Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Πιο φθηνά κατάντησαν τα εργαλεία του Lidl, παρά τα φαγιά τους! :unsure:
Μη το λες....
293d00d873ce37c34bead1340a75fb13.jpg

Πάντως πέρα από την πλάκα, αγόρασα προ ημερών τη "φτηνή" βασιλόπιτα Favorina (2,5 ευρώ) των Lidl και ομολογώ ότι εξεπλάγην ευχάριστα από τη γεύση. Ήταν μικρή βέβαια, μισό κιλό, αλλά για 2,5 ευρώ ήταν κατ' εμέ πολύ καλύτερη και φθηνότερη από αρκετές συνοικιακών φούρνων που αγόραζα τα τελευταία χρόνια. Αν θυμάμαι καλά, τις συγκεκριμένες φέτος τουλάχιστον τις έφτιαχνε ο Χρυσανθίδης (γνωστός από τους κουραμπιέδες του, και για μένα, και σημείο στάσης, το κατάστημα στη Ν. Καρβάλη, του δρομολογίου ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκη - Ξάνθη, όταν υπηρετούσα τη θητεία μου στο στρατό ξηράς, κάπου το 2000):

Καλά, θα πάω αύριο να πάρω και δεύτερο τέτοιο φακουδάκι!
Δεν είχα καταλάβει πόσο χρήσιμο είναι ένα τέτοιο εργαλείο! Από εχθές το έχω χρειαστεί 10 φορές. :)

Έτσι που περιστρέφεται παντού και πιάνει με το μαγνήτη, φωτίζεις τέλεια εκεί ακριβώς που θέλεις.
Αν δεν έχετε κάποιο παρόμοιο εργαλείο, είναι άψογο για 7€ (y)

Image7647396639773734971.jpg

Φαντάζομαι θα υπάρχουν και πολύ καλύτερα και μεγαλύτερα, αλλά εμένα με βόλεψε ιδιαίτερα το μικρό του μέγεθος.

Υπαρχουν πιο βολικα και πιο μικρα με μεγαλυτερο και flexible λαιμο, ειναι πιο φωτεινα αλλα δουλευουν με ρευμα.

Εχω βαλει σε ολες τις πριονοκορδελες και σεγες παγκου που εχω, ειναι απιστευτα χρησιμο το εξτρα φως, απο οπου κι αν προερχεται :)

καποτε τα ειχε 8 ευρω το banggood..

• Like
Reactions: lazarefa
Και εγώ το έχω πάρει και είναι πολύ καλό....πήρα και το σετ για τις χαλασμένες βίδες και τα μικρά ποτηροτρύπανα... τσάμπα είναι όλα ας υπάρχουν !!!
Ο φακός κάνει και για τους τόρνους του Μπάμπη.... γιατί μετά θα πει ότι δεν του το είπαμε.... :cool:

τι μπαταριες παιρνει?

3x ΑΑΑ

Υπαρχουν πιο βολικα και πιο μικρα με μεγαλυτερο και flexible λαιμο, ειναι πιο φωτεινα αλλα δουλευουν με ρευμα.

Ναι και εγώ έχω τέτοιο στο κάθετο δράπανο, αλλά η ευκολία και η φορητότητα αυτού του μικρού δεν συγκρίνεται :)

Δυστυχως οι μπαταριες εξαντλουνται ταχυτατα και μενεις στη μεση, οποτε οσα μπαταριας ειχα τα αλλαξα με ρευματος.
Με μαυρη καρδια τα αλλαξα, καθως ειμαι πολεμιος του ρευματος αλλα ο σκοπος αγιαζει τα μεσα :)

• Like
Reactions: xxaris
Εννοειται με eneloop και μαλιστα τις μαυρες.

Αυτα τα λεντακια δεν εχουν καλο κυκλωμα διαχειρισης ενεργειας οπως οι ακριβοι φακοι led. Οποτε καινε ρευμα αβερτα.

• Like
Reactions: KOSSTV
Ο φακός κάνει και για τους τόρνους του Μπάμπη.... γιατί μετά θα πει ότι δεν του το είπαμε.... :cool:

Αν και έχω κάνει τα κουμάντα μου με τα μηχανήματα…

8E8F7677-EA04-413C-96A3-A978206B292D.jpeg87935C16-004D-446A-9B97-779D86E8A69B.jpeg

…εσύ καλά κάνεις και τα λές.
«Κάνε το καλό και δώσ’το στο βρεφοκομείο» που λέει και ο λαός.. 😉

• Like
Reactions: nickolas
Eιναι μια καλη ιδεα αν τα δουλευεις με powerbank. Eχω ενα τετοιο φτηνο και κανει δουλιτσα. Ειναι με κλιπ και οχι με μαγνητη.
Νομίζω ότι έχουν μπαταρία. Το usb είναι για να φορτίζει. Αν έχει και μαγνήτη είναι πολύ βολικό.