Εντάξει παιδιά αν το χρειάζεσαι συχνά το παίρνεις.. Τα βγάζει τα λεφτά του.. Αν σκιζεις μια φορά το χρόνο τι να το κάνεις;
A μπράβο. Στην περίπτωσή μου έχουμε γεμίσει καυσόξυλα για κόψιμο/σκίσιμο επειδή έτυχε και είχαμε πολύ χιόνι δυο χρονιές απανωτά (έπεσαν πολλά δέντρα). Άγνωστο πότε και αν θα ξανάχουμε.Εντάξει παιδιά αν το χρειάζεσαι συχνά το παίρνεις.. Τα βγάζει τα λεφτά του.. Αν σκιζεις μια φορά το χρόνο τι να το κάνεις;
Δωστε 1 μεροκαματο σε αλλοδαπο εργατη να σας σκισει τα ξυλα και θα σας βγει φθηνοτερα!
Την εχει ξαναβγαλει στο παρελθον, την εχω και αξιζει. βεβαια αν θυμαμαι καλα την ειχα αγορασει 19,99.επαναφορτιζομενη σκουπα υγρων-στερεων; σε αυτο το φορματ ομολογω δεν το περιμενα!
Την θέλω για το αυτοκίνητο (ταξί) για να το διατηρώ καθαρό , τι λες αξίζει?Την εχει ξαναβγαλει στο παρελθον, την εχω και αξιζει. βεβαια αν θυμαμαι καλα την ειχα αγορασει 19,99.
Συνάδελφοι, επειδή δεν έχω καρφωτικό, τι λέτε για αυτό το 20v; Αξίζει;
Θα ήθελα να μπορεί να καρφώσει καρφάκια που να έχουν μήκος 20mm ή και λίγο περισσότερο.
Βάσει προδιαγραφών μπορεί, αλλά θα τα καταφέρνει στην πραγματικότητα σε ΚΠ, ή θα τα αφήνει έξω;![]()
Απλά μία διευκρίνηση.Δυσκολο πεδιο εφαρμογης το αυτοκινητο.
Εκει ειδικα οι μοκετες ειναι αθλος ακομα και για οικιακες σκουπες ρευματος.
Για οικιακη χρηση την εχω εγω και ανταποκρινεται καλα.
Σήμερα επέστρεψα το αντίστοιχο 12βολτο πολυεργαλείο. Μου φάνηκε πολύ ψόφιο/αδύναμο τόσο για τρίψιμο όσο και για κόψιμο ξύλου. Δεν έχω όμως μέτρο σύγκρισης άλλο εργαλείο οπότε ίσως το αδικώ.το πολυεργαλειο ταλαντωσης το θελω κι εγω. αν και εκανε παλιοτερα 30, και στα 36 αξιζει
εχω το 12βολτο και το εχω δουλεψει στο μπανιο μου για αφαιρεση αρμου στα πλακακια.Σήμερα επέστρεψα το αντίστοιχο 12βολτο πολυεργαλείο. Μου φάνηκε πολύ ψόφιο/αδύναμο τόσο για τρίψιμο όσο και για κόψιμο ξύλου. Δεν έχω όμως μέτρο σύγκρισης άλλο εργαλείο οπότε ίσως το αδικώ.
Αν πάρει κανείς το 20βολτο ας γράψει δύο λόγια, με ενδιαφέρει και εμένα για κάποια στιγμή στο μέλλον.
Έκανα δοκιμή να κόψω μια σανίδα πάχους 2εκ με τον δίσκο που είναι κάπως στρογγυλός. Πήγαινε πάρα πολύ αργά και ζοριζότανε.εχω το 12βολτο και το εχω δουλεψει στο μπανιο μου για αφαιρεση αρμου στα πλακακια.
ηταν αρκετα δυνατο και εκανα την δουλεια μου πολυ γρηγορα,
το ειχα παρει σκετο σωμα μιας και ειχα μερικες 12βολτες μπαταριες απο αλλα εργαλεια.
δεν ξερω γιατι δεν σε καλυψε
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.