Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Αν και από στα "εργαλεία" της άλλης βδομάδας υπάρχει μόνο το επαναφορτιζόμενο δραπανοκατσάβιδο 20 V PABS 20-Li G8 , αρκετό ενδιαφέρον εχουν τα εργαλεία αυτοκινήτου και ειδικά η Silvercrest® Ηλεκτρική βούρτσα καθαρισμού στα 25€, που όπως καταλαβαίνω, είναι ακριβές αντίγραφο της Bosch Universal Brush που κοστίζει ακριβώς τα διπλά. :)

• Like
Reactions: lazarefa and KOSSTV
Aπο τα εργαλεια αυτοκινητου εγω βλεπω αυτα...πολυ χρησιμα γενικοτερα γαι βγαλσιμο πλαστικων...
Βεβαια δεν ξερω τι λενε σαν τιμη σε σχεση με τον ανταγωνισμο....

• Like
Reactions: lazarefa
Οι κουβαδες αυτοι ειναι πολλοι βολικοι,εξυπηρετικοι καθως μπορεις να τους βαλεις παντου ακομη και μεσα σε διαμερισμα.. και το κυριοτερο δεν βρωμιζεις τον τοπο....
Εγω φτιαχνω μπετο και κολλα συνεχεια...και με το καταλληλο τροχηλατο δεν ταλαιπωρησαι...!!!
Εχω 65l και 90l...

View attachment 214967View attachment 214968

Εγω καλεμι XL για πλακακια βρηκα...ειναι 7.5 ποντους οριακα κατω απο αυτο που ηθελα (8εκ) αλλα δεν πειραζει αφου η τιμη ( 2.99Ε) ειναι ξεφτιλα,,....

View attachment 214971
Με τους κουβαδες τους μικρους( 20l ) απογοητευτικα καθως ηθελα εναν ακομη καθως το χερουλι ειναι το λεπτο και οχι το χοντρο που ειχαν οι παλιοι..

View attachment 214973 View attachment 214972
Έτσι ακριβώς.

Για σοβάτισμα τον πήρα.
Θα φτιάξω και ένα τροχήλατο όπως αυτό της φώτο γιατί φαίνεται πολύ βολικό.

Θα ξαναπεράσω για τα καλέμια....

Έτσι ακριβώς.

Για σοβάτισμα τον πήρα.
Θα φτιάξω και ένα τροχήλατο όπως αυτό της φώτο γιατί φαίνεται πολύ βολικό.

Θα ξαναπεράσω για τα καλέμια....
Nα... για σοβατισμα και εγω το χρησιμοποιω...
Το τροχηλατο ειναι της Parkside....αμα δεν βιαζεσαι τα φερνει συχνα...αρκετα ανθεκτικο και στιβαρο....

..κανει για πολλα με λιγη μετατροπη.....:D

20230107_141914.jpg

Χαμός στο lidl Βριλησσίων σήμερα με αυτόν τον κουβά
Ευτυχώς πρόλαβα και πήρα έναν μαζί με ενα πακέτο ροδέλες στεγανοποίησης και ένα σχοινί πράσινο για να επισκευάσω μία απλώστρα αλουμινίου.
Δεν είδα καθόλου τα καλέμια όμως.
Λόγο δουλειάς παντα παω απόγευμα την ημέρα που βγαίνουν οι προσφορές. Τις πιο πολλές φορες αυτα που θελω δεν τα προλαβαίνω..
Είναι μεγάλη η ζήτηση; Φέρνουν λιγότερα πλεον;.. Lidl knows

είχε πάνω απο είκοσι κομμάτια απο τον κουβά....7 έφυγαν μπροστά στα μάτια μου στις 8:20 το πρωί

Λόγο δουλειάς παντα παω απόγευμα την ημέρα που βγαίνουν οι προσφορές. Τις πιο πολλές φορες αυτα που θελω δεν τα προλαβαίνω..
Είναι μεγάλη η ζήτηση; Φέρνουν λιγότερα πλεον;.. Lidl knows
Φερνουν λιγοτερα μαλλον....
Ας πουμε τις γωνιες συνδεσης/λαμακια δεν τις ειδα πουθενα στο Lidl Αλιμου...σε ερωτηση μου ο υπαλληλος μου ανεφερε οτι μαλλον δεν τις εφεραν...:(

• Like
Reactions: elninioz
Φερνουν λιγοτερα μαλλον....
Ας πουμε τις γωνιες συνδεσης/λαμακια δεν τις ειδα πουθενα στο Lidl Αλιμου...σε ερωτηση μου ο υπαλληλος μου ανεφερε οτι μαλλον δεν τις εφεραν...:(
Έχει στα Βριλήσσια.

Θέλεις να σου πάρω και όταν κάτσει να βρεθούμε να στα δώσω?

• Love
Reactions: KOSSTV
Έχει στα Βριλήσσια.

Ευχαριστώ για την προταση/κίνηση...θα πάω πιο μετά από Lidl Δάφνης και εάν δεν έχει θα σου πω...

• Like
Reactions: mitsubae
Κωστή, στο Lidl του Νέου Κόσμου (στη Φρειδερίκου Σμιθ 37) είχε ένα ράφι με πολλές γωνίες.

Είχε κάτι λίγα κομμάτια από τη βάση σεγας (πήρα μια) και ένα τελευταίο κομμάτι της εργαλειοθήκης που βγαίνει 10€ με το κουπόνι :)

Image952307674227170210.jpg

• Like
Reactions: KOSSTV and ΙΝΠ
Κωστή, στο Lidl του Νέου Κόσμου (στη Φρειδερίκου Σμιθ 37) είχε ένα ράφι με πολλές γωνίες.

Είχε κάτι λίγα κομμάτια από τη βάση σεγας (πήρα μια) και ένα τελευταίο κομμάτι της εργαλειοθήκης που βγαίνει 10€ με το κουπόνι :)

View attachment 214976
Πριν μισή ώρα ήμουν στο άλλο το νέο του Νέου Κόσμου και πήρα 2 εργαλειοθήκες!
Αν κάποιος θέλει ας πάει εκεί που έχει απόθεμα.
Και σε βάσεις σεγας.

Aπο τα εργαλεια αυτοκινητου εγω βλεπω αυτα...πολυ χρησιμα γενικοτερα γαι βγαλσιμο πλαστικων...
Βεβαια δεν ξερω τι λενε σαν τιμη σε σχεση με τον ανταγωνισμο....
Κι εγώ το σκέφτομαι σοβαρά για τα εργαλεία επισκευής πλαστικών αυτοκινήτου αλλά και το σετ με τα κλιπς φανοποιίας που φέρνουν επίσης την ίδια μέρα.
Τα μεν εργαλεία (λεβιέδες) τα είχα κατά νου (γενικά, δεν θυμόμουν ότι βγάζουν και στα Lidl ανάλογο σετ) εδώ και καιρό, και νομίζω ότι τέτοια λεβιεδάκια μπορούν να χρησιμοποιηθούν και σε άλλες επισκευές πλην αυτοκινήτου, όποτε απαιτείται πλαστική λαβή για να μη γίνει ζημιά στα προς άνοιγμα/λύσιμο εξαρτήματα.
Σαν τιμή φαίνεται να βγαίνουν στο σετ κάπως φθηνότερα από ανάλογες προτάσεις του εμπορίου, πχ τα παρακάτω:
Στα κλιπς φανοποιίας θεωρώ ότι η τιμή είναι πολύ καλή για τα κομμάτια που περιέχει το σετ, καθώς ανάλογα σετ με μισά και ούτε κομμάτια κοστίζουν 2 και πάνω φορές περισσότερο, πχ αυτά:
Το ζήτημα βέβαια είναι πόσα από τα είδη των κλιπς που περιέχονται στο σετ ταιριάζουν σε κάθε μάρκα/μοντέλο αυτοκινήτων, καθώς κάθε εταιρεία έχει και διαφορετικούς τύπους που δουλεύει συνήθως.
Σίγουρα ωστόσο κάποιοι τύποι του σετ θα είναι κοινοί για τις περισσότερες εταιρείες.

• Like
Reactions: ΙΝΠ
Επίσης, για όποιον έχει ποδήλατο, εξαιρετικά βοηθητικά για τον καθαρισμό αλυσίδας, γραναζιών κλπ είναι το Σετ καθαρισμού που φέρνει στα 9€

Εγώ μόνο για ένα βουρτσάκι για τον καθαρισμό της αλυσίδας της Muc Off είχα πληρώσει περισσότερα από όσο κάνει όλο το σετ του Lidl.

Κι εγώ το σκέφτομαι σοβαρά για τα εργαλεία επισκευής πλαστικών αυτοκινήτου αλλά και το σετ με τα κλιπς φανοποιίας που φέρνουν επίσης την ίδια μέρα.
Τα μεν εργαλεία (λεβιέδες) τα είχα κατά νου (γενικά, δεν θυμόμουν ότι βγάζουν και στα Lidl ανάλογο σετ) εδώ και καιρό, και νομίζω ότι τέτοια λεβιεδάκια μπορούν να χρησιμοποιηθούν και σε άλλες επισκευές πλην αυτοκινήτου, όποτε απαιτείται πλαστική λαβή για να μη γίνει ζημιά στα προς άνοιγμα/λύσιμο εξαρτήματα.
Σαν τιμή φαίνεται να βγαίνουν στο σετ κάπως φθηνότερα από ανάλογες προτάσεις του εμπορίου, πχ τα παρακάτω:
Στα κλιπς φανοποιίας θεωρώ ότι η τιμή είναι πολύ καλή για τα κομμάτια που περιέχει το σετ, καθώς ανάλογα σετ με μισά και ούτε κομμάτια κοστίζουν 2 και πάνω φορές περισσότερο, πχ αυτά:
Το ζήτημα βέβαια είναι πόσα από τα είδη των κλιπς που περιέχονται στο σετ ταιριάζουν σε κάθε μάρκα/μοντέλο αυτοκινήτων, καθώς κάθε εταιρεία έχει και διαφορετικούς τύπους που δουλεύει συνήθως.
Σίγουρα ωστόσο κάποιοι τύποι του σετ θα είναι κοινοί για τις περισσότερες εταιρείες.
Λαζαρε απο οσο γνωριζω το πλαστικο αυτων των εργαλειων θα πρεπει να εχει την καταλληλη ευκαπτικοτητα ωστε να μην ζοριζει το πλαστικο που ειναι να βγει...
Οποτε μονο στην πραξη θα φανει τι λενε....
Τα κομματια ιδια ειναι σε σχεση με αυτα που εβαλες...δεν γνωριζω ομως τι λενε ποιοτικα....
Λεω να τα παρω αυτα του Lidl...

Οσο για τα κλιπς εαν κρινω απο αυτην την φωτο δειχνουν να ειναι πολλα και διαφορετικα ολων των τυπων οποτε καποια απο αυτα θα κανουν για το αμαξι του καθενος...κυριος τα μικρα...

Στιγμιότυπο οθόνης (273).png

View attachment 214976
Ποια εργαλειοθηκη βρηκες με 10€ και κουπονι? γιατι μπαινω στο κινητο απο την εφαρμογη του Lidl και δεν μου βγαζει καποιο κουπονι για εργαλεια.

Λαζαρε απο οσο γνωριζω το πλαστικο αυτων των εργαλειων θα πρεπει να εχει την καταλληλη ευκαπτικοτητα ωστε να μην ζοριζει το πλαστικο που ειναι να βγει...
Οποτε μονο στην πραξη θα φανει τι λενε....
Τα κομματια ιδια ειναι σε σχεση με αυτα που εβαλες...δεν γνωριζω ομως τι λενε ποιοτικα....
Λεω να τα παρω αυτα του Lidl...

Οσο για τα κλιπς εαν κρινω απο αυτην την φωτο δειχνουν να ειναι πολλα και διαφορετικα ολων των τυπων οποτε καποια απο αυτα θα κανουν για το αμαξι του καθενος...κυριος τα μικρα...

View attachment 214978
Για το θέμα της ποιότητας/αντοχής των πλαστικών λεβιέδων φανοποιίας Κωστή έχεις απόλυτο δίκιο, καθώς ουδείς γνωρίζει την πραγματική τους συμπεριφορά στην πράξη. Σίγουρα αν ήταν να κάνω συχνά πυκνά δουλειές σε πλαστικά/ταπετσαρίες οχημάτων θα κοιτούσα κάτι καλύτερο. Αλλά με δεδομένο ότι μιλάμε για χρήση μια στο τόσο (για μένα τουλάχιστον), μάλλον έχει νόημα πιθανή αγορά τους, αφού και η τιμή φαίνεται καλή σε σχέση με παρεμφερούς ποιότητας προτάσεις της αγοράς.
Αντίστοιχα και για τα κλιπς φανοποιίας. Αυτά φαίνονται ακόμα καλύτερη περίπτωση από τους λεβιέδες, αν μπουν στην εξίσωση ποσότητα-ποικιλία και τιμή αγοράς, σε σχέση με ανάλογα σετ της αγοράς.

• Like
Reactions: KOSSTV and newbie
Για το θέμα της ποιότητας/αντοχής των πλαστικών λεβιέδων φανοποιίας Κωστή έχεις απόλυτο δίκιο, καθώς ουδείς γνωρίζει την πραγματική τους συμπεριφορά στην πράξη. Σίγουρα αν ήταν να κάνω συχνά πυκνά δουλειές σε πλαστικά/ταπετσαρίες οχημάτων θα κοιτούσα κάτι καλύτερο. Αλλά με δεδομένο ότι μιλάμε για χρήση μια στο τόσο (για μένα τουλάχιστον), μάλλον έχει νόημα πιθανή αγορά τους, αφού και η τιμή φαίνεται καλή σε σχέση με παρεμφερούς ποιότητας προτάσεις της αγοράς.
Αντίστοιχα και για τα κλιπς φανοποιίας. Αυτά φαίνονται ακόμα καλύτερη περίπτωση από τους λεβιέδες, αν μπουν στην εξίσωση ποσότητα-ποικιλία και τιμή αγοράς, σε σχέση με ανάλογα σετ της αγοράς.
Για μια στο τόσο θα τα χρησιμοποιώ και εγώ...οπότε μάλλον θα πάω και για τα 2...

• Like
Reactions: lazarefa
Έχει στα Βριλήσσια.

Μόλις βρήκα αυτά που ήθελα στο κατάστημα Αγ.Δημητριου...

Ευχαριστώ και πάλι για την κίνηση...!!!

• Like
Reactions: mitsubae
Αυτή που έχει βάλει στην φώτο αλλά και την παραλλαγή της με τα πιο μεγάλα συρταρακια στα άκρα.
10 και κάτι ψηλά βγαίνουν με κουπόνι αλλά προσοχή δεν το εμφανίζει σε όλους.
Επειδη με ενδιαφερει αυτη στην φωτο σου και δεν βλεπω το κουπονι στην εφαρμογη μου, ξερεις πως μπορω να το βρω?