Ναι τυλιγεται εύκολα, το σημαντικό ειναι να χωράει να περάσει απο την τρύπα εξόδου.Δηλαδή τυλίγεται μισινεζα, δεν αγοράζετε ανταλλακτικά;;
Τυλίγεται εύκολα;;
Στάλθηκε από το YAL-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Δεν νομίζω ότι υπάρχει άλλη αυτήν την στιγμη...πάντως εγώ εάν ηθελα να συνδιασω με άλλη σειρά δεν θα κόλλαγα στον ανταπτορα.Καλησπέρα σας, χρόνια πολλά,
Υπάρχει λίστα με ποιες εταιρείες noname υποστηρίζουν χωρίς αντάπτορας μπαταρία lidl Χ20 η Χ12??
Πχ λένε bormann pro υποστηρίζει με λίγο τριμαρισμα του εργαλείου την Χ20
Κάποιο άλλο;;;
Το τύλιγμα γίνεται και στις δύο θέσεις ταυτόχρονα και στην ίδια κατεύθυνση?Ναι τυλιγεται εύκολα, το σημαντικό ειναι να χωράει να περάσει απο την τρύπα εξόδου.
Λάθος χρήση μάλλον...Σοβαρα τωρα?
3 φορες εγινε... με προσεκτικα σφιγμενο τσοκ.
ενοχος το 20βολτ κρουστικο δραπανοκατσαβιδο που δινει στα 25 ευρω
Οχι, καθε μία χωριστά, η κατεύθυνση ειναι ιδια και ορίζεται απο το βελος στο καρούλιΤο τύλιγμα γίνεται και στις δύο θέσεις ταυτόχρονα και στην ίδια κατεύθυνση?
Δες την πρωτη μεσινεζα εδωΟχι, καθε μία χωριστά, η κατεύθυνση ειναι ιδια και ορίζεται απο το βελος στο καρούλι
πως γινεται αυτο? Δηλαδη οποτε θα ζοριζεται το τρυπανι σε ξυλο, θα χαλαρωνει το τσοκ?Λάθος χρήση μάλλον...
Δηλαδη στο 20βολτο , "its not a problem, it is a feature!"???
Το τσοκ δεν χαλαρωσε ξαφνικά αλλά από συνεχιζόμενο λαθος τροπο χρήσης που μπορεί να γίνει από την χαλαρωμενη βιδα του..της ελέγξεις αυτήν πρώτα.. ;πως γινεται αυτο? Δηλαδη οποτε θα ζοριζεται το τρυπανι σε ξυλο, θα χαλαρωνει το τσοκ?
με το 12βολτο γαιτι δεν το εχει κανει ποτε? Εκει οταν μπλοκαρε το ιδιο αξαρτημα εσπαζε το τρυπανι.
Δηλαδη στο 20βολτο , "its not a problem, it is a feature!"???
επομενο μοντελο αλλα καια υτο φρεναρει με τον ιδιο τροπο.Παντως αυτο το 20βολτο που εκανε review ο supereverything ξεσφιγγει σιγουρα.
Σιγουρα οχι για τον λογο που αναφερει αυτος, γιατι τοτε θα λασκαρανε τα μισα δρ/βιδα της αγορας.
Λασκαρει γιατι στην καλυτερη περιπτωση ειναι ελαττωματικο
και στην χειροτερη λαθος σχεδιασμενο. Δεν εχει και τοσο σημασια.
Τουλαχιστον δεν το αναφερει ως featureαλλα ως πρόβλημα.
Δεν ξερω τι βιδα εχει εντός, αλλα + εχουμ τα περισσοτερα,αλλά θέλει αρκετό σφίξιμο...εγώ ειχα φτασει να το βάλω και κόντρα σε.μεγκενη γιανα σφίξει καλά γιατί γυρνάει το τσοκ ενώ πας να το σφιξεις...ναι...με την τελευταια προσφορα.. 30 φιδωματα, 30 τρυπηαμτα σε ξυλο.
Αρα το ανοιγω φοθλ και σφιγγω μια μεσα βιδα με αλλεν?
Δεν αναφερει εαν ειναι εκκεντρο η οχι λλά του έσπασε με μεγάλη ευκολία το κομματι που βιδώνει το τσοκ...από την φώτο δείχνει πλαστικό...το παρκυ εχει μεταλλικο τσοκ αλλά δεν καταλαβα τι προβλημα παρουσιαζει
γυρναει εκκεντρα?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.