Είναι σαν τα Νμ ροπής των παλμικων Θανάση.
Ονομαστικά.
Δλδ Κώστα είσαι ευχαριστημένος που έδωσες 100 ευρώ για 6 έτη?
Αν επαιρνες κάτι με τα δίπλα χρήματα και το είχες ακόμα δεν θα ήταν καλυτερα?
Τα bar ειναι ονομαστική , εχεις συγκρίνει με καποιο μοντέλο τον 300? Γιατί αλλο η ποιότητα η τα χαρακτηριστικά αλλο τι λενεΣχεδόν τριπλά χρειάζονται για αντίστοιχη δύναμη (τουλάχιστον πριν 1 χρόνο που είχα πάρει το δικό μου).
Το θέμα είναι ότι και niflisk/karcher να πάρεις πάλι δεν είσαι σίγουρος πόσο θα αντέξει.
Και άλλο να πετάξεις 100 και άλλο 300.
Διάβασε σχόλια στο σκρουτζ. Σχεδόν σε όλα υπάρχουν παράπονα για το σερβις απο προβλήματα που δεν καλύπτουν στην εγγύηση.
Είτε φθηνά (πιστόλι) είτε ακριβά (οθόνες, δεν ανεβάζουν πίεση κλπ).
Αυτο! ... αφου εχω χαλασει 3 μικρα Karcher με πλαστικες αντλιες.Το θέμα είναι ότι και niflisk/karcher να πάρεις πάλι δεν είσαι σίγουρος πόσο θα αντέξει.
Και άλλο να πετάξεις 100 και άλλο 300.
Δλδ Κώστα είσαι ευχαριστημένος που έδωσες 100 ευρώ για 6 έτη?
Αν επαιρνες κάτι με τα δίπλα χρήματα και το είχες ακόμα δεν θα ήταν καλυτερα?
Δεν έχει σημασία ποτέ θα το καθαρίσεις αλλά εαν μπορείς να το χρησιμοποιήσεις και για οικιακή χρήση.. Αυτό δεν κάνουμε συζυτηση..;Κωστη, το αρτφισελ δεν θα το καθαριζεις μια φορα το μηνα, θα το κανεις μια φορα και βλεπουμε...
το αυτοκινητο, τα μαρμαρα, τις πλακες τις καθαριζεις πολυ συχνα και εαν του ριξεις πανω απο 100-120bar μπορει να τους κανεις ζημια απο λαθος χειρισμο.
Καλά...Πάνω από 40 φορές έπλυνα αυτοκίνητο,10 φορές αλουμίνια και άλλες τόσες χάλια...οπότε μια χαρα νομίζω ότι πήγε...Ολα μπορούν να χαλάσουν , 100Ε για 6 χρόνια είναι 10 πλυσίματα αυτοκινήτου έξω , αν καποιος ενα εντάξει με αυτό προχωράει
Ναι εχω συγκρίνει για αυτο το λέω. Niflisk των >350€ και ηταν ίσα σε δύναμη. Απλα το parkside κάνει απίστευτο θόρυβο.Τα bar ειναι ονομαστική , εχεις συγκρίνει με καποιο μοντέλο τον 300? Γιατί αλλο η ποιότητα η τα χαρακτηριστικά αλλο τι λενε
Ολα μπορούν να χαλάσουν , 100Ε για 6 χρόνια είναι 10 πλυσίματα αυτοκινήτου έξω , αν καποιος ενα εντάξει με αυτό προχωράει
Γενικά είναι δύσκολη η σύγκριση, οπότε μένουμε στους αριθμούς που δίνει κάθε εταιρία . Πχ ένας μπορεί να χρησιμοποιεί πολύ λεπτή δέσμη και να σου φαίνεται πιο δυνατό, άλλο να έχει μεγαλύτερη παροχή νερού.Τα bar ειναι ονομαστική , εχεις συγκρίνει με καποιο μοντέλο τον 300? Γιατί αλλο η ποιότητα η τα χαρακτηριστικά αλλο τι λενε
Ολα μπορούν να χαλάσουν , 100Ε για 6 χρόνια είναι 10 πλυσίματα αυτοκινήτου έξω , αν καποιος ενα εντάξει με αυτό προχωράει
Να πας να το ψωνισεις στην Γερμανια, κυριοςΤελικά φτάσατε σε κάποιο συμπέρασμα που να βοηθήσει τον απλό αναγνώστη αγοραστή εργαλείων Super Market .... ή να κάνω ανάλυση των απόψεων που διατυπώθηκαν ??
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.