- 29 September 2006
- 3,142
Ναι.ακριβώς αυτό.
Το ρουλεμάν του δεν φτάνει να κάτσει στη φωλιά του πάνω στα πλαστικά οπότε δεν κεντράρει.
Και μια φωτό από το γράσο. Από τη φυγόκεντρο πάνω στα γρανάζια δεν υπάρχει ούτε σταγόνα.
Αλλά δεν είναι αυτό το πρόβλημα.
View attachment 216215
Το ρουλεμάν του δεν φτάνει να κάτσει στη φωλιά του πάνω στα πλαστικά!!! Α-Π-Ι-Σ-Τ-Ε-Υ-ΤΟ. Εδώ δεν πρόκειται για αξιοπιστία κατασκευαστή στον χρόνο,αλλά για ΧΟΝΤΡΟ κατασκευαστικό λάθος.
Γιατι να τα δωσεις τα Dewalt αντι να επενδυσεις εκει...;Και εγώ είμαι σε κάτι παρόμοιες σκέψεις..
Να επενδύσω σε original μπαταρία και φορτιστή Makita.. Για τον τροχό και για σπαθοσεγα (από αυτές του ενός χεριού). Με μακρυπροθεσμο πλάνο να δώσω τα κίτρινα και να πάρω και δραπανοκατσαβιδο και παλμικο makita..
Από την άλλη σκέφτομαι μήπως πάρω κάνα δυο μπαταρίες Dewalt 5-6ah, να μείνω όπως είμαι, και να πάρω αντάπτορα από Dewalt σε μακιτα αλλά δεν μπορεί να μου εγγυηθεί κανείς ότι δεν θα έχω θέματα..
Πχ με τον drillpro τροχό που είναι περίεργος με τα Ρεύματα..
Βρες μια καλή γωνία μπετό και τράβα μια κουτουλια καλύτερα....Και εγώ είμαι σε κάτι παρόμοιες σκέψεις..
Να επενδύσω σε original μπαταρία και φορτιστή Makita.. Για τον τροχό και για σπαθοσεγα (από αυτές του ενός χεριού). Με μακρυπροθεσμο πλάνο να δώσω τα κίτρινα και να πάρω και δραπανοκατσαβιδο και παλμικο makita..
Από την άλλη σκέφτομαι μήπως πάρω κάνα δυο μπαταρίες Dewalt 5-6ah, να μείνω όπως είμαι, και να πάρω αντάπτορα από Dewalt σε μακιτα αλλά δεν μπορεί να μου εγγυηθεί κανείς ότι δεν θα έχω θέματα..
Πχ με τον drillpro τροχό που είναι περίεργος με τα Ρεύματα..
Κοιταξε.. Αρχικά δεν είμαι ευχαριστημένος με τους διακόπτες (για αριστερά - δεξιά εννοώ)Γιατι να τα δωσεις τα Dewalt αντι να επενδυσεις εκει...;
Εσυ τα χρησιμοποιεις και επαγγελματικα...δεν εισαι για ενδιαμεσες λυσεις....ουτε και ανταπτορες και συναφη...
Ουτε να το σκεφτομαι να μεινω στην μεση σε δουλεια....!!!
Νομιζω ειναι μικρα τα προβληματακια αυτα που αναφερεις για τα Dewalt...διορθωνονται εαν τα πας καπου...εκτος και εαν ειναι ολα σου ετσι....Κοιταξε.. Αρχικά δεν είμαι ευχαριστημένος με τους διακόπτες (για αριστερά - δεξιά εννοώ)
Οι μπαταρίες δεν διαρκούν και τόσο όσο βλέπω σε άλλους με makita..
Οι περισσότεροι που συναντώ έχουν makita..
Δεν ξέρω , σκέψεις κάνω.. Φανατισμους δεν έχω να σου πω την αλήθεια..
Ανταπτορας από Bosch σε μπαταρίες Parkside...;την περιπτωση δηλ μπαταριες Parkside 4-8ah με ανταπτορα σε οποια εταιρια θελετε δεν τον σκεφτεστε? εγω το εχω κανει για bosch και δεν εχω καποιο θεμα εως τωρα.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.