Σωστά φαίνεται να δουλεύει.Αυτή που φορτίζει σωστά σου δουλεύει σωστά?
Η γνώμη μου για το μπουλονόκλειδο είναι ανάμικτη... Έχω και το αντίστοιχο ryobi με τα ίδια specs, αλλά η εντύπωση που μου δίνει έιναί ότι το ryobi έχει διπλάσια δύναμη.Λίγα πράγματα στις νέες προσφορές
Κυρίως στα είδη αυτοκινήτου που έχει:
Το δυνατό μπουλονόκλειδο με μπαταρία (4Αh) , φορτιστή και 4 καρυδάκια στα 80€,
και κάποια άλλα ενδιαφέροντα (σκούπα, μετρητή πίεσης, φορτιστή και αλοιφές για τα φανάρια και τις γρατζουνιές)
(από την Πεμπτη 20/4)
Στα "εργαλεία" έχει μόνο το χορτοκοπτικό (Σάββατο 22/4)
![]()
χρόνια πολλά σε όλους, πήρα το λάστιχο απόφραξης την περασμένη εβδομάδα. Για ταParkside προφανώς δεν χρειάζεται κάποιος αντάπτορας (είναι τύπου Lavor όπως έψαξα online) και μέσα παρέχεται αντάπτορας για μετατροπή σε Karcher K. Οπότε όποιος έχει οποιοδήηποτε άλλο τύπο πιεστικού, θα χρειαστεί έξτρα αντάπτορα. Για το δικό μου Nilfisk ο αντίστοιχος παίζει κοντά στα 12-13€ (σχεδόν τα μισά χρήματα από το λάστιχο δλδ).σκέφτομαι και γω το λάστιχο για τις αποφράξεις. Διαθέτω ένα πλυστικό Nilfisk, ποιον αντάπτορα πρέπει να πάρω για να κουμπώσει αν ξέρει κάποιος?
Που ξερουμε ποιος εξτρα ανταπτορας κανει...;χρόνια πολλά σε όλους, πήρα το λάστιχο απόφραξης την περασμένη εβδομάδα. Για ταParkside προφανώς δεν χρειάζεται κάποιος αντάπτορας (είναι τύπου Lavor όπως έψαξα online) και μέσα παρέχεται αντάπτορας για μετατροπή σε Karcher K. Οπότε όποιος έχει οποιοδήηποτε άλλο τύπο πιεστικού, θα χρειαστεί έξτρα αντάπτορα. Για το δικό μου Nilfisk ο αντίστοιχος παίζει κοντά στα 12-13€ (σχεδόν τα μισά χρήματα από το λάστιχο δλδ).
Τι να ψαξω στο Αλι...το βρηκα ακομη φτηνοτερα και διπλα μου...το εινχελ το δικο μου ειναι κι αυτο lavor και μαλλον ολα τα κινεζικα ειναι το ιδιο.
το δικο μου παιρνει ανταλλακτικα απο lavor στα παντα. και την κινεζικη κυκλικη βορτσα του λιντλ την παιρνει χωρις ανταπτορα. παραξενο λιγο το οτι το λαστιχο δεν εκανε στο μπορμαν . ψαξε κι εσυ κωστη στο αλι. εγω απο φωτο στην τυχη ειδα οτι το ανταλλακτικο του εινχελ ηταν απο λαβορ . στο αλιεξπρες.
Ψάχνω απεγνωσμένα να συνδέσω αποφρακτικό στο Einhell RT HP1648 και δεν βγάζω άκρη.το εινχελ το δικο μου ειναι κι αυτο lavor και μαλλον ολα τα κινεζικα ειναι το ιδιο.
το δικο μου παιρνει ανταλλακτικα απο lavor στα παντα. και την κινεζικη κυκλικη βορτσα του λιντλ την παιρνει χωρις ανταπτορα. παραξενο λιγο το οτι το λαστιχο δεν εκανε στο μπορμαν . ψαξε κι εσυ κωστη στο αλι. εγω απο φωτο στην τυχη ειδα οτι το ανταλλακτικο του εινχελ ηταν απο λαβορ . στο αλιεξπρες.
Φίλε εγώ και στην Χίο που τσεκαρα το Μεγάλο Σάββατο δεν είχε τπτ να στα έφερνα Αθήνα αν έβρισκα.κανείς; ξανα ρωταω γιατι πηραμε 2 πλαινα σκιαστρα και πρεπει να αλλαξω στην τεντα
View attachment 214120
αν την εχει δει κανεις σε κανενα καταστημα ας πει παρακαλω
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.