συμφωνω και με τους τρεις σας!

για αυτο αν ειχα μια σχετικη οικονομικη ανεση, θα επαιρνα μαλλον τον μακιτα μεν, με 2 4αρες κινεζικες απο μπανγκουντ δε , με προσφορα σε καποιο αλλο εργαλειο
για παραδειγμα, απο τοτε που γνωρισα την ηλεκτρικη ψαλιδα , μου εχει γινει τοσο απαραιτητη που απορω πως δεν την ειχα τοσο καιρο

και απορω πως δεν εχει βγαλει η παρκσαιντ ακομα μια τετοια
ετσι με 110+ 70 € θα ειχα τον μακιτα, την μπρασλες ψαλιδα και δυο καλες (για κινεζες) μπαταριες 388vf των 4ΑΗ
τα 60 ευρω για μενα ειναι μια ισχυρη διαφορα ετσι αν δεν ειχα την ανεση ή δεν ηθελα να παρω καποιο αλλο εργαλειο για να βρω φτηνες μπαταριες, θα πηγαινα σε τοταλ μαλλον παρα σε αυθεντικο πακετο μακιτα.
γιατι πραγματι ποσες φορες θα χρησιμοποιησεις σε μια νορμαλ μονοκατοικια ενα τετοιο εργαλειο?
αν βεβαια καποιος εχει ακομα μεγαλυτερη ανεση , πας στον GOAT , το EGO ,σε καποια απο τις 3 εκδοσεις του αν θες κατι ελαφρυ για το χερι ή πας σε πλατης οπου εκει πας στην στρατοσφαιρα τιμων.
βεβαια μια αλλη εναλλακτικη ειναι και ενα που δουλεψα προσφατα απο επαγγελματια που ειχε ερθει να φτιαξει το κηπο-περιβολι ενος γειτονα . ηταν ενα alpina βενζινης στα 200 ευρω
που μου θυμησε σε δυναμη το δικο μου valex. και καθαριζε ολα τα φυλα και το κομμενο γρασιδι πανω στο χωμα με ενα απλο περασμα!
και ομορφα ζυγισμενο, το δουλευεις με ενα χερι σε αντιθεση με το βαλεξ που θελει δυο καθως μπαταρει το βαρος του.
αλλά βεβαια η βενζινη εχει τη δικη της βαβουρα...