...και είναι τριφασικό και ζυγίζει 500 κιλά... δεν είναι εργαλεία για τον καθένα.
Ακριβώς όπως τα λες.Επειδη η πολυ καλη παστα καθαρισμου χεριων W5 που ειχα αγορασει το 2017 κοντευε να τελειωσει, ειπα να αγορασω μια φρεσκια απο το Lidl.
Ιδιο ακριβως προϊόν, μονο το κουτακι αλλαξε σε πλαστικο απο μεταλλικο και η τιμη που ανεβηκε πλεον πανω απο τα δυο ευρω.
![]()
Το κουτακι με κραταει αρκετα χρονια καθως η κυρια ενασχοληση με τα μικροξυλουργικα δεν χρειαζεται ενισχυμενο καθαριστικο χεριων, ενα απλο σαπουνι αρκει.
Ισως να ειχα προτιμησει καποια αλλη μαρκα του εμποριου σε ιδια η χαμηλοτερη τιμη (wurth, star, etc), αλλα επειδη το Lidl ειναι κοντα, αγορασα απο εκει.
H αληθεια ειναι οτι προκειται για μια πολυ καλη και αποτελεσματικη παστα για δυσκολες βρωμιες που πραγματικα κανει δουλεια.
Η παστα ειναι αφρωδους μορφης με σωματιδια απολεπισης απο ξυλο και εχει ενα ανεπαισθητο αρωμα. Δεν ξεραινει τις ευαισθητες χερουκλες του μαστορα.
![]()
Πρωτα τριβεις την βρωμια με την παστα και μετα ξεπλενεις με νερο. Καθαριζει ζορικες βρωμιες οπως λαδια, πισσα, ρετσινι, λαρδι, κλπ.
Να πω οτι το παλιο W5 του 2017 εληξε το 2020, εχουν 3ετη ημ. ληξης αυτα, αλλα ομως το σαπουνι εξακολουθουσε να κανει δουλεια.
Πριν λιγους μηνες ομως η παστα αρχισε και ξεραινοταν, πραγμα που δεν με πειραζε αλλα ειπα μηπως εχει αρχισει και χανει την καθαριστική της δραση.
![]()
Και οντως σε μια δοκιμη που εκανα, ο ανεξιτηλος μαρκαδορος στο χερι εφυγε τελειως με το νεο σαπουνι ενω παρεμεινε μια μικρη σκια με το παλαιο.
Οποτε βγαινει το συμπερασμα οτι το προιον ειναι εντελως λειτουργικο ακομα και εως 2 χρονια μετα απο την ημ. ληξης, εκτος και εαν ξεραθει. Εαν ξεραθει, κανει παλι καλη δουλεια αλλα θα χρειαστει περισσοτερη ποσοτητα και περισσοτερος χρονος
Εδω η ετικεττα.
![]()
Πριονίδι όμως μελετημένης κοκομετρίας !!!Πριονιδι ουσιαστικα εχει σαν βαση η παστα του λιντλ.
Και ότι ήθελα μια εργαλειοθήκη εξαρτημάτων ακόμα!Αρκετά εργαλεια και αναλώσιμα την επόμενη Δευτέρα 8 Μαΐου..
![]()
ΕΡΓΑΛΕΙΑ PARKSIDE
Απόκτησε τα ισχυρά και αξιόπιστα εργαλεία Parkside και ολοκλήρωσε εύκολα και αποτελεσματικά, κάθε μικρή ή μεγάλη εργασία σου!www.lidl-hellas.gr
Πριονίδι όμως μελετημένης κοκομετρίας !!!![]()
Εμένα Κυριάκο δεν μου άντεξε αυτη με τα μεγαλα ανοικτα συρταρια....εσπασε στο χρονο στην βαση...ίσως τις είχα φορτώσει λίγο παραπάνω αλλά στο σημείο που είναι παραμένει σταθερή και δεν δικαιολογηται το κάτω μέρος....Και ότι ήθελα μια εργαλειοθήκη εξαρτημάτων ακόμα!
Και οι συγκεκριμένες ποτηροκορωνες ειναι πολύ καλές.
Όσο αφορά κολώνες και δοκάρια όντως απαγορεύεται...Κωστή για ποιο λόγο να ανοίξει κανείς τρύπα με κορώνα σε μπετόν?
Νομίζω απαγορεύεται κιόλας.
Σε σπίτια ναι,σε μεγαλύτερα κτίρια δεν έχεις επιλογή.Εγώ έχω 3 με μικρά και μια με μεγάλα συρταρακια.
Κανένα παράπονο.
Θέλω ακόμα μία με μικρά συρταρακια για να οργανώσω βίδες και αναλώσιμα καλύτερα.
Κωστή για ποιο λόγο να ανοίξει κανείς τρύπα με κορώνα σε μπετόν?
Νομίζω απαγορεύεται κιόλας.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.