Εκτός από τον κορμό έχει ένα "στεφάνι" μεταξύ κορμού-ακίδας. Μάλλον το 9mm είναι η διάμετρος του στεφανιού (εντελώς άχρηστη πληροφορία) και 6mm η διάμετρος του κορμού.Γραφει οτι για τις 6μμ καβιλιες η ακιδα εχει διαμετρο 9μμ. Οποτε πρεπει να ειναι κουφιες με διαμετρο 9μμ για να χωρανε μεσα τις καβιλιες των 6μμ.
Ετσι το ερμηνευω εγω τουλαχιστον.
"...Ακίδα κεντραρίσματος για Ø 6 mm: διάμετρος 9 mm, ύψος 14 mm..."
απο την τιμη. τοσο περιπου τις ειχα αγορασει απο το wishΝικολα πως το καταλαβες οτι ειναι κουφιες?
Κατάλαβα (μάθαμε και κάτι σήμερα).Μπορεις.. μπορεις !!
Αυτες ειναι καποιες απο τις απειρες που υπαρχουν....αλλα τρεχα γυρευε και ρωτα , ποσο θα κανουν.
Ελεγα μπας και την βγαζαμε στο...τζαμπα![]()
Οι τσιπιδες έχουν για όλα λυση....σιγα μην βαλουν πιατακια!!Κατάλαβα (μάθαμε και κάτι σήμερα).
Από παρόμοιες ακίδες άλλης μάρκας θα σου έλεγα και εγώ ότι μοιάζουν να είναι κούφιες από μέσα (δηλαδή έτσι φαίνεται από το βάρος τους), αν αυτό παίζει κάποιο ρόλο γι' αυτό που τις θες. Κατά τα άλλα θα σου λείπει το "πιατάκι" που πατάει πάνω του η ακίδα.
Και εγω εχω τις συμπαγείς αλλα υπάρχουν και κουφιες.Δεν νομίζω να είναι κούφιες.
Έχω τις αντίστοιχες της Wolfcraft που είναι χάλκινες.
είναι μικρές για τα ηχεία ρε συ Μιχάλη, εκτός και αν τις θέλεις για μικρά ηχεία βάσης.θα κανω την υπερβαση και θα δωκω τα 3 ολακερα ευρω,οποτε σας ενημερωνω σχετικα![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.