Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Ναι από το μάκρο δεν έχει.
Άρα πάει 37€

Στάλθηκε από το YAL-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

εχει αρκετη δυναμη και πιστευω θα κανει και για τα καρβουνα.
βαλε εσυ τον μεζε να βαλω εγω την τρομπα και τα καρβουνα να την δοκιμασουμε
Έτοιμος :)

θα παρω δευτερη μεγγενη απαραιτητα. ειναι πολυ καλη και χρησιμη

τα γερμανοπολυγωνα με καστανια, λενε τιποτα?

τα γερμανοπολυγωνα με καστανια, λενε τιποτα?

Τα χρησιμοποιώ συνέχεια, είμαι πολύ ευχαριστημένος.
Εντάξει, δεν κάνω και δουλειές συνεργείου, κάνω ερασιτεχνική χρήση

Είναι όμορφα και καλοφτιαγμένα. Αξίζουν πιστεύω. (y)

• Like
Reactions: KOSSTV and nickolas
Ειναι καλη η τιμη για το σετ με τις σκυλες που αν και φαινονται τσιπικες, αντεχουν καλα. Τις εχω καμμια δεκαετια χωρις θεμα. Πολυ χρησιμα εργαλεια

Πολυ χρησιμη και βολικη και η μικρη μεγγενη, την εχω πολλα χρονια και αυτη με μεγαλη χρηση.

Πολυ καλη τιμη και πολυ περιποιημενα φαινονται τα κλειδια καστανιας. Αν δεν ειχα, θα τα αγοραζα.

Τα κοπιδια δεν λενε και τιποτα ιδιαιτερο ποιοτικα, ομως το σετακι των τριων εχει καλη τιμη, εχει ολα τα μεγεθη και με εξτρα λαμες.
Τα αναλωσιμα για τα πολυεργαλεια τυπου dremel ειναι πανακριβα και δεν αξιζουν κατα την γνωμη μου.
Μετροταινια 10μετρη μπορεις να βρεις και με 3-4 ευρω. Ομως αν η 10μετρη μετροταινια parkside ειναι σαν την 5μετρη που ειχε φερει, ισως να αξιζει.

Τα χρησιμοποιώ συνέχεια, είμαι πολύ ευχαριστημένος.
Εντάξει, δεν κάνω και δουλειές συνεργείου, κάνω ερασιτεχνική χρήση

Είναι όμορφα και καλοφτιαγμένα. Αξίζουν πιστεύω. (y)
Επιβεβαιώνω ότι είναι πολύ καλά και ανθεκτικά...
Αντέχουν σε μέτρια πίεση και ο μηχανισμός τους είναι ικανοποιητικοτατος ..
Σε αυτήν την τιμή δεν βρίσκεις..

Όσο για την 10μ μετροταινια νομίζω ότι είναι σαν αυτή που έχω και για τα χρήματα της είναι πολύ καλή...
Εdit: είναι διαφορετική...

Ένα τροχηλατο ακόμη θα το πάρω..

Δεν μπορω να μην αναφερω ακομα μια φορα την αμεριστη συμπαρασταση μου στο γνωστο, καλωσυνατο γεροντακι του Lidl που ερπεται ταπεινα στο πατωμα για να μαστορεψει, για τις διαφημιστικες αναγκες των προιοντων Parkside.

zBUgqW5h.jpg

Βλεπουμε καθαρα την προσπαθεια και την αγωνια στο ρυτιδιασμενο πετσι του προσωπου του, για να καταφερει να μας περασει με ρεαλισμο την δουλεια του.

Ευγε γεροντα, οι πελατες του Λιντλ σε χαιρετουν!

+++++++++

Και μιας που αναφερθηκαμε στο εργατικο γεροντακι, να πω οτι για τους γεροντες η τους κουρασμενους υπαρχει ενα πολυ ενδιαφερον εργαλειακι, η λαβη αλουμινιου ALLY που σε βοηθα να πιανεις με διαφορους τροπους πραματα απο κατω η απο πανω, χωρις να σκυψεις και χωρις να κουραστεις :)

377330_5.jpg

Δηλαδη πατωντας την σκανδαλη στην λαβη, οι σιαγωνες στο κατω μερος κλεινουν και αρπαζουν γερα κατι που εχει πεσει, ακομα και μια μασελα.
Επισης υπαρχει μαγνητης, αν σου πεσει καμμια βιδα, και ενας γαντζος για να σηκωσεις κατι οταν δεν βολευουν οι δαγκανες.
Υπαρχει λεει και μια κορνα(?) παπουτσιων, που φανταζομαι ειναι κατι που διευκολυνει να βαλεις τα παπουτσια σου χωρις να σκυψεις.

Πήρα χθες το σαπουνοδοχείο. Φοβερό! Θα πάω σήμερα να πάρω και 2ο! Δεν χρειάζεται ειδικό σαπούνι!

Στάλθηκε από το SM-F916B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Εχω ενα παρομοιο απο το JUMBO, πολυ χρησιμο και φτηνοτερο στα 7.99 ευρω, αλλα παιρνει μονο αλκαλικες μπαταριες (1.5v) και οχι επαναφορτιζομενες (1.2v), και καθε φορα πρεπει να του αλλαζω 4χΑΑΑ επειδη ολες αυτες οι φτηνες συσκευες ειναι ενεργοβορες.

Του Lidl τι ειδους και ποσες μπαταριες παιρνει? Αραγε δουλευει με τις κοινες επαναφορτιζομενες?

Εχω παρει ενα dispenser απο το bangood στα 10 ευρω στο οποιο εχω ξεχασει ποτε αλλαξα μπαταριες.
Εχω τροποποιησει βεβαια το αυτοματο συστημα,
και κοτσαρησα εναν μικροδιακοπτη, οποτε δουλευει μανουαλ.
Ετσι παιρνω οσο αφρο θελω.

5PPCMJA.jpg

Mπραβο, μια χαρα δουλεια κανει αυτος ο διακοπτης και ευκολος στην επαφη.

Λες το μικρομοτεράκι του να ειναι brushless και οι μπαταριες διαρκουν τοσο πολυ? :)

Εχω ενα παρομοιο απο το JUMBO, πολυ χρησιμο και φτηνοτερο στα 7.99 ευρω, αλλα παιρνει μονο αλκαλικες μπαταριες (1.5v) και οχι επαναφορτιζομενες (1.2v), και καθε φορα πρεπει να του αλλαζω 4χΑΑΑ επειδη ολες αυτες οι φτηνες συσκευες ειναι ενεργοβορες.

Του Lidl τι ειδους και ποσες μπαταριες παιρνει? Αραγε δουλευει με τις κοινες επαναφορτιζομενες?
385281_2.jpg
4 χ 1,5 βολτ,ΑΑΑ

Tου jumbo δεν βγαζει foam αλλα υγρό. Τετοιο εχω detol και βαζω με πατέντα δικο μου υγρο. Το χρησιμοποιώ με επαναφορτιζόμενες μπαταρίας. Του lidl παίρνει 4 ΑΑΑ , τώρα διάρκεια δεν ξέρω άλλα πήρα για δοκιμη τις επαναφορτιζόμενες tronic στα 1000mah. Δυστυχώς δεν έχω ikea κοντα για να παρω καλύτερηποιότητα. Όσον αφορά το ποσό αφρό βγάζει έχει 2 επιλογές για τη δόση. Να ξαναπώ ότι δεν θέλει ειδικό υγρό και η ποσότητα που βάζεις είναι ελάχιστη σε σχέση με ένα non foam dispenser //cloud.tapatalk.com/s/62e12b0206110/20220726_181414.mp4

Στάλθηκε από το SM-F916B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Υπαρχει λεει και μια κορνα(?) παπουτσιων, που φανταζομαι ειναι κατι που διευκολυνει να βαλεις τα παπουτσια σου χωρις να σκυψεις.

Κόκκαλο για παπούτσια = shoe horn = κόρνα για παπούτσια.

Στάλθηκε από το EML-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Like
Reactions: Χιωτης