Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Εντάξει παιδιά αν το χρειάζεσαι συχνά το παίρνεις.. Τα βγάζει τα λεφτά του.. Αν σκιζεις μια φορά το χρόνο τι να το κάνεις;
A μπράβο. Στην περίπτωσή μου έχουμε γεμίσει καυσόξυλα για κόψιμο/σκίσιμο επειδή έτυχε και είχαμε πολύ χιόνι δυο χρονιές απανωτά (έπεσαν πολλά δέντρα). Άγνωστο πότε και αν θα ξανάχουμε.

Δωστε 1 μεροκαματο σε αλλοδαπο εργατη να σας σκισει τα ξυλα και θα σας βγει φθηνοτερα!
😁
Έχεις την εντύπωση ότι έχει γλυτώσει κανείς εδώ μέσα έστω ένα φράγκο από τις δουλειές που κάνει μόνος του; Τα δίνουμε Χ2 για εργαλεία.

Για να μην εχετε παραπονο φουλ του εργαλειου ερχεται!

επαναφορτιζομενη σκουπα υγρων-στερεων; σε αυτο το φορματ ομολογω δεν το περιμενα!

τα καρυδακια για το παλμικο θα αξιζουν λετε; ο άξονάς τους δε δείχνει να ειναι impact όπως τα μεγάλα bit του σετ. όπως επίσης και οι φορείς bit δείχνουν απλοί... αν είναι ίδια με τα κανονικά σετ bit τότε νομίζω δεν πολυαξίζει το πακέτο

καλα τρελαθηκανε? :)
ολα τα ωραια εργαλεια τα βγαζουνε μαζι?

Άσε που το φυλλάδιο έχει και μερικά ακόμα που δεν τα έχει το site!

Δηλαδή:

• Διπλός ταχυφορτιστής 20v στα 20€
  • Επαναφορτιζόμενο δισκοπρίονο 20v στα 50€
  • Επαναφορτιζόμενος Αλοιφαδόρος 20v στα 40€

Lidl3.jpg

Lidl2.jpg

Lidl1.jpg

Ενδιαφερουσα αυτη σεγα/σπαθοσεγα, δυο σε ενα εργαλειο!

H worx ειχε βγαλει παλια παρομοιο εργαλειο
Worx-Axis-cordless-reciprocating-saw-and-jig-saw-product-shot.jpg

επαναφορτιζομενη σκουπα υγρων-στερεων; σε αυτο το φορματ ομολογω δεν το περιμενα!
Την εχει ξαναβγαλει στο παρελθον, την εχω και αξιζει. βεβαια αν θυμαμαι καλα την ειχα αγορασει 19,99.

• Like
Reactions: nickolas
Συνάδελφοι, επειδή δεν έχω καρφωτικό, τι λέτε για αυτό το 20v; Αξίζει;
Θα ήθελα να μπορεί να καρφώσει καρφάκια που να έχουν μήκος 20mm ή και λίγο περισσότερο.
Βάσει προδιαγραφών μπορεί, αλλά θα τα καταφέρνει στην πραγματικότητα σε ΚΠ, ή θα τα αφήνει έξω; :unsure:

• Like
Καλημέρα. Βλέπω ότι την Πέμπτη βγάζει αυτό εδώ το πολυεργαλείο. Έχουμε κάποια άποψη; Αξίζει ή να μην ασχοληθώ;
3ede3407ce46a66eefa2b54dfe754f06.jpg

• Like
Την εχει ξαναβγαλει στο παρελθον, την εχω και αξιζει. βεβαια αν θυμαμαι καλα την ειχα αγορασει 19,99.
Την θέλω για το αυτοκίνητο (ταξί) για να το διατηρώ καθαρό , τι λες αξίζει?
Μπαταρία έχω

Συνάδελφοι, επειδή δεν έχω καρφωτικό, τι λέτε για αυτό το 20v; Αξίζει;
Θα ήθελα να μπορεί να καρφώσει καρφάκια που να έχουν μήκος 20mm ή και λίγο περισσότερο.
Βάσει προδιαγραφών μπορεί, αλλά θα τα καταφέρνει στην πραγματικότητα σε ΚΠ, ή θα τα αφήνει έξω; :unsure:

μερικες προσωπικες καθαρα αποψεις

το καρφωτικο μπαταριας καρφωνει και μεγαλυτερα. αξιζει

το πιστολακι θερμοκολλας αξιζει και αυτο. το εχω και ειναι πολυ βολικο οπου δεν εχεις ρευμα

το δισκοπριονακι δεν πρεπει να λεει πολλα γιατι θυμαμαι σε ενα τεστ ετρωγε γρηγορα την μπαταρια. βεβαια αν εχεις μπαταριες, οκ.
στα περιστροφικα αξιζει το εργαλειο να ειναι μπρασλες σαν και αυτο που εχω παρει απο μπανγκουντ με 22 ευρω σε προσφορα και 125 δισκο ή αλλα παλι μπρασλες φ150 με 30€

το πολυεργαλειο ταλαντωσης το θελω κι εγω. αν και εκανε παλιοτερα 30, και στα 36 αξιζει

οι σφιγκτηρες ειναι λιγο ακριβοι για το μεγεθος τους

η μπαταρια που πουλιεται μονη της αξιζει γιατι ειναι νεου τυπου μπαλανς
αυτη που πουλιεται με το φορτιστη μαζι, οχι γιατι ειναι παλαιου τυπου

το σκουπακι το ειχα παρει χωρις το μεγαλο πελμα πιο φτηνα, ρουφαει καλα
ενα παλιοτερο B&D που ειχα ομως ηταν ενα κλικ καλυτερο και ας ηταν 12 βολτ
φοβαμαι οτι λογω μηκους θα ειναι λιγο αδυνατο για να ρουφαει τη σκονη απ το πατωμα αλλά δεν χανετε τιποτα να το τεσταρετε.

πολυ βολικο φυσικα το πνευματικο πιστολετο μπαταριας, ιδιαιτερα σε δυσπροστια σημεια λογω μικρου βαρους
οι κραδασμοι ομως ειναι ενα θεμα που θα ταλαιπωρησει την μπαταρια. κανει ομως τη δουλεια του καλα. η δυαρα μπαταρια ειναι πιο ελαφρια καιετσι ταλαιπωρειται λιγοτερο απο τους κραδασμους σε σχεση με την 4αρα.

το παλμικο ειναι το κλασικο, καλο αλλά στα μισα χρηματα μπορεις να πετυχεις μπρασλεες και δυνατοτερο και ελαφρυτερο τυπου μακιτα. στην ιδια τιμη το παιρνεις και με μπαταρια απο μπανγκουντ και ειναι και μπρασλες οπότε δεν αξιζει γιατι τουτο ειναι και βαρυ

Last edited:
Δυσκολο πεδιο εφαρμογης το αυτοκινητο.
Εκει ειδικα οι μοκετες ειναι αθλος ακομα και για οικιακες σκουπες ρευματος.
Για οικιακη χρηση την εχω εγω και ανταποκρινεται καλα.
Απλά μία διευκρίνηση.
Δεν θα είναι η βασική μου σκούπα που θα καθαρίζω το αυτοκίνητο.
Απλά θέλω ένα φορητό σκουπακι ώστε στο τέλος της βάρδιας να μαζεύω τα σκουπιδακια της ημέρας ώστε να διατηρώ φρέσκο το ταξί.
Η σκούπα η κανονική μπαίνει μια φορά την εβδομάδα.
Για αυτή την χρήση προορίζεται

τη δουλεια αυτη θα την κανει και χωρις το μακρυ μαρκουτσι. ειναι 18βολτο κι αυτο του δινει δυναμη
τωρα με το πελμα δεν ξερω, δεν χανεις τιποτα να το δοκιμασεις και αν δεν σου αρεσει να το πας πισω και να σου επιστρεψουν τα χρηματα σου

• Like
Reactions: nik187
το πολυεργαλειο ταλαντωσης το θελω κι εγω. αν και εκανε παλιοτερα 30, και στα 36 αξιζει
Σήμερα επέστρεψα το αντίστοιχο 12βολτο πολυεργαλείο. Μου φάνηκε πολύ ψόφιο/αδύναμο τόσο για τρίψιμο όσο και για κόψιμο ξύλου. Δεν έχω όμως μέτρο σύγκρισης άλλο εργαλείο οπότε ίσως το αδικώ.
Αν πάρει κανείς το 20βολτο ας γράψει δύο λόγια, με ενδιαφέρει και εμένα για κάποια στιγμή στο μέλλον.

• Like
Reactions: KOSSTV and nickolas
θα το παρω εγω τουλαχιστον δοκιμαστικα και θα το συγκρινω με ενα ρευματος τοταλ που εχω. φυσικα θα ειναι πιο αδυναμο αλλά παει στο καλο, 18βολτο ειναι.
αυτο και μια δυαρα μπαταρια θα ειναι οι αγορες μου.
οσο και αν φανει χαζο, το θελω περισσοτερο για τον κηπο :)
απο το να κοβω πλαστικες γλαστρες για να βγαινουν τα φυτα για μεταφυτευση μεχρι και να κοβω ριζες με κλαρακια για μπολιασματα.
για υδροροες, για δουλειες στη ταρατσα οπου εκει δεν εχω ρευμα και θα πρεπει να απλωνω μπαλαντεζες απο το εδαφος κλπ
ακομα και στο εργαστηρι, γερναω και βαριεμαι να απλωνω καλωδια πολλες φορες

• Like
Reactions: anastasg and dk31
Σήμερα επέστρεψα το αντίστοιχο 12βολτο πολυεργαλείο. Μου φάνηκε πολύ ψόφιο/αδύναμο τόσο για τρίψιμο όσο και για κόψιμο ξύλου. Δεν έχω όμως μέτρο σύγκρισης άλλο εργαλείο οπότε ίσως το αδικώ.
Αν πάρει κανείς το 20βολτο ας γράψει δύο λόγια, με ενδιαφέρει και εμένα για κάποια στιγμή στο μέλλον.
εχω το 12βολτο και το εχω δουλεψει στο μπανιο μου για αφαιρεση αρμου στα πλακακια.
ηταν αρκετα δυνατο και εκανα την δουλεια μου πολυ γρηγορα,
το ειχα παρει σκετο σωμα μιας και ειχα μερικες 12βολτες μπαταριες απο αλλα εργαλεια.

δεν ξερω γιατι δεν σε καλυψε

εχω το 12βολτο και το εχω δουλεψει στο μπανιο μου για αφαιρεση αρμου στα πλακακια.
ηταν αρκετα δυνατο και εκανα την δουλεια μου πολυ γρηγορα,
το ειχα παρει σκετο σωμα μιας και ειχα μερικες 12βολτες μπαταριες απο αλλα εργαλεια.

δεν ξερω γιατι δεν σε καλυψε
Έκανα δοκιμή να κόψω μια σανίδα πάχους 2εκ με τον δίσκο που είναι κάπως στρογγυλός. Πήγαινε πάρα πολύ αργά και ζοριζότανε.
Επίσης έτριψα μια εσωτερική γωνία ξύλινου κουτιού με το πέλμα "Δ" και 120άρι γυαλόχαρτο. Δεν εντυπωσιάστηκα και επιπλέον το πέλμα φαγώθηκε μπροστά στη μύτη.
Όπως είπα δεν έχω μέτρο σύγκρισης (πρώτη φορά δούλεψα τέτοιο εργαλείο) αλλά το φανταζόμουνα πιο δυνατό. Αν το αντίστοιχο 20βολτο ή ρεύματος είναι (αρκετά) πιο δυνατό θα με ενδιέφερε.