Μην βιάζεσαι και μην επηρεάζεσαι .... αν δεν έχεις δράπανο πάγκου και διαθέτεις δράπανο με λαιμό που να μπορεί να τοποθετηθεί στην βάση να την πάρεις γιατί θα σε βοηθήσει πολύ σε κάθετα τρυπήματα που δύσκολα γίνονται στο χέρι.
Νίκο, το έχεις το συγκεκριμένο; Στο ράφι που το είχα επεξεργαστεί λίγο, μου φάνηκε ίδιο με ένα no-name που είχα: απαράδεκτο από θέμα τζόγου. Το άλλο που αναφέρει ο anastasg (το KWB) είναι πολύ καλύτερο από άποψη τζόγου, αν και πάλι πρέπει να πιέζεις το τρυπάνι με συγκεκριμένο τρόπο.Μην βιάζεσαι και μην επηρεάζεσαι .... αν δεν έχεις δράπανο πάγκου και διαθέτεις δράπανο με λαιμό που να μπορεί να τοποθετηθεί στην βάση να την πάρεις γιατί θα σε βοηθήσει πολύ σε κάθετα τρυπήματα που δύσκολα γίνονται στο χέρι.
Νίκο, το έχεις το συγκεκριμένο; Στο ράφι που το είχα επεξεργαστεί λίγο, μου φάνηκε ίδιο με ένα no-name που είχα: απαράδεκτο από θέμα τζόγου. Το άλλο που αναφέρει ο anastasg (το KWB) είναι πολύ καλύτερο από άποψη τζόγου, αν και πάλι πρέπει να πιέζεις το τρυπάνι με συγκεκριμένο τρόπο.
Για να την έδωσες εσύ καταλαβαίνουμε όλοι τι παίζει...Την βάση την είχα πάρει παλαιότερα και την χρησιμοποίησα με ένα metabo που έχω.
Εντάξει ...τζόγους είχε αλλά την δουλειά με ποντάρισμα την έκανε.
Μετά πήρα το ηλεκτρονικό παγκοδράπανο της parkside και την βάση την έδωσα.
Την έδωσα γιατί αναβαθμίστηκα… αγόρασα το φοβερό ηλεκτρονικό παγκοδραπανο της Parkside και για να μην είναι σε αχρηστία ένα τόσο χρήσιμο εργαλείο.Για να την έδωσες εσύ καταλαβαίνουμε όλοι τι παίζει...![]()
συγκρινόμενο με άλλα πως τα πάει ? Ειδα στα video οτι αν κάνεις λάθος ενώ έπρεπε να μην παίρνεις μέτρηση αυτό δίνει εξού και το επικίνδυνο.To πολυμετρο αυτο το εχω, στην πρωτη του εκδοση, εδω καποια χρονια και δεν εχω κανενα θεμα μεχρι στιγμης.
Τα 2 σετ της Parkside θεωρώ οτι ανώτερα από τα Powerfix σαν κατασκευή και σαν ποιότητα...για αυτο δεν τα φέρνουν ποια τα Lidl...3 ερωτήσεις για όποιον ξέρει
τα powerfix σαν εργαλεία δεν υπάροχυν πια ?
αυτές οι 2 parkside καστάνιες έχουν κάποια ποιοτική διαφορά σε σχέση με τις powerfix εννοώ έστω λίγο κάτι ? 'Εχει κανείς αποψη ?
συγκρινόμενο με άλλα πως τα πάει ? Ειδα στα video οτι αν κάνεις λάθος ενώ έπρεπε να μην παίρνεις μέτρηση αυτό δίνει εξού και το επικίνδυνο.
Το λιντλ σταμάτησε την μάρκα αλλά φέρνει ακριβώς τα ίδια εργαλεία ως parkside.τα powerfix σαν εργαλεία δεν υπάροχυν πια ?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.