Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

τα εργαλεια που αγοραζαμε ..τοτε

μπορει να ειναι απο το λιντλ, μπορει και απο το αλντι

Attachments

• web-191852.jpg
    web-191852.jpg
    607 KB · Views: 106
Καμια φορα που θα εχω ορεξη, θα πεταξω οτι bit εχω και δεν εχω απο το Lidl
γιατι οποτε τα βλεπω θυμαμαι οτι πεταξα τα λεφτα μου.
Στην κυριολεξια μιας χρησης, και αυτη με το ζορι την στιγμη
που και στην τελευταια κινεζοσυλλογη τα bits δουλευουν
για αξιοπρεπες χρονικο διαστημα.

• Like
Reactions: n_olympios
Σε αυτή αφορά τα κλασικά bit διαφωνώ...
Εγώ τα τελευταία που πήρα μου έχουν βγει εξαιρετικά σαν τα Βosch και τα Dewalt...και τους έχω πιει το αίμα...
Δεν ξέρω ποια έχεις άλλα τα παρακάτω κάνουν την δουλειά τους με το παραπάνω και οι μυτες δεν σπάνε...
20221021_122956.jpg

20221021_123227.jpg

Σε σύγκριση με τα Bosch τα 50mm στελέχη είναι σχεδόν εφαμμιλα ...

20221021_123407.jpg

Εάν την ξανά φέρει θα πάρω άλλη μια γιατί άλλο 14 ευρω και άλλο 30 και 35 σε επωνυμη...

Δεν τη εχω αυτη τη συλλογη. Εχω τρεις αλλες σε μικροτερα κουτια.
Είναι αυτή φίλε μου...

gcp75d9fbcd047948efbb9f2dd7652b5568.jpeg

• Like
Reactions: skysound
και εγω μα αυτη την ποιοτητα ειμαι ευχαριστημενος....εχοντας ζορισει το ΡΖ2, με το να χορευει πανω στην βιδα

Όλο τα ίδια εργαλεία φερνει κάθε εβδομάδα το lidl.Μια συνεχης ανακυκλωση των ιδιων κ των ιδιων. Αναρωτιεμαι αν θα πρέπει κάποια στιγμή,αντι να τα εχουν στα ράφια,να τα έχουν σε μπλε κάδους....

Όλο τα ίδια εργαλεία φερνει κάθε εβδομάδα το lidl.Μια συνεχης ανακυκλωση των ιδιων κ των ιδιων. Αναρωτιεμαι αν θα πρέπει κάποια στιγμή,αντι να τα εχουν στα ράφια,να τα έχουν σε μπλε κάδους....
Καλά κάνει..τωρα μαζευουμε,όσο μπορούμε πλέον,για διακοπές...δεν είναι εποχή για εργαλεία...:p

είχα παρει τα παλιά impact (γκρί θήκη ) δεν θα πω οτι ξετρελάθηκα με το παλμικό , ειδικά σε αλουμίνιο κουρεψα 3 μύτες (και εκανα σωστη χρήση ) .
Γενικά μύτες dewalt νομίζω είναι λιγο ποιοτικότερες και σίγουρα στην προέκταση κρατάει καλύτερα τη μύτη (εφαρμογή και μαγνήτη ) απλά να βλέπουμε και το κοστος , ακόμα χρησ , παλιά σειρά (αγορά πριν το 15) parkside που ειδικά ph2 εχουν βδώσει πολύ πραγμα χωρις πολυ φθορά

• Like
Reactions: enduras1
Ακόμα μία θετική εμπειρία από το After Sales Support του LIDL, αλλά αυτή την φορά το έφτασαν σε άλλο επίπεδο.
Έχω τον τροχό PWSAP 20 LI D4, με τον οποίο έκοβα πρόσφατα κάποια σίδερα και με την «επιμέλεια» που με διακρίνει κατάφερα να χάσω τον ταχυσύνδεσμο που συγκρατεί τον δίσκο. Τηλέφωνο στην εξυπηρέτηση πελατών για διαθεσιμότητα και κόστος, αλλά με συνοπτικές διαδικασίες με παραπέμπουν στο service (http://www.houston-service.com/index.html), όπου αφού επανέλαβα ότι έχασα τον ταχυσύνδεσμο και θέλω να αγοράσω καινούργιο, επιβεβαίωσαν τόσο τα στοιχεία μου (?), όσο και το αποδεικτικό αγοράς και στην συνέχεια με ενημέρωσαν ότι θα προχωρήσουν σε δωρεάν αποστολή του ανταλλακτικού με courier!!! Νόμιζα ότι κάπου έγινε παρανόηση και επανέλαβα ότι δεν αφορά εγγύηση, αλλά δεν άλλαξε κάτι.

Θεωρώ ότι το τμήμα marketing επενδύει σημαντικά στο word of mouth promotion με σκοπό όχι μόνο το customer lifetime value, αλλά και να κάνει αυτό που λέμε «η καλύτερη διαφήμιση είναι οι πελάτες μας»

Σήμερα παρέλαβα με ACS όχι μόνο τον ταχυσύνδεσμο, αλλά και την βάση!!!
20230629_113641.jpg

Οι αποθηκες τους ειναι γεματες αναλλακτικα απο τις επιστροφές προιοντων των πελατών. Τι να χρεωσουν, αυτοι να τα ξεφορτωθουν θελουν! :)
:ROFLMAO:Πάντως, παρόλο που ακούω αρκετά συχνά για προβληματικά PARKSIDE, κανένα από τα περίπου 10 εργαλεία που έχω έχει παρουσιάσει βλάβη. Παρεμπιπτόντως, ο ταχυσύνδεσμος ήρθε σε σφραγισμένη συσκευασία (όχι ότι αν ήταν από επιστροφή θα με πείραζε:LOL:).

Μικρη τιμη που αξιζει πολλα, αλλα μαλλον εκει στα λιντλ
δεν ξερουν οτι υπαρχει στην αγορα η σπουδαια ηλεκτροκολληση mini Helix με 65 ευρω.
Και οποτε θελεις, οχι μια φορα τον χρονο.
Λες και μας κανουν χαρη....

Μικρη τιμη που αξιζει πολλα, αλλα μαλλον εκει στα λιντλ
δεν ξερουν οτι υπαρχει στην αγορα η σπουδαια ηλεκτροκολληση mini Helix με 65 ευρω.
Και οποτε θελεις, οχι μια φορα τον χρονο.
Λες και μας κανουν χαρη....
Όντως με την ηλεκτροκόλληση νομίζω ότι το έχουν "χάσει" αρκετά. Μια έρευνα αγοράς με τις επιλογές του ανταγωνισμού πριν λανσάρουν το εν λόγω προϊόν δε θα τους έβλαπτε. Εκτός βέβαια αν εκτιμούν εκεί στο marketing των ελληνικών Lidl ότι έχουν "χτίσει" brandname με τα Parkside στην Ελλάδα, τέτοιο που μεγάλο τμήμα του ελληνικού αγοραστικού κοινού αγοράζει στα "τυφλά" (δηλ. χωρίς καμία στοιχειώδη έρευνα των προτάσεων του ανταγωνισμού) σχεδόν κάθε τι που λανσάρουν.
Σε ότι αφορά τη μέγγενη που βγάζουν, την είχα αγοράσει τον Οκτώβριο του 2021 (νομίζω λίγο φτηνότερα τότε, ίσως 28 ευρώ) και για τα λεφτά που ζητάνε θεωρώ πως είναι αξιοπρεπής κατασκευή, όχι πάντως κάποιο κελεπούρι. Έναν ερασιτέχνη που δεν έχει μέγγενη στο εργαστήριό του τον καλύπτει άνετα πάντως.