Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Μια ακόμη προσθήκη ενός 20v εργαλείου που ήρθε την κατάλληλη στιγμή αφού η μπαταρία του παλιού μπορντουροψάλιδου παρέδωσε πνεύμα....
Το Επαναφορτιζόμενο ψαλίδι μπορντούρας και γκαζόν 20 V PAGS 20-Li A1 είναι αρκετά μεγάλο όπως και οι λεπίδες του, κάτι που προσωπικά με βολεύει πολύ. Επίσης είναι αρκετά δυνατό και έχει και βαλιτσάκι αποθήκευσης. Είναι πραγματικά αντικραδασμικό και έχει πολύ καλό κέντρο βαρους όπως θα δείτε και στο βίντεο παρακάτω. Τις επόμενες μέρες θα γίνει και η πρώτη δοκιμή.

20230430_000128.jpg
20230429_111626.jpg

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Επειδη η πολυ καλη παστα καθαρισμου χεριων W5 που ειχα αγορασει το 2017 κοντευε να τελειωσει, ειπα να αγορασω μια φρεσκια απο το Lidl.

Ιδιο ακριβως προϊόν, μονο το κουτακι αλλαξε σε πλαστικο απο μεταλλικο και η τιμη που ανεβηκε πλεον πανω απο τα δυο ευρω.
mXClgkk.jpg

Το κουτακι με κραταει αρκετα χρονια καθως η κυρια ενασχοληση με τα μικροξυλουργικα δεν χρειαζεται ενισχυμενο καθαριστικο χεριων, ενα απλο σαπουνι αρκει.

Ισως να ειχα προτιμησει καποια αλλη μαρκα του εμποριου σε ιδια η χαμηλοτερη τιμη (wurth, star, etc), αλλα επειδη το Lidl ειναι κοντα, αγορασα απο εκει.
H αληθεια ειναι οτι προκειται για μια πολυ καλη και αποτελεσματικη παστα για δυσκολες βρωμιες που πραγματικα κανει δουλεια.
Η παστα ειναι αφρωδους μορφης με σωματιδια απολεπισης απο ξυλο και εχει ενα ανεπαισθητο αρωμα. Δεν ξεραινει τις ευαισθητες χερουκλες του μαστορα.
hv3f9hkh.jpg

Πρωτα τριβεις την βρωμια με την παστα και μετα ξεπλενεις με νερο. Καθαριζει ζορικες βρωμιες οπως λαδια, πισσα, ρετσινι, λαρδι, κλπ.

Να πω οτι το παλιο W5 του 2017 εληξε το 2020, εχουν 3ετη ημ. ληξης αυτα, αλλα ομως το σαπουνι εξακολουθουσε να κανει δουλεια.
Πριν λιγους μηνες ομως η παστα αρχισε και ξεραινοταν, πραγμα που δεν με πειραζε αλλα ειπα μηπως εχει αρχισει και χανει την καθαριστική της δραση.
NOgUD0Ih.jpg

Και οντως σε μια δοκιμη που εκανα, ο ανεξιτηλος μαρκαδορος στο χερι εφυγε τελειως με το νεο σαπουνι ενω παρεμεινε μια μικρη σκια με το παλαιο.
Οποτε βγαινει το συμπερασμα οτι το προιον ειναι εντελως λειτουργικο ακομα και εως 2 χρονια μετα απο την ημ. ληξης, εκτος και εαν ξεραθει. Εαν ξεραθει, κανει παλι καλη δουλεια αλλα θα χρειαστει περισσοτερη ποσοτητα και περισσοτερος χρονος

Εδω η ετικεττα.
lZALSu2h.jpg

Επειδη η πολυ καλη παστα καθαρισμου χεριων W5 που ειχα αγορασει το 2017 κοντευε να τελειωσει, ειπα να αγορασω μια φρεσκια απο το Lidl.

Ιδιο ακριβως προϊόν, μονο το κουτακι αλλαξε σε πλαστικο απο μεταλλικο και η τιμη που ανεβηκε πλεον πανω απο τα δυο ευρω.
mXClgkk.jpg

Το κουτακι με κραταει αρκετα χρονια καθως η κυρια ενασχοληση με τα μικροξυλουργικα δεν χρειαζεται ενισχυμενο καθαριστικο χεριων, ενα απλο σαπουνι αρκει.

Ισως να ειχα προτιμησει καποια αλλη μαρκα του εμποριου σε ιδια η χαμηλοτερη τιμη (wurth, star, etc), αλλα επειδη το Lidl ειναι κοντα, αγορασα απο εκει.
H αληθεια ειναι οτι προκειται για μια πολυ καλη και αποτελεσματικη παστα για δυσκολες βρωμιες που πραγματικα κανει δουλεια.
Η παστα ειναι αφρωδους μορφης με σωματιδια απολεπισης απο ξυλο και εχει ενα ανεπαισθητο αρωμα. Δεν ξεραινει τις ευαισθητες χερουκλες του μαστορα.
hv3f9hkh.jpg

Πρωτα τριβεις την βρωμια με την παστα και μετα ξεπλενεις με νερο. Καθαριζει ζορικες βρωμιες οπως λαδια, πισσα, ρετσινι, λαρδι, κλπ.

Να πω οτι το παλιο W5 του 2017 εληξε το 2020, εχουν 3ετη ημ. ληξης αυτα, αλλα ομως το σαπουνι εξακολουθουσε να κανει δουλεια.
Πριν λιγους μηνες ομως η παστα αρχισε και ξεραινοταν, πραγμα που δεν με πειραζε αλλα ειπα μηπως εχει αρχισει και χανει την καθαριστική της δραση.
NOgUD0Ih.jpg

Και οντως σε μια δοκιμη που εκανα, ο ανεξιτηλος μαρκαδορος στο χερι εφυγε τελειως με το νεο σαπουνι ενω παρεμεινε μια μικρη σκια με το παλαιο.
Οποτε βγαινει το συμπερασμα οτι το προιον ειναι εντελως λειτουργικο ακομα και εως 2 χρονια μετα απο την ημ. ληξης, εκτος και εαν ξεραθει. Εαν ξεραθει, κανει παλι καλη δουλεια αλλα θα χρειαστει περισσοτερη ποσοτητα και περισσοτερος χρονος

Εδω η ετικεττα.
lZALSu2h.jpg
Ακριβώς όπως τα λες.
Εμένα έφυγε ο πάτος από το μεταλλικό κουτί λόγω σκουριάς και μετέφερα το περιεχόμενο σε γυάλινο δοχείο.... Με λίγο fairy για τα πιάτα κάνει πολύ καλή δουλειά το συγκεκριμένο καθαριστικό.

Εγω τριβω καλα τα χερια με καλαμποκελαιο και τα σκουπιζω με χαρτι κουζινας. Δοκιμαστε το για μαυρες βρωμιες μηχανων-γρασων-λιπαρων ουσιων.
Χρησιμοποιουσα και εγω ετοιμα χημικά πριν- αλλα αρχισα να φοβαμαι λογω χρόνιας χρησης. Συχνα δοκιμαζω & πειραματιζομαι με φυσικά προιόντα του σπιτιου για διαφορες δουλειες για να αποφυγω τα επικινδυνα χημικα που πωλουνται.

Θυμαμαι ενα δραστικοτατο προιον που ειχαμε στους νιπτηρες του "ευκλειδη" για
το πλυσιμο μετα απο τα εργαστηρια με τις εργαλειομηχανες. (δεκαετια 70)

Ηταν ενα χυμα προιον, καταλευκο, σε μπολ και σε μορφη πηχτης κρεμας
με μυρωδια ποτασας και περιειχε σκληρους κοκκους, μαλλον χοντρου αλατιου.

Με το που το εβαζες στα χερια αισθανοσουν μια εντονοτατη θερμοτητα, σχεδον καψιμο,
και σαν συμπληρωμα οι κοκκοι σου γρατζουνουσαν αλυπητα την επιδερμιδα.

Φυσικα αυτος ο δυναμιτης δεν χρειαζοτανε πανω απο 5 δευτερολεπτα για να εξαφανισει
καθε ιχνος μουτζουρας, και εμεις ειμασταν διπλά ευχαριστημενοι γιατι και
καθαρα χερια ειχαμε και το εγκαυμα το γλυτωναμε.

Αρκετά εργαλεια και αναλώσιμα την επόμενη Δευτέρα 8 Μαΐου..

Αρκετά εργαλεια και αναλώσιμα την επόμενη Δευτέρα 8 Μαΐου..

Και ότι ήθελα μια εργαλειοθήκη εξαρτημάτων ακόμα!
Και οι συγκεκριμένες ποτηροκορωνες ειναι πολύ καλές.

Και ότι ήθελα μια εργαλειοθήκη εξαρτημάτων ακόμα!
Και οι συγκεκριμένες ποτηροκορωνες ειναι πολύ καλές.
Εμένα Κυριάκο δεν μου άντεξε αυτη με τα μεγαλα ανοικτα συρταρια....εσπασε στο χρονο στην βαση...ίσως τις είχα φορτώσει λίγο παραπάνω αλλά στο σημείο που είναι παραμένει σταθερή και δεν δικαιολογηται το κάτω μέρος....

Οι ποτηροκορονες είναι δοκιμασμένες αλλά όχι για μπετο...π.χ. σε τούβλο πάνε μια χαρά αλλς σε διανυξη τρύπας μπετου όχι...

Ωραιες οι εργαλειοθηκες -και οι δυο τυποι- και σε καλη τιμη παρα την ανατιμηση. Εχω 6 η 7, νορμαλ φορτωμενες, καμποσα χρονια χωρις θεμα.
Συστηνονται ανεπιφυλακτα

Εγώ έχω 3 με μικρά και μια με μεγάλα συρταρακια.
Κανένα παράπονο.
Θέλω ακόμα μία με μικρά συρταρακια για να οργανώσω βίδες και αναλώσιμα καλύτερα.
Κωστή για ποιο λόγο να ανοίξει κανείς τρύπα με κορώνα σε μπετόν?
Νομίζω απαγορεύεται κιόλας.

• Like
Reactions: ΙΝΠ
Όσο αφορά κολώνες και δοκάρια όντως απαγορεύεται...
Αλλά σε στήθαια και τοιχία οχι...
Πολύ πιθανές δουλειες είναι άνοιγμα τρύπας για αιρκοντισιον και μπριζας...όλο.και κάπου όλοι μας έχουμε δει...

• Like
Reactions: ΙΝΠ
Εγώ έχω 3 με μικρά και μια με μεγάλα συρταρακια.
Κανένα παράπονο.
Θέλω ακόμα μία με μικρά συρταρακια για να οργανώσω βίδες και αναλώσιμα καλύτερα.
Σε σπίτια ναι,σε μεγαλύτερα κτίρια δεν έχεις επιλογή.

• Like
Reactions: KOSSTV