Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Νομίζω από 1 Δεκεμβρίου ισχύει
Υπήρχε ένα πρόσθετο δίφυλλο φυλλάδιο που μοίρασαν στην περιοχή του Νέου Κόσμου.

• Like
Reactions: nickolas
4αρες στα 22ευρω ειναι τσαμπα,συνηθως 35 τις βγαζει.Ανεβασε καμια φωτο το φυλλαδιο αν θες.

• Like
Reactions: KOSSTV
Είδα ότι το lidl φέρνει 4αρες μπαταρίες στα €22, τόσο είχαν πάντα ή έριξαν την τιμή τους;
Μου φάνηκαν αρκετά φθηνές, ιδέα μου είναι;
Δεν ξεκαθαρίσεις όμως...12ν η 18ν...;

Το φυλλαδιο πηγε στην ανακυκλωση, δεν τα κρατάμε γιατί είναι πειρασμός :p
Κωστή, δεν έδωσα ιδιαίτερη σημασία αν είναι 12v ή 18v

Η μπαταρία είναι η 20v και η προσφορά αφορά συγκεκριμένα καταστήματα αλλά δεν έχω ούτε εγώ φυλλάδιο να δω ποια είναι αυτά τα καταστήματα.

• Like
Reactions: Kosh and nickolas
το φυλλαδιο δεν αφορα ΟΛΑ τα καταστηματα ?

στο μεταξυ οι του νεου κοσμου γρηγορειτε γιατι στις 15 δεκεμβριου ανοιγει εκει το πρωτο διοροφο καταστημα Lidl στην Ελλαδα.

• Like
Reactions: PolydorosDS
το φυλλαδιο δεν αφορα ΟΛΑ τα καταστηματα ?

στο μεταξυ οι του νεου κοσμου γρηγορειτε γιατι στις 15 δεκεμβριου ανοιγει εκει το πρωτο διοροφο καταστημα Lidl στην Ελλαδα.
Σοβαρά;
Δεν γνωρίζω τίποτα, για δώσε περισσότερες πληροφορίες

Όντως? Που?

Ακριβως εδω .

15 δεκεμβριου εγκαινια απο οσο ξερω.

FQ3UQ0VX0AEPKhe.png

Mε βαθεια θλιψη ανακοινωνω οτι δεν υπαρχει ιχνος εργαλειου -ουτε καν ρουχαλακια εργασιας- την ερχομενη εβδομαδα στα Lidl. 😥

Για να μην παει χαμενη η αναρτηση, να πω οτι υπαρχει μαστιχωτο τσουρεκακι πολιτικο στα 1.42 ευρω το τεμαχιο, τρυφερη και νοστιμη σουπια φιλετο για γεροντες στα 4.99 το μισοκιλο και πακοτινια φρεσκα και τραγανα μολις 93 λεπτα, για να μην πηγαινετε με αδεια χερια σε επισκεψεις :)

ειστε αρρωστοι :ROFLMAO:

υγ

εκεινες οι μπαταριες οι 4αρες μπας και τις ειδε κανεις ? σαν τον αη βασιλη απο στομα σε στομα θα κυκλοφορουν
Εγώ τις βρήκα στον Νέο Κόσμο.
2 τελευταίες εκ των οποίων τσίμπησα την μια.
22 ευρώ κόστος.

• Like
Reactions: nickolas