Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Kαποιες ειναι κουφιες για να χωρουν μεσα οι καβιλιες που εχουν ηδη μπει στην μια πλευρα, ωστε να σημαδεψουν απεναντι.
Καποιες ειναι συμπαγεις, ειναι πιο διαδεδομενες, για να μπαινουν στις τρυπες που εχουν ανοιχτει στην μια πλευρα ωστε να σημαδεψουν απεντατντι.

Aπο οτι βλεπω τωρα, το lidl φερνει τις κουφιες, σωστα το παρατηρησε ο Νικος. (y)

Γραφει οτι για τις 6μμ καβιλιες η ακιδα εχει διαμετρο 9μμ. Οποτε πρεπει να ειναι κουφιες με διαμετρο 9μμ για να χωρανε μεσα τις καβιλιες των 6μμ.
Ετσι το ερμηνευω εγω τουλαχιστον.

"...Ακίδα κεντραρίσματος για Ø 6 mm: διάμετρος 9 mm, ύψος 14 mm..."

Μιχάλη, έχω την εντύπωση ότι η διάμετρος αναφέρεται στο εξωτερικό δακτυλίδι (τη συνολική μέγιστη διάμετρο του προϊόντος δηλαδή) και όχι στον κορμό

Γραφει οτι για τις 6μμ καβιλιες η ακιδα εχει διαμετρο 9μμ. Οποτε πρεπει να ειναι κουφιες με διαμετρο 9μμ για να χωρανε μεσα τις καβιλιες των 6μμ.
Ετσι το ερμηνευω εγω τουλαχιστον.

"...Ακίδα κεντραρίσματος για Ø 6 mm: διάμετρος 9 mm, ύψος 14 mm..."
Εκτός από τον κορμό έχει ένα "στεφάνι" μεταξύ κορμού-ακίδας. Μάλλον το 9mm είναι η διάμετρος του στεφανιού (εντελώς άχρηστη πληροφορία) και 6mm η διάμετρος του κορμού.

Πάντως δεν μπορώ να σκεφτώ πως θα μπορούσες να στηρίξεις ηχεία ή οτιδήποτε άλλο, είτε είναι κούφιες είτε όχι.

Πάντως δεν μπορώ να σκεφτώ πως θα μπορούσες να στηρίξεις ηχεία ή οτιδήποτε άλλο, είτε είναι κούφιες είτε όχι.
Μπορεις.. μπορεις !! :)
Αυτες ειναι καποιες απο τις απειρες που υπαρχουν....αλλα τρεχα γυρευε και ρωτα , ποσο θα κανουν.
Ελεγα μπας και την βγαζαμε στο...τζαμπα 😀
1664278889178.png

1664278716868.png

Last edited:
Μπορεις.. μπορεις !! :)
Αυτες ειναι καποιες απο τις απειρες που υπαρχουν....αλλα τρεχα γυρευε και ρωτα , ποσο θα κανουν.
Ελεγα μπας και την βγαζαμε στο...τζαμπα 😀
Κατάλαβα (μάθαμε και κάτι σήμερα).
Από παρόμοιες ακίδες άλλης μάρκας θα σου έλεγα και εγώ ότι μοιάζουν να είναι κούφιες από μέσα (δηλαδή έτσι φαίνεται από το βάρος τους), αν αυτό παίζει κάποιο ρόλο γι' αυτό που τις θες. Κατά τα άλλα θα σου λείπει το "πιατάκι" που πατάει πάνω του η ακίδα.

Κατάλαβα (μάθαμε και κάτι σήμερα).
Από παρόμοιες ακίδες άλλης μάρκας θα σου έλεγα και εγώ ότι μοιάζουν να είναι κούφιες από μέσα (δηλαδή έτσι φαίνεται από το βάρος τους), αν αυτό παίζει κάποιο ρόλο γι' αυτό που τις θες. Κατά τα άλλα θα σου λείπει το "πιατάκι" που πατάει πάνω του η ακίδα.
Οι τσιπιδες έχουν για όλα λυση....σιγα μην βαλουν πιατακια!!
Οι χουβαρνταδες δε.......μεχρι και αυτο βαζουν :LOL:

1664280544693.png

:LOL:

Σωστός...
Ρίξε και μια ματιά στα κινεζομάγαζα. Έχει έτοιμες λύσεις, όχι και πολύ ακριβές. πχ

Δεν μπορει να στηρίξεις τίποτα με αυτές. Μιλάμε για μια κατασκευή που έχει πλάτος από 4 εώς 6 χιλιοστά και ύψος το πολύ 4 χιλιοστά.
Το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να φτιάξεις στίβο μάχης για ψύλλους να τους σκίσεις στο έρπην.

θα κανω την υπερβαση και θα δωκω τα 3 ολακερα ευρω,οποτε σας ενημερωνω σχετικα 😀
είναι μικρές για τα ηχεία ρε συ Μιχάλη, εκτός και αν τις θέλεις για μικρά ηχεία βάσης.
άλλη δουλειά κάνουν αυτές, θα σε παιδέψουν αν πας να τις βάλεις κάτω από ηχείο.. και κοίτα μην κάνεις καμιά ζημιά...

Μιχάλη, μάλλον έχεις μπερδέψει τις μύτες που είναι για στήριξη ηχείων με τς μύτες κεντραρίσματος για καβίλιες. Δεν έχουν σχέση μεταξύ τους παρά μόνο οπτικά.

Παιδια σε cdp και προενισχυτη θα τις δοκιμάσω.
Τα ηχεία δεν έχουν που δεν έχουν μπάσο,άμα βάλω και ακιδες .....τον ήπια! :)

Εδω οι διαστασεις για τις ακιδες των 12 και 10μμ. Λιγο πολυ ιδιες διαστασεις εχουν ολες τις μαρκες. Δεν ειναι του Lidl.

CHMlraFh.jpg