Δεν είναι μόνο η δύναμη παλικάρια…
Αν βάλουν και 13-άρι τσόκ το συζητάμε.
Αναδευτηρας είναι Νικόλα...λες να περνει 3/8 και να μην το θυμάμαι...;1/4 τσοκ? μηπως εννοεις 3/8?
για κρουστικο θελεις αξονα 1/2, τα 3/8 τα παιζουν σε μπετο. ή θα πας σε τσοκ της μπος-ρομ ή μην του βαζεις κρουση
πιθανα να εχει παρει ο ιδιος ο αξονας πλεον και οτι και να του βαλεις , θα παει χαμενο.
αν ο αξονας ειναι λεπτος (3/8) και παρει, το ιδιο το τσοκ γυρναει ολοκληρο στραβα οπότε και φθειρεται πιο γρηγορα
υγ
λογικα πρεπει να σου στραβωνει και τρυπανια σε κρουσησε μπετο αν εχει παρει ο αξονας
Καλα ναι.. Στα ποτηροτρυπανα ηταν το θεμα μου απο οτι θυμαμαι..Γιατί δεν υπάρχουν τρυπάνια 11 12 13 με 10αρι στέλεχος?
Εσύ ειδικά θα τα φτιάξεις να έχουν 10αρι στέλεχος.Καλά τώρα… κι επειδή υπάρχουν τρυπάνια με 10 mm ουρά τι σημαίνει αυτό;
Πόσοι απο σας, τώρα που μιλάμε, έχουν στο σπίτι τους τρυπάνια 11 ή 12 πχ με 10-άρι στέλεχος;
Ή κάθε φορά που θα χρειάζεστε ένα 12-άρι τρυπάνι πχ θα ψάχνετε να βρείτε το ειδικό τρυπάνι;
Κι άντε σου λέω εγώ οτι θα το βρείς, εγώ που χρησιμοποιώ ενδιάμεσα νούμερα, πχ 11,8, που θα το βρώ;
Άσε που δεν είναι μόνο τα τρυπάνια που θα έχεις πρόβλημα.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.