Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Λίγα πράγματα στις νέες προσφορές

Κυρίως στα είδη αυτοκινήτου που έχει:
Το δυνατό μπουλονόκλειδο με μπαταρία (4Αh) , φορτιστή και 4 καρυδάκια στα 80€,
και κάποια άλλα ενδιαφέροντα (σκούπα, μετρητή πίεσης, φορτιστή και αλοιφές για τα φανάρια και τις γρατζουνιές)
(από την Πεμπτη 20/4)

Στα "εργαλεία" έχει μόνο το χορτοκοπτικό (Σάββατο 22/4)

:)

Λίγα πράγματα στις νέες προσφορές

Κυρίως στα είδη αυτοκινήτου που έχει:
Το δυνατό μπουλονόκλειδο με μπαταρία (4Αh) , φορτιστή και 4 καρυδάκια στα 80€,
και κάποια άλλα ενδιαφέροντα (σκούπα, μετρητή πίεσης, φορτιστή και αλοιφές για τα φανάρια και τις γρατζουνιές)
(από την Πεμπτη 20/4)

Στα "εργαλεία" έχει μόνο το χορτοκοπτικό (Σάββατο 22/4)

:)
Η γνώμη μου για το μπουλονόκλειδο είναι ανάμικτη... Έχω και το αντίστοιχο ryobi με τα ίδια specs, αλλά η εντύπωση που μου δίνει έιναί ότι το ryobi έχει διπλάσια δύναμη.

λογικο αφου η παρκσαιντ κλεβει στα νουμερα, αλλά απο την αλλη το ryobi κοστιζει 3 φορες παραπανω χρηματα!
δεν συγκρινονται εργαλεια με τοση διαφορα κοστους...
εγω το θεωρω καλη ευκαιρια το παρκι σε αυτα τα λεφτα , γιατι αν βγαλεις μπαταρια και φορτιστη, ερχεται περι τα 40-45€ σολο
45€ ειναι εξαιρετικη τιμη για ενα μπουλονοκλειδο και με 3 χρονια εγγυηση ;) και με μακρια καρυδακια μεσα και με τη βαλιτσουλα του.
αν δεν ειχα το θεριο της τοπσακ , θα το χτυπαγα .

γιατι επιπλεον με ενα ανταπτορακι απο 1/2 σε 1/4 εξαγωνο , το κανεις πολυ δυνατο παλμικο κατσαβιδι.
μπορει να ειναι βαρυ, αλλά τη δουλεια του θα την κανει οπου χρειαστει.

σκέφτομαι και γω το λάστιχο για τις αποφράξεις. Διαθέτω ένα πλυστικό Nilfisk, ποιον αντάπτορα πρέπει να πάρω για να κουμπώσει αν ξέρει κάποιος?
χρόνια πολλά σε όλους, πήρα το λάστιχο απόφραξης την περασμένη εβδομάδα. Για ταParkside προφανώς δεν χρειάζεται κάποιος αντάπτορας (είναι τύπου Lavor όπως έψαξα online) και μέσα παρέχεται αντάπτορας για μετατροπή σε Karcher K. Οπότε όποιος έχει οποιοδήηποτε άλλο τύπο πιεστικού, θα χρειαστεί έξτρα αντάπτορα. Για το δικό μου Nilfisk ο αντίστοιχος παίζει κοντά στα 12-13€ (σχεδόν τα μισά χρήματα από το λάστιχο δλδ).

χρόνια πολλά σε όλους, πήρα το λάστιχο απόφραξης την περασμένη εβδομάδα. Για ταParkside προφανώς δεν χρειάζεται κάποιος αντάπτορας (είναι τύπου Lavor όπως έψαξα online) και μέσα παρέχεται αντάπτορας για μετατροπή σε Karcher K. Οπότε όποιος έχει οποιοδήηποτε άλλο τύπο πιεστικού, θα χρειαστεί έξτρα αντάπτορα. Για το δικό μου Nilfisk ο αντίστοιχος παίζει κοντά στα 12-13€ (σχεδόν τα μισά χρήματα από το λάστιχο δλδ).
Που ξερουμε ποιος εξτρα ανταπτορας κανει...;
Εγω εχω της Bormann...

Εγω το πηγα πισω που δεν εκανε...

ΕDIT:
Βρηκα της Bormann το δικο της.....για το δικο μου bpw4000...

Εχω αυτο το σπειρωμα...

bormann-pro-bpw5003-solinas-apofraxis-5m-gia-bpw5000-033929.jpg

Last edited:
το εινχελ το δικο μου ειναι κι αυτο lavor και μαλλον ολα τα κινεζικα ειναι το ιδιο.
το δικο μου παιρνει ανταλλακτικα απο lavor στα παντα. και την κινεζικη κυκλικη βορτσα του λιντλ την παιρνει χωρις ανταπτορα. παραξενο λιγο το οτι το λαστιχο δεν εκανε στο μπορμαν . ψαξε κι εσυ κωστη στο αλι. εγω απο φωτο στην τυχη ειδα οτι το ανταλλακτικο του εινχελ ηταν απο λαβορ . στο αλιεξπρες.

η αλήθεια είναι ότι είναι τόσο μπέρδεμα (έχω καεί λέμε) με τους διαφορετικούς τύπους σε μάρκες. Τώρα "ψάχνομαι μπας και κάνω δουλειά με τπτ "quick connect" αντάπτορες (με μεγαλύτερο κόστος φυσικά) αλλά για πιο μόνιμη λύση.

το εινχελ το δικο μου ειναι κι αυτο lavor και μαλλον ολα τα κινεζικα ειναι το ιδιο.
το δικο μου παιρνει ανταλλακτικα απο lavor στα παντα. και την κινεζικη κυκλικη βορτσα του λιντλ την παιρνει χωρις ανταπτορα. παραξενο λιγο το οτι το λαστιχο δεν εκανε στο μπορμαν . ψαξε κι εσυ κωστη στο αλι. εγω απο φωτο στην τυχη ειδα οτι το ανταλλακτικο του εινχελ ηταν απο λαβορ . στο αλιεξπρες.
Τι να ψαξω στο Αλι...το βρηκα ακομη φτηνοτερα και διπλα μου...

Ψάχνω απεγνωσμένα να συνδέσω αποφρακτικό στο Einhell RT HP1648 και δεν βγάζω άκρη.
Ποιο μοντέλο έχεις;

Στάλθηκε από το V2145 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Μήπως ξέρει κανείς κατάστημα που να έχει διαθεσιμότητα σε τέντες; εξαντλούνται σαν τρελές
κανείς; ξανα ρωταω γιατι πηραμε 2 πλαινα σκιαστρα και πρεπει να αλλαξω στην τεντα
1681811026690.png

αν την εχει δει κανεις σε κανενα καταστημα ας πει παρακαλω

Λέω να πάρω μεθαύριο τον μετρητή πίεσης ελαστικών και το σετ για γυάλισμα προβολέων. Τα εχει ξαναβγάλει παλιότερα; Υπάρχει εμπειρία χρήσης;

κανείς; ξανα ρωταω γιατι πηραμε 2 πλαινα σκιαστρα και πρεπει να αλλαξω στην τεντα
View attachment 214120

αν την εχει δει κανεις σε κανενα καταστημα ας πει παρακαλω
Φίλε εγώ και στην Χίο που τσεκαρα το Μεγάλο Σάββατο δεν είχε τπτ να στα έφερνα Αθήνα αν έβρισκα.

• Sad
Reactions: patrickdrd
Κοίταξα και'γω Ναύπακτο να στην έφερνα Αθήνα αλλά τίποτα!
Θα ξαναπάω αύριο.

Στάλθηκε από το V2145 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ειχα πάρει τη μασκα ηλεκτροκόλλησης. Για κάποιο λόγο ακομα και στο min sensitivity να βαλω ειναι μονιμα σκούρο εκτος απο μεσα στο σπιτι. Αν βαλω το led on δουλευει αλλα δεν πιανει το τόξο παντα . Το έχει πάθει κανεις;

Είχα πάρει περισυ τον Μάιο το ηλεκτρικό χλοοκοπτικο. Με λίγη υπομονή ,αν δεν αφήνεις τα άγριοχορτα να μεγαλώνουν πολύ, καθαρίζεις ένα κήπο 300-500τμ.
Εψαξα για μεσηνεζα να αντέχει όσο γίνεται περισσότερο. Κάποιες λείες 1,35 χιλ ήταν αρκετά καλές αλλά τελικά δοκιμάζοντας την παρακάτω μεσσινεζα της Husqvarna στα 1,5 χιλ με κάπως άγρια επιφάνεια είδα σημαντική διαφορά. Επειδή τα καρούλια του Parkside χωράνε 2Χ5 μέτρα και η μεσσινεζα είναι 15μ, καλό είναι να παίρνεις 2 τέτοια πακέτα ώστε να γεμίζεις 3 καρούλια χωρίς να περισσεύει καθόλου. Τη μεσσινεζα βρήκα περισυ στο Praktiker.

Attachments

• IMG_20230419_124647.jpg
    IMG_20230419_124647.jpg
    3.2 MB · Views: 45