Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Καλώς τον!
Που χάθηκες εσύ?

Όντως εξαιρετικά εξυπηρετική στο κόψιμο μεγάλων σε μήκος κομματιών.
Έχω την αντίστοιχη σε Bosch.
Τρεξιμο πολυ εντος > εκτος και δεν αδειαζω για τιποτες,
Περσινή αγορά, δυστυχώς το ένα bit σκούριασε ενώ δεν βρισκόταν σε εξωτερικό χώρο
View attachment 204220View attachment 204221

Όχι ότι είναι τίποτα σπουδαίο αλλά μου κάνει εντύπωση ότι συνέβη σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα
η μονη προφυλαξη ειναι ψεκασμα με λαδι για μάκρυ διαστημα αποθηκευσης

• Like
Reactions: avlovers
Μηπως εχετε να μου προτεινετε καποιο αφροποιητη που να ταιριαζει σε πλυστικο Parkside του Lidl. Αυτος που ειχα μεχρι τωρα ( τον ειχε μεσα η συσκευασια) ειχε κοπει το στομιο του πλαστικου μπουκαλιου, ψιλοδουλευε ομως, τελευταια ομως δεν κανει καθολου αφρο. Παραθετω φωτογραφιες για να βρουμε καποιον να ταιριαζει στο ρυγχος. Προτιμω καποιον aftermarket, και οχι τον αντικαταστατη απο το service lidl.

Attachments

• 20221115_123545.jpg
    20221115_123545.jpg
    1.9 MB · Views: 53
  • 20221115_123604.jpg
    20221115_123604.jpg
    955.1 KB · Views: 52
ψαξε λιγο στο τοπικ με τα πλυστικα κτλ....καθε τοσο ποσταρει καπιος το λινκ για εναν πολυ καλο αφροποιητη στο ebay που βγαινει και για του λιντλ

Bγηκε το νεο φυλλαδιο για την ερχομενη Πεμπτη με διαφορα Black Friday deals

Εχει και κατι λιγα στα ειδη αυτοκινητου

Καλημέρα.
Έχει δοκιμάσει κανείς το τζελ καθαρισμού αυτοκινήτου που φέρνουν από την άλλη Δευτέρα, ή κάποιο ανάλογο προϊόν άλλης εταιρείας;

Με βλεπω να αγοραζω το δισκοπριονο μεταλλου στα 50€. Ολο το αναβάλλω γιατι δεν το πολυχρειαζομαι, όμως οταν τυχαινει να χρειαστει να κοψω σιδερα, βλαστημαω που δεν το αγορασα. Με έπεισε και ο @nikfor με τις δουλειες που εκανε τελευταία. Ελπίζω να πέσω σε καλό κομμάτι χωρις ελαττωματα.

Με βλεπω να αγοραζω το δισκοπριονο μεταλλου στα 50€. Ολο το αναβάλλω γιατι δεν το πολυχρειαζομαι, όμως οταν τυχαινει να χρειαστει να κοψω σιδερα, βλαστημαω που δεν το αγορασα. Με έπεισε και ο @nikfor με τις δουλειες που εκανε τελευταία. Ελπίζω να πέσω σε καλό κομμάτι χωρις ελαττωματα.

Μην το σκέφτεσαι, αγόρασέ το. Είναι από τα καλύτερα εργαλεία της Parkside που έχω πάρει.
Το ίδιο έχει πει άλλωστε και πριν από μένα ο Κωστής, που το έχει δουλέψει πολύ περισσότερο.

Ξαναβάζω φωτο από τα τελευταία κοψίματα που έκανα για να γίνει κατανοητό ότι το δισκοπριονο μετάλλου είναι ένα πολύ καλό εργαλείο όπου με σωστή χρησιμοποίηση και με έναν καλό δίσκο μπορείς να κάνεις πολλά...!!!
Με ένα 50αρη έχει ένα πρώτης τάξεως εργαλείο...!!!
Βαγγέλη 59.99 έχει κανονικά...
20221111_111536.jpg20221116_150215.jpg

Το πηρα το δισκοπριονο παιδιά αλλά πειτε μου πως θα ανακαλυψω αν επεσα σε ελαττωματικο τεμαχιο. Τι να προσεξω;
Βλεπω τη συσκευασια ξανακολλημμενη προχειρα με διαφανη ταινια. Αλλα ετσι ηταν ολα τα τεμαχια στο καταστημα. Ελπιζω να μην ειναι τπτ επιστρεφομενα απο σερβις κλπ.

parkside.jpg