού νερά.Ο χώρος μέσα είναι πολύ περιορισμένος κ δεν χωράνε σφικτηρακια σωληνα με βίδα ώστε να λυθεί το θέμα.Ετσι το έχω στην αποθήκη παροπλισμένο.Με 50 ευρουδακια βγαζει το Lidl 18βολτο πιεστικο που στα χαρτια τουλαχιστον εχει την ιδια δυναμη με τα αντιστοιχα worx και Ryobi που κοστιζουν υπερδιπλασια!!!
![]()
PARKSIDE® Akku Druckreiniger »PDRA 20-Li A1«, ohne Akku
PARKSIDE® Akku Druckreiniger »PDRA 20-Li A1«, ohne Akku im LIDL Online-Shop kaufen ✓ 90 Tage Rückgaberecht ✓ Schneller Versand ✓ Jetzt bestellen!www.lidl.de
![]()
Για να δείτε τα πλαστικά κολαρα που έχει μέσα.Χαθηκε να έχουν μεταλλικά με βίδα ώστε να μην βγαινουν;Δοκιμασα με δεματικα και συρμα να ενισχύσω τα πλαστικα αλλα δεν.Μεσα σε 1-2 λεπτα βγαινουν απο την θεση τους και γεμιζει νερο μεσα.Αφου γλυτωσα την μπαταρια απο τα νερα παλι καλα λεω.Kριμα τετοιο χρησιμο εργαλειο να βγαινει ελλατωματικο με το καλημερα!
Το πλαστικό που φαίνεται στη φώτο,έχει ένα πολύ μικρό περιθώριο κοψίματος,αλλά το καπάκι που μπαίνει από πάνω δεν έχει τίποτα.Οσο κ να κόψω,μεταλλικο κολάρο με βίδα δεν μπαίνει.Οσο για τον φίλο nickmanak που προτείνει διάφορες κόλλες,όσες δοκίμασα, ανάμεσα τους κ εποξειδικη,δεν πιάνουν πάνω στο λάστιχο.Δυστυχώς.Παντως είναι κρίμα,γιατί σαν εργαλείο δύναμη έχει.Ογκο νερού δεν έχει κ δεν κάνει για μεγάλες επιφάνειες,αλλα πχ για αμάξι ή για μικρές βεράντες, κουπαστες,σκαλιά,παράθυρα κτλ είναι μια χαρά,με τη δεδομένη ευκολία της φορητοτητας που έχει.Όπως δείχνει και περιγράφεις υπάρχει όντως πρόβλημα. Βάλε κολάρα μεταλλικά με βίδα και κόψε λίγο τα πλαστικά να χωράνε. Ούτως ή άλλως παροπλισμένο το έχεις δεν χάνεις τίποτα να κάνεις μια δοκιμή.
Προφανώς εχει ελάττωμα και προτείνουμε τρόπους για την τιμή των οπλων απο εκει και περα θα δοκίμαζα και καποιο αλλο λαστιχάκι (ακόμη και αυτόματου ποτίσματος που έχει και καποια πίεση να πάρει και λογω ακαμψίας κολλάει και σχετικά εύκολα )Το πλαστικό που φαίνεται στη φώτο,έχει ένα πολύ μικρό περιθώριο κοψίματος,αλλά το καπάκι που μπαίνει από πάνω δεν έχει τίποτα.Οσο κ να κόψω,μεταλλικο κολάρο με βίδα δεν μπαίνει.Οσο για τον φίλο nickmanak που προτείνει διάφορες κόλλες,όσες δοκίμασα, ανάμεσα τους κ εποξειδικη,δεν πιάνουν πάνω στο λάστιχο.Δυστυχώς.Παντως είναι κρίμα,γιατί σαν εργαλείο δύναμη έχει.Ογκο νερού δεν έχει κ δεν κάνει για μεγάλες επιφάνειες,αλλα πχ για αμάξι ή για μικρές βεράντες, κουπαστες,σκαλιά,παράθυρα κτλ είναι μια χαρά,με τη δεδομένη ευκολία της φορητοτητας που έχει.
Τα συγκεκριμένα δεν τα γνώριζα καν,όπως τα βλέπω από την φωτογραφία,είμαι σχεδόν σίγουρος ότι χωράνε.Θα τα δοκιμάσω κ θα ενημερωσω.Οσο για τα παιδιά που προτείνουν κόλλημα,είναι το πιο απλό αλλά δυστυχώς το λάστιχο είναι από πλαστικο που δεν πιάνει με τις κόλλες που έχω δοκιμάσει.Το εχω αποδεχτει οτι μαλλον δεν θα βρω λυση,το λέω ομως για τα παιδιά που σκέπτονται να το αγοράσουν,να έχουν το νου τους για γρήγορη εξαντλητικη δοκιμή κ επιστροφή χρημάτων αν έχουν το ίδιο θέμα.Αν βγάλεις ε τέλος το πλαστικό κολάρο και βάλεις μεταλλικό δεματικό σαν το παρακάτω;
![]()
Μεταλλικά Δεματικά Καλωδίων 4.6Χ260mm (20ΤΜΧ)
Βρες Μεταλλικά Δεματικά Καλωδίων 4.6Χ260mm (20ΤΜΧ) στο Skroutz. Δες χαρακτηριστικά και διάβασε χρήσιμα σχόλια, κριτικές & ερωτήσεις χρηστών για το προϊόν!www.skroutz.gr
Γιατί δεν το δίνεις πίσω στο service, μήπως σε νεότερο μοντέλο παραγωγής το έχουν διορθώσει;Τα συγκεκριμένα δεν τα γνώριζα καν,όπως τα βλέπω από την φωτογραφία,είμαι σχεδόν σίγουρος ότι χωράνε.Θα τα δοκιμάσω κ θα ενημερωσω.Οσο για τα παιδιά που προτείνουν κόλλημα,είναι το πιο απλό αλλά δυστυχώς το λάστιχο είναι από πλαστικο που δεν πιάνει με τις κόλλες που έχω δοκιμάσει.Το εχω αποδεχτει οτι μαλλον δεν θα βρω λυση,το λέω ομως για τα παιδιά που σκέπτονται να το αγοράσουν,να έχουν το νου τους για γρήγορη εξαντλητικη δοκιμή κ επιστροφή χρημάτων αν έχουν το ίδιο θέμα.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.