kospap
Supreme Member
- 31 July 2009
- 8,496
Lidl είναι. Την έχω και γω την κασετινατα εργαλεια που αγοραζαμε ..τοτε
μπορει να ειναι απο το λιντλ, μπορει και απο το αλντι
Απο lidl ,η καστάνια καλή αλλα τα αστέρια αστα να πάνε με το παραμικρό ζόρι χαλάσανε.τα εργαλεια που αγοραζαμε ..τοτε
μπορει να ειναι απο το λιντλ, μπορει και απο το αλντι
Δεν τη εχω αυτη τη συλλογη. Εχω τρεις αλλες σε μικροτερα κουτια.Εγώ τα τελευταία που πήρα μου έχουν βγει εξαιρετικά
Αυτές δεν είναι καλές...εχω πάρει μια και εχει μείνει στην άκρη...Δεν τη εχω αυτη τη συλλογη. Εχω τρεις αλλες σε μικροτερα κουτια.
Είναι αυτή φίλε μου...Δεν τη εχω αυτη τη συλλογη. Εχω τρεις αλλες σε μικροτερα κουτια.
Καλά κάνει..τωρα μαζευουμε,όσο μπορούμε πλέον,για διακοπές...δεν είναι εποχή για εργαλεία...Όλο τα ίδια εργαλεία φερνει κάθε εβδομάδα το lidl.Μια συνεχης ανακυκλωση των ιδιων κ των ιδιων. Αναρωτιεμαι αν θα πρέπει κάποια στιγμή,αντι να τα εχουν στα ράφια,να τα έχουν σε μπλε κάδους....
Οι αποθηκες τους ειναι γεματες αναλλακτικα απο τις επιστροφές προιοντων των πελατών. Τι να χρεωσουν, αυτοι να τα ξεφορτωθουν θελουν!![]()
Όντως με την ηλεκτροκόλληση νομίζω ότι το έχουν "χάσει" αρκετά. Μια έρευνα αγοράς με τις επιλογές του ανταγωνισμού πριν λανσάρουν το εν λόγω προϊόν δε θα τους έβλαπτε. Εκτός βέβαια αν εκτιμούν εκεί στο marketing των ελληνικών Lidl ότι έχουν "χτίσει" brandname με τα Parkside στην Ελλάδα, τέτοιο που μεγάλο τμήμα του ελληνικού αγοραστικού κοινού αγοράζει στα "τυφλά" (δηλ. χωρίς καμία στοιχειώδη έρευνα των προτάσεων του ανταγωνισμού) σχεδόν κάθε τι που λανσάρουν.Μικρη τιμη που αξιζει πολλα, αλλα μαλλον εκει στα λιντλ
δεν ξερουν οτι υπαρχει στην αγορα η σπουδαια ηλεκτροκολληση mini Helix με 65 ευρω.
Και οποτε θελεις, οχι μια φορα τον χρονο.
Λες και μας κανουν χαρη....
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.