Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Μην βιάζεσαι και μην επηρεάζεσαι .... αν δεν έχεις δράπανο πάγκου και διαθέτεις δράπανο με λαιμό που να μπορεί να τοποθετηθεί στην βάση να την πάρεις γιατί θα σε βοηθήσει πολύ σε κάθετα τρυπήματα που δύσκολα γίνονται στο χέρι.

Μην βιάζεσαι και μην επηρεάζεσαι .... αν δεν έχεις δράπανο πάγκου και διαθέτεις δράπανο με λαιμό που να μπορεί να τοποθετηθεί στην βάση να την πάρεις γιατί θα σε βοηθήσει πολύ σε κάθετα τρυπήματα που δύσκολα γίνονται στο χέρι.

Δράπανο πάγκου δεν έχω και γι' αυτό έλεγα μήπως με εξυπηρετήσει σε κάθετα τρυπήματα.
Δραπανο έχω ένα ρεύματος το οποίο ειναι παρκαρισμένο, από τότε που πήρα τα μπαταρίας.

Συγκεκριμένα το
BLACK & DECKER 500W KR504RE.
Αυτό κάνει για την βάση;

Νίκο, το έχεις το συγκεκριμένο; Στο ράφι που το είχα επεξεργαστεί λίγο, μου φάνηκε ίδιο με ένα no-name που είχα: απαράδεκτο από θέμα τζόγου. Το άλλο που αναφέρει ο anastasg (το KWB) είναι πολύ καλύτερο από άποψη τζόγου, αν και πάλι πρέπει να πιέζεις το τρυπάνι με συγκεκριμένο τρόπο.
Γενικά για κάθετα τρυπήματα (ότι δεν χωράει στο κολωνάτο δράπανο) με έχει βολέψει αυτός ο οδηγός που είχε φέρει με τις πολλές τρύπες.
drilling jig.jpg

Την βάση την είχα πάρει παλαιότερα και την χρησιμοποίησα με ένα metabo που έχω.
Εντάξει ...τζόγους είχε αλλά την δουλειά με ποντάρισμα την έκανε.
Μετά πήρα το ηλεκτρονικό παγκοδράπανο της parkside και την βάση την έδωσα.
Την συνέχεια να μας την πει αυτός που την πήρε.:ROFLMAO::ROFLMAO:

Νίκο, το έχεις το συγκεκριμένο; Στο ράφι που το είχα επεξεργαστεί λίγο, μου φάνηκε ίδιο με ένα no-name που είχα: απαράδεκτο από θέμα τζόγου. Το άλλο που αναφέρει ο anastasg (το KWB) είναι πολύ καλύτερο από άποψη τζόγου, αν και πάλι πρέπει να πιέζεις το τρυπάνι με συγκεκριμένο τρόπο.

Είναι απαράδεκτο όπως λες...
Τουλάχιστον 1-1,5εκ οποκλειση εάν "φυγει" το ρυθμισμα..
Την βάση την είχα πάρει παλαιότερα και την χρησιμοποίησα με ένα metabo που έχω.
Εντάξει ...τζόγους είχε αλλά την δουλειά με ποντάρισμα την έκανε.
Μετά πήρα το ηλεκτρονικό παγκοδράπανο της parkside και την βάση την έδωσα.
Για να την έδωσες εσύ καταλαβαίνουμε όλοι τι παίζει...;)

• Haha
Reactions: lazarefa
Προνοησε για μια βαση B&D ο συγχωρεμενος ο πατερας μου πριν 40 χρονια.

CLVv9sU.jpg

Για να την έδωσες εσύ καταλαβαίνουμε όλοι τι παίζει...;)
Την έδωσα γιατί αναβαθμίστηκα… αγόρασα το φοβερό ηλεκτρονικό παγκοδραπανο της Parkside και για να μην είναι σε αχρηστία ένα τόσο χρήσιμο εργαλείο.;):)

Πηρα τα μανταλάκια-σφιγκτηρες του lidl σήμερα.
Πήρα αυτό με τα 4 που φτάνει ως 7,5 κιλά.
Προηγούμενη εμπειρία με τέτοιο εργαλείο ήταν με ένα tactix (μόνο αυτό είχα βρει εκεί που πήγα) και με έβγαλε ασπροπρόσωπο μέχρι να το μασήσει το σκυλάκι μου.
Πόσο χάλια μπορεί να είναι αυτά ?
Δεν έχει πέσει το μάτι μου σε επώνυμα.

3 ερωτήσεις για όποιον ξέρει

τα powerfix σαν εργαλεία δεν υπάροχυν πια ?
αυτές οι 2 parkside καστάνιες έχουν κάποια ποιοτική διαφορά σε σχέση με τις powerfix εννοώ έστω λίγο κάτι ? 'Εχει κανείς αποψη ?

Aυτό το πολύμετρο το έχει δοκιμάσει κανείς ? Αν και δε συνιστώ με τίποτα να κάνει κάποιος περικοπές σε εργαλεία όπως το πολύμετρο, θα ήθελα να ξέρω πως στέκεται συγκριτικά με τα mastech και τα uniT, τα οποία δεν ειναι και τίποτα φοβερό. Στο youtube το λένε επικίνδυνο...

Attachments

• Screenshot at 2023-08-27 15-22-24.png
    Screenshot at 2023-08-27 15-22-24.png
    351.5 KB · Views: 65
  • Screenshot at 2023-08-27 16-10-14.png
    Screenshot at 2023-08-27 16-10-14.png
    152.5 KB · Views: 64
  • Screenshot at 2023-08-27 16-13-10.png
    Screenshot at 2023-08-27 16-13-10.png
    186.7 KB · Views: 64
Last edited:
To πολυμετρο αυτο το εχω, στην πρωτη του εκδοση, εδω καποια χρονια και δεν εχω κανενα θεμα μεχρι στιγμης.
συγκρινόμενο με άλλα πως τα πάει ? Ειδα στα video οτι αν κάνεις λάθος ενώ έπρεπε να μην παίρνεις μέτρηση αυτό δίνει εξού και το επικίνδυνο.

3 ερωτήσεις για όποιον ξέρει

τα powerfix σαν εργαλεία δεν υπάροχυν πια ?
αυτές οι 2 parkside καστάνιες έχουν κάποια ποιοτική διαφορά σε σχέση με τις powerfix εννοώ έστω λίγο κάτι ? 'Εχει κανείς αποψη ?
Τα 2 σετ της Parkside θεωρώ οτι ανώτερα από τα Powerfix σαν κατασκευή και σαν ποιότητα...για αυτο δεν τα φέρνουν ποια τα Lidl...
Εχω αυτήν με τα 15.99 και δεν έχω το παραμικρό παράπονο...ακόμα και για τις μυτες που λένε ότι φαγωνονται εμένα είναι οκ...

συγκρινόμενο με άλλα πως τα πάει ? Ειδα στα video οτι αν κάνεις λάθος ενώ έπρεπε να μην παίρνεις μέτρηση αυτό δίνει εξού και το επικίνδυνο.

Εαν δεν αισθανεσαι ανετα με το συγκεκριμενο προιον και επειδη μιλαμε για ηλεκτρισμο, θα σου προτεινα να δεις ενα αντιστοιχο UNIT T το οποιο εχει ικανοποιητικες κριτικες.

Δεν εχω σκεφτει να συγκρινω ποτε πολυμετρα ειναι η αληθεια, οποτε δεν μπορω να σε βοηθησω εκτος απο το να σου πω οτι δεν εχω δει καποια διαφορα με τα υπολοιπα πολυμετρα που εχω, ειτε ψηφιακα ειτε αναλογικα.

• Like
Reactions: rhtoras
Δεν εχει εργαλειακια ουτε για δειγμα αυτη την φορα το Λιντλ.

Ειχε και τιποτα σοβαρο ολο τον Αυγουστο...;
Ετσι κανουν γιατί έχει κορεστει το πράγμα και θα τα ξαναβάλουν όλα μαζί κάποια στιγμή...αλλά μάλλον βλεπω παλι τα ίδια εργαλεια.....:(
Για να δούμε...

• Like
Reactions: MAN0S