Σκοπέυω να το πάρω (μαζί και τον αλοιφαδόρο). Το 12βολτο πολυεργαλείο μου είχε φανεί πολύ αδύναμο και το γύρισα, έχοντας υπόψη να πάρω το 20βολτο όταν το βγάλει. Επειδή δεν έχω μέτρο σύγκρισης για τέτοιο εργαλείο, μια δεύτερη γνώμη βοηθάει, οπότε ευχαριστώ για την ενημέρωση.
απο την ωρα που το πηρα δεν ξαναχρησιμοποιησα το ρευματος τοταλ γιατι ειναι μεγαλη η διαφορα στους κραδασμους , ομως η διαφορα στη δυναμη ειναι μικρη
αναλογικα πρεπει αφου ο τοταλ ειναι 300w αυτος να ειναι 200-250
βεβαια το τοταλ ειναι δυνατοτερο λογω οτι ειναι ρευματος , αλλά δουλευεις πολυ πιο ευχαριστα με το μπαταριας το οποιο ειναι το τελευταιο μοντελο με την μπαταρια οριζοντια αυτο που εχει τωρα δηλαδη.
επιπλεον επειδη ειναι μπαταριας, μπορεις να το χρησιμοποιησεις περιστασιακα και εν ειδη παλμικου τριβειου με το καταλληλο τριγωνο με γυαλοχαρτα σε μερη που δεν εχεις ρευμα καθως εγω στερουμαι τριβειου μπαταριας. (αυτος ηταν ο βασικος λογος που το αγορασα και τελικα αντικατεστησε το τοταλ και στις κοπες)
τωρα πια το τοταλ αν το ξαναχρησιμοποιησω θα ειναι μονο ως δευτερο σε πολυπλοκες εργασιες, δηλαδη μαλλον ποτέ...
Last edited: