Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Ναι.ακριβώς αυτό.
Το ρουλεμάν του δεν φτάνει να κάτσει στη φωλιά του πάνω στα πλαστικά οπότε δεν κεντράρει.

Και μια φωτό από το γράσο. Από τη φυγόκεντρο πάνω στα γρανάζια δεν υπάρχει ούτε σταγόνα.
Αλλά δεν είναι αυτό το πρόβλημα.

20230603_210406.jpg

• Like
Reactions: nickolas
θα στενοχωρησω καποιους εγω ομως θα το ξαναπω.
τροχος μπαταριας σαν τον δριλλπρο ταιπ μακιτα στην φτηνη κατηγορια τιμων, δεν υπαρχει αλλος!
τον εχω δουλεψει αρκετα, δεν λεω οτι τον εχω πεθανει γιατι εχω δυο ιδιους και αλλους 4-5 διαφορετικους, ομως κανενα ζητημα τοσο καιρο τωρα τουλαχιστον σε ερασιτεχνικη χρηση.
δυστυχως , οπως λενε και οι ρηβιουερς, η παρκσαιντ με τα χρονια κατεβαζει την ποιοτητα σε καθε νεο εργαλειο που παρουσιαζει.
ο πρασινος γωνιακος μπαταριας της παρκσαιντ , τον εχω τωρα 3-4 χρονια, τετοιο προβλημα δεν μου εβγαλε. και εχει δουλεψει αρκετα.

με το πολυεργαλειο επειδη την πατησα, το δευτερο που μου εστειλαν το κρεμαω αναποδα (κατακορυφα) και το δουλευω με την προεκταση του
ετσι οσο καθεται ο αξονας δεν βαραινει τις φωλιες των ρουλεμαν με το βαρος του μοτερ και οταν δουλευει οι ταλαντωσεις δεν λειτουργουν σαν κομπρεσερ που χτυπανε τις φωλιες
βεβαια σε ενα γωνιακο ενταξει μπορεις να τον αποθηκευεις κατακορυφα αλλά δεν γινεται να τον δουλευεις ετσι
απλα ελπιζεις το επομενο μοντελο να σου βγει καλυτερο.

η γνωμη μου ειναι αν δεν εχει περασει τριμηνο, ζητα τα λεφτα σου πισω και παρε τον μπρασλες δριλλπρο
με τα ιδια λεφτα παιρνεις δυο!

υγ
η πτωση ποιοτητας φαινεται ακομα και στο γρασσο που ειναι απλο λιθιου (κιτρινο)
οι παλιοτεροι τροχοι της ειχαν τουλαχιστον γρασσο μολυβδενιου

Last edited:
Ναι.ακριβώς αυτό.
Το ρουλεμάν του δεν φτάνει να κάτσει στη φωλιά του πάνω στα πλαστικά οπότε δεν κεντράρει.

Και μια φωτό από το γράσο. Από τη φυγόκεντρο πάνω στα γρανάζια δεν υπάρχει ούτε σταγόνα.
Αλλά δεν είναι αυτό το πρόβλημα.

View attachment 216215
Το ρουλεμάν του δεν φτάνει να κάτσει στη φωλιά του πάνω στα πλαστικά!!! Α-Π-Ι-Σ-Τ-Ε-Υ-ΤΟ. Εδώ δεν πρόκειται για αξιοπιστία κατασκευαστή στον χρόνο,αλλά για ΧΟΝΤΡΟ κατασκευαστικό λάθος.

• Like
Reactions: nickolas
@enduras1 ντεν έκει μπαταρίες
Θα τον στείλω για αλλαγή/επισκευή.
Ο τροχός αγοράστηκε 13 Μαρτίου και είναι ουσιαστικά αδούλευτος. Δεν είναι ότι ζορίστηκε ή καταπονήθηκε.

• Like
Reactions: enduras1
μαλλον ο τονυ αναφεροταν σε εμενα και εννοει οτι δεν εχει μπαταριες τυπου μακιτα
ναι αυτο ειναι ενα προβλημα και δεν συμφερει να μπεις σε σειρα μπαταριων τυπου μακιτα αν θες μονο ενα εργαλειο (τροχο)

ο τροχος ομως με δυο (αδυναμες) μπαταριες παει περι τα 55 σε καποια προσφορα που δεν θα αργησει να ξαναβγαλει, αλλά ακομα καλυτερη λυση το να παρει μπαταρια-φορτιστη απο καλες μαιμουδες και βελτιστη λυση η αγορα γνησιου φορτιστη-μπαταριας με 75 ευρω περιπου και μετα ανοιγονται μπροστα του ολα τα κινεζικα εργαλεια
η εμπειρια μου μου λεει οτι η τελευταια μπορει να ειναι η πιο ακριβη λυση, ειναι ομως αυτο που επρεπε να κανω απο την αρχη αφου εχω πληθωρα κινεζικων εργαλειων τυπου μακιτα.

αλλη παλι λυση, αν εχει μπαταρια απο καλη μαρκα (μπος-ντεβαλτ κλπ) να αγορασει ενα ανταπτορα περι τα 15 ευρω σε μακιτα

δυστυχως οι μπαταριες κανουν το ολο παιχνιδι ακριβοτερο. παντα.

Και εγώ είμαι σε κάτι παρόμοιες σκέψεις..
Να επενδύσω σε original μπαταρία και φορτιστή Makita.. Για τον τροχό και για σπαθοσεγα (από αυτές του ενός χεριού). Με μακρυπροθεσμο πλάνο να δώσω τα κίτρινα και να πάρω και δραπανοκατσαβιδο και παλμικο makita..

Από την άλλη σκέφτομαι μήπως πάρω κάνα δυο μπαταρίες Dewalt 5-6ah, να μείνω όπως είμαι, και να πάρω αντάπτορα από Dewalt σε μακιτα αλλά δεν μπορεί να μου εγγυηθεί κανείς ότι δεν θα έχω θέματα..

Πχ με τον drillpro τροχό που είναι περίεργος με τα Ρεύματα..

Να επενδύσω σε original μπαταρία και φορτιστή Makita.. Για τον τροχό και για σπαθοσεγα (από αυτές του ενός χεριού). Με μακρυπροθεσμο πλάνο να δώσω τα κίτρινα και να πάρω και δραπανοκατσαβιδο και παλμικο makita..

Από την άλλη σκέφτομαι μήπως πάρω κάνα δυο μπαταρίες Dewalt 5-6ah, να μείνω όπως είμαι, και να πάρω αντάπτορα από Dewalt σε μακιτα αλλά δεν μπορεί να μου εγγυηθεί κανείς ότι δεν θα έχω θέματα..

Γιατι να τα δωσεις τα Dewalt αντι να επενδυσεις εκει...;
Εσυ τα χρησιμοποιεις και επαγγελματικα...δεν εισαι για ενδιαμεσες λυσεις....ουτε και ανταπτορες και συναφη...
Ουτε να το σκεφτομαι να μεινω στην μεση σε δουλεια....!!!

• Like
Reactions: enduras1

Βρες μια καλή γωνία μπετό και τράβα μια κουτουλια καλύτερα....

• Haha
Reactions: nickmanak
Γιατι να τα δωσεις τα Dewalt αντι να επενδυσεις εκει...;
Εσυ τα χρησιμοποιεις και επαγγελματικα...δεν εισαι για ενδιαμεσες λυσεις....ουτε και ανταπτορες και συναφη...
Ουτε να το σκεφτομαι να μεινω στην μεση σε δουλεια....!!!
Κοιταξε.. Αρχικά δεν είμαι ευχαριστημένος με τους διακόπτες (για αριστερά - δεξιά εννοώ)
Οι μπαταρίες δεν διαρκούν και τόσο όσο βλέπω σε άλλους με makita..
Οι περισσότεροι που συναντώ έχουν makita..
Δεν ξέρω , σκέψεις κάνω.. Φανατισμους δεν έχω να σου πω την αλήθεια..

Αντωνάκη θα λες "Υπαγε οπίσω μου βεραμαν σατανά".
Εννοείται κρατάνε περισσότερο οι μπαταρίες τους καθώς τα εργαλεία της δεν είναι τόσο αποδοτικά όσο τα κιτρινακια...

Χαχαχαχα
Let the games begin now....

Κοιταξε.. Αρχικά δεν είμαι ευχαριστημένος με τους διακόπτες (για αριστερά - δεξιά εννοώ)
Οι μπαταρίες δεν διαρκούν και τόσο όσο βλέπω σε άλλους με makita..
Οι περισσότεροι που συναντώ έχουν makita..
Δεν ξέρω , σκέψεις κάνω.. Φανατισμους δεν έχω να σου πω την αλήθεια..
Νομιζω ειναι μικρα τα προβληματακια αυτα που αναφερεις για τα Dewalt...διορθωνονται εαν τα πας καπου...εκτος και εαν ειναι ολα σου ετσι....
Oσο για τις μπαταριες εαν διαρκουν 20 λεπτα αντι για 25 δεν νομιζω οτι ειναι θεμα....να παρεις ακομη 2 που λες....
..και εγω makita βλεπω πολυ συχνα...βλεπω και την τεραστια γκαμα της αλλα δεν θα υποβιβαζα τα Bosch με τιποτα...
Θεωρω λαθος την τακτικη/λογικη να μπω σε Makita με την προοπτικη να βαλω μαιμουδομπαταριες για μου βγει φτηνοτερα...δεν εισαι ερασιτεχνης να το σκεφτεις αυτο...οπως βλεπεις μπλεξιμο ειναι τελικα...
Εγω θα ψηφιζα " Μενω Dewalt"...

Δεν θέλω να πάρω μαϊμουδομπαταριες σε καμία περίπτωση..
Το αντίθετο είπα..
Μάλλον σε Dewalt θα μείνω.. Θα πάρω κι αυτήν εδώ που έχω μπανισει
https://www.skroutz.gr/s/22499718/Dewalt-Σπαθοσέγα-DCS369N-18V-Χωρίς-Μπαταρία-Brushless.html

Θα παραγγείλω και έναν αντάπτορα από Dewalt σε makita και θα δοκιμαστεί στον drillpro κάποιου συμφορουμητη (ονόματα δεν λέμε)😅, πριν τον παραγγείλω και πετάξω τα λεφτά μου

την περιπτωση δηλ μπαταριες Parkside 4-8ah με ανταπτορα σε οποια εταιρια θελετε δεν τον σκεφτεστε? εγω το εχω κανει για bosch και δεν εχω καποιο θεμα εως τωρα.

την περιπτωση δηλ μπαταριες Parkside 4-8ah με ανταπτορα σε οποια εταιρια θελετε δεν τον σκεφτεστε? εγω το εχω κανει για bosch και δεν εχω καποιο θεμα εως τωρα.
Ανταπτορας από Bosch σε μπαταρίες Parkside...;
Ποιος είναι αυτός...,;
Βάλε link και φωτο να δούμε...
Η απόδοση πως ειναι σχέση με τις μαμά Bosch...;

Μιας και όλοι έχουμε μπαταρίες Parkside, θα με ενδιέφερε και μένα κάποια δοκιμή..

Βέβαια σε καμία περίπτωση δεν πιστεύω πως οι μπαταρίες Parkside μπορούν να ανταγωνιστουν τις επώνυμες