Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Είχα αλλάξει ένα o-ring στη βρύση της κουζίνας, το οποίο αγόρασα από κατάστημα υδραυλικών ειδών. Αυτά που πουλάνε εκεί είναι κατάλληλα;

Δεν νομίζω ότι ασχολείται κανένας με το αν τα o-ring ή τα λαστιχάκια που βάζουν στα σπιράλ της βρύσης ή σε διάφορα μέρη στην εγκατάσταση είναι πιστοποιημένα για πόσιμο νερό ...και ποιος θα το βεβαιώσει αυτό ??
Εκτός και αν βρεις o-ring σε φαρμακεία... :cool:
Αν κάποιος ξέρει κάτι ...ας μας το πει.

Δεν νομίζω ότι ασχολείται κανένας με το αν τα o-ring ή τα λαστιχάκια που βάζουν στα σπιράλ της βρύσης ή σε διάφορα μέρη στην εγκατάσταση είναι πιστοποιημένα για πόσιμο νερό ...και ποιος θα το βεβαιώσει αυτό ??
Εκτός και αν βρεις o-ring σε φαρμακεία... :cool:
Αν κάποιος ξέρει κάτι ...ας μας το πει.
Αν βρείτε o-ring σιλικόνης από ατμοποιητές ηλεκτρονικού τσιγάρου, κάνουν. Θέλει ψάξιμο σε ατμομάγαζα. Πάντως θα πρότεινα πρώτα μια βόλτα σε μαγαζιά με υδραυλικά . Βρύσες πουλάνε, όλο και κάτι κατάλληλο θα έχουν.

Last edited:
Ψαχνω το επιπλο πλυντηριου και δεν το βρισκω πουθενα. Αν το δει καποιος ας ειδοποιήσει (και sorry για το ασχετο του θεματος)

Πριν από μισή ώρα το είδα στο καινούργιο που έχουν ανοίξει στον νέο κόσμο , δίπλα στην παλιά ελευθεροτυπία . Το είχα ένας παππούς στο καρότσι του . Είχα πάει για βίδες , ροδέλες ,άγκιστρα κλπ , και έχει και πολλά εργαλεία.

Νομιζω οτι δεν πρέπει να έχουμε παράπονο για τη διπλη δοση στα εργαλεία της επόμενης εβδομάδας......

• Like
Reactions: nickmanak
Του 20βολτου το κάγκελο γίνεται παιδιά! Να είχανε τουλάχιστον και κανένα εντελώς νέο (για την Ελληνική αγορά) εργαλείο...

• Like
Reactions: KOSSTV
Kαι εδω τα εργαλεια αερος, απο Δευτερα 20.2

Επισης εχει και ενα επαναφορτιζομενο 8βολτο σκουπακι στα ειδη του Νοικοκυριου

Στα 18βολτα βλεπω εναν ευθυ λειαντηρα με 50 ευρω που ειναι πρωτη εκδοση (Α1) και δεν εχω τον ξαναδει. Εχει και soft start!
Ακομα και ο krausmann εχει σχεδον διπλη τιμη!!

Iσως γινει η αιτια να παρω το πρωτο μου 18βολτο Parkside απλα ελπιζω να μην εχει τα χαλια που ειχε ο αντιστοιχος ρευματος.

• Like
Reactions: lazarefa
δυστυχως τον τροχο 20v που περιμενω απο το προηγουεμνο καλοκαιρι, ακοαμ να τον φερει

• Like
Reactions: elninioz
Εντύπωση μου κάνει η τιμή της μπαταρίας 4Α που έφτασε τα €40!
Πρόκειται για την κλασική μπαταρία ή είναι κάποια άλλη βελτιωμένη έκδοση;

Must have.
Οποιος δεν το εχει ας σπευσει.

Εγω λεω να αγορασω αυτο καθως βαρεθηκα να εχω το λαστιχο εστω και σπιραλ να ειναι μες τη μεση.
373204_1.jpg

Last edited:
  • Like
Reactions: nickolas
Εντύπωση μου κάνει η τιμή της μπαταρίας 4Α που έφτασε τα €40!
Πρόκειται για την κλασική μπαταρία ή είναι κάποια άλλη βελτιωμένη έκδοση;
Η κλασική μπαταρία είναι με μόνη διαφορά το Cell Balancing.
Σε καμία περίπτωση δεν δικαιολογεί την αύξηση της τιμής. αν θυμάμαι καλά πριν είχε γύρω στο 30άρι.
Όσο πάει το πράγμα και χειροτερεύει με τις τιμές.

Ο οδηγός στερέωσης και κοπής που προτείνει ο κυριάκος είναι πολύ καλός , έχω δύο και είμαι πολύ ευχαριστημένος . Για την μπαταρία την 4αρα , φαντάζομαι θα είναι με 18κ στοιχεία αλλά και μόνο το ότι έχει cell balancing (που επώνυμες μάρκες ακόμη δεν έχουν ,να μην πούμε ονόματα ....) είναι μεγάλη υπόθεση .Τώρα βέβαια τι στοιχεία έχει μέσα , άγνωστο , πάντως ..........panasonic δεν νομίζω να έχει .

Προσωπικά θα χτυπήσω ό,τι υπάρχει σε τρυπάνι , και όσο κρατήσουν , γιατί η κατάσταση με τα αναλώσιμα είναι τραγική , τιμές φωτιά και λαύρα .Όπου βλέπουν μέταλλο κοπανάνε στο κεφάλι ...

Last edited: