Όχι δυστυχωςΟι οδηγοί κοπής μπορούν να επεκταθούν πχ να πάρω δύο για να βγάλω διπλάσιο μήκος;
Must have.
Οποιος δεν το εχει ας σπευσει.
Parkside® Οδηγός στερέωσης και κοπής PSS 1 C2 - Lidl
Parkside® Οδηγός στερέωσης και κοπής PSS 1 C2 - Για εργασίεςwww.lidl-hellas.gr
Εγω λεω να αγορασω αυτο καθως βαρεθηκα να εχω το λαστιχο εστω και σπιραλ να ειναι μες τη μεση.
![]()
Parkside® Μπαλαντέζα αέρος / Μονάδα συντήρησης
Parkside® Μπαλαντέζα αέρος / Μονάδα συντήρησης πεπιεσμένου αέρα - Μπαλαντέζα αέροςwww.lidl-hellas.gr
Ωχ....Κυριάκο να πάρεις τη μπαλαντέζα αλλά δοκίμασέ τη καλά. Η δικιά μου είχε μικρή διαρροή στο εσωτερικό σημείο (εκεί απ'όπου ξεκινά το λάστιχο).
Πραγματι...Η τιμή έχει ανέβει πάρα πολύ...την θυμάμαι κοντά στα 26-28 ευρώ...πλέον αρχίζει σιγα/σιγα και χτυπάει την πόρτα του ανταγωνισμού. .Εντύπωση μου κάνει η τιμή της μπαταρίας 4Α που έφτασε τα €40!
Πρόκειται για την κλασική μπαταρία ή είναι κάποια άλλη βελτιωμένη έκδοση;
Νίκο θα επαναλάβω ότι είπα ότι είναι πολύ κοντά στο ανταγωνισμό και είναι εύλογο να γίνεται σύγκριση...Και γιατί Κωστή να πάρω την Total που είναι και ακριβότερη ?? Θεωρείς ότι είναι καλύτερη σαν μπαταρία ?? Και αν είναι καλύτερη γιατί είναι ??
Και κάτι άλλο που πρέπει να λάβουμε υπ΄όψιν μας είναι ότι οι περισσότεροι που διαβάζουν και συμβουλεύονται αυτό το νήμα το κάνουν γιατί έχουν εργαλεία Parkside.
Γιατί λοιπόν να αποθαρρύνω κάποιον που έχει εργαλεία Parkside να πάρει την μπαταρία αν την χρειάζεται ...επειδή κάποτε είχε 35€ και τώρα 40€.
Εγώ δεν θα το κάνω.
Μπα. Ξερετε ποσοι μαστοροι παιρνουν σωριδον τα εργαλεια του Lidl τους βγαζουν την παναγια στη δουλεια και ξερουν οτι θα το γυρισουν πισω και θα παρουν καινουργιο???
Ισως, τι ισως δλδ, μετα βεβαιοτητος αυτα τα σπασμενα πληρωνει η Ελληνικη αγορα κυριοι.
Γιαυτο παρτε ενα καπελακι 30% πανω στις τιμες.
Μπα, οι Γερμανοί είναι πολύ χειρότεροι από εμάς.Μπα. Ξερετε ποσοι μαστοροι παιρνουν σωριδον τα εργαλεια του Lidl τους βγαζουν την παναγια στη δουλεια και ξερουν οτι θα το γυρισουν πισω και θα παρουν καινουργιο???
Ισως, τι ισως δλδ, μετα βεβαιοτητος αυτα τα σπασμενα πληρωνει η Ελληνικη αγορα κυριοι.
Γιαυτο παρτε ενα καπελακι 30% πανω στις τιμες.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.