Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Αυτο δεν ειναι απαραιτητα κακο. Υπαρχουν χιλιαδες καταναλωτες που δεν εχει ερθει η ωρα τους και δεν εχουν αγορασει ακομα τα 'παλια' εργαλεια. Απουλητο στοκ εχουν αλλωστε ολες οι εταιρειες.

Προσωπικα δεν εχω παραπονο αναφορικα με την ταχυτητα εμφανισης των νεων η/και βελτιωμενων εργαλειων του Λιντλ καθως βγαινουν με σημαντικα μεγαλυτερη ταχυτητα απο τα αντιστοιχα επωνυμα! :)

• Like
Reactions: osatosa
Ναι αλλα, να δουμε τωρα πως θα τα πουλησουνε με τις "νεες" τιμες, κοντρα στο σκρουτζ
που στο κατω-κατω της γραφης τα βρισκεις οποια στιγμη θελεις.
Συμφωνώ απόλυτα...
Υπάρχουν πολλές εταιρίες που πουλούν σε εφάμιλλες τιμές...
Η Total καραδοκεί πρώτη από όλες...!!!

που στο κατω-κατω της γραφης τα βρισκεις οποια στιγμη θελεις.

Γι’ αυτό δεν πουλάνε.
Αν ξέρεις οτι το βρίσκεις όποια στιγμή θέλεις όλο το αναβάλεις, ενώ το LIDL σου δημιουργεί τεχνητή στέρηση, σου λέει αν δεν το πάρεις τώρα το έχασες…

Οι οικονομικες συνθηκες παντως, με την βενζινη στα 2 ευρω και το ελαιολαδο
να φλερταρει με τα 10 ευρω δεν ευνοουν πια αγορες εργαλειων λογω συνδρομου στερησης.

Τα εργαλεια της total και της ingco περιμενουν αδιαμαρτυρητα να πουληθουν στα καταστηματα
στις ιδιες (περιπου) τιμες και σε καλυτερη (μαλλον) ποιοτητα.
Και οχι οποτε θελει το καταστημα αλλα οποτε κρινει σκοπιμο ο αγοραστης.

Γι’ αυτό δεν πουλάνε.
Αν ξέρεις οτι το βρίσκεις όποια στιγμή θέλεις όλο το αναβάλεις, ενώ το LIDL σου δημιουργεί τεχνητή στέρηση, σου λέει αν δεν το πάρεις τώρα το έχασες…
Αυτή η τεχνική στέρηση δημιουργωταν ομως οσο ηταν φτηνα..Τωρα ο καταναλωτής σκεφτεται διαφορετικα με τις τιμές που εχει..
...και οχι οποτε θελει το καταστημα αλλα οποτε κρινει σκοπιμο ο αγοραστης.
όπως σωστά λέει ο φιλος..

Από την άλλη και να βάλει κάτι πλέον το τσεκάρω 2 και 3 φορές στην αγορα πριν αποφασίσω να το παρω απο τα Lidl..

Λιγο λόγω οικονομικών δυσκολιών, λίγο με τις ανοδικές τιμες που πουλάνε τα parkside πια,λίγο που φέρνουν τα ιδια κ τα ίδια εργαλεία κ όχι νέα ,ο κόσμος ξύπνησε κ ψιλογυριζει την πλάτη.Πανε οι εποχές που στις 8 το πρωί στηνοταν κόσμος να προλάβει να αγορασει.Δεν είναι τυχαίο ότι σε πολλά καταστήματα υπάρχουν μόνιμα ραφια με εργαλεία ή όταν στο φυλλάδιο βγάζουν πχ 10 κωδικους με εργαλεία,στα ράφια έχουν πολλά περισσότερα.

Προσωπικά θεωρώ οτι πλέον λίγα εργαλεία του lidl αξίζουν. Επίσης θεωρώ οτι λίγα ειναι επίσης ευκαιρία. Τέλος θεωρώ οτι πολύς κόσμος δεν ξέρει να αγοράσει εργαλεία. Θέλω να πω οτι βλέπει ο άλλος gedore red αλλά πόσοι ξέρουμε που φτιάχνονται και πόσο καλύτερο ειναι ενα σετ καστάνιας από του lidl ?
Βάζω και εμένα μέσα...
Επίσης ο άλλος βλέπει toptul made in Taiwan και ίσως πιστεύει οτι ειναι ίδια ποιότητα με ένα total made in china.
Το lidl ο λόγος που δεν πουλάει πια είναι οτι δεν έχουμε ούτε αυτά τα λίγα που ζητάει. Πλέον και για ένα εργαλείο ο άλλος προτιμάει να το δανειστεί από το να το πάρει.
Πριν 5 χρόνια εργαλειάδικο που είχε ξεχασμένο ενα witte allen μου ειπε σε ερώτηση μου για το άν έχουν άλλα: "κάποτε τα έφερνα αλλά τώρα κανείς δεν τα αγοράζει, κοιτάνε όλοι να πάρουν οτι πιο φτηνό
Και είχε full stock από maco tools.
Για να γυρίσω στο θέμα lidl: ο λόγος που δεν αγοράζει ο κόσμος είναι και ο λόγος που εξαφανίστηκε και η μάρκα powerfix όπως ρώτησα και πιο πάνω. Εμένα μου είχε δημιουργηθεί η εντύπωση οτι: powerfix = σκουπίδια ενώ parkside = αναλόγως λίγο καλύτερα

δεν ξέρω αν ισχύει όμως αυτό γενικά...
πάντως η parkside μου ειχε αφήσει καλη εντύπωση στο κρουστικό δραπανοκατσάβιδο και το τύπου dremel που έχω

Το Σεπτέμβρη θα φέρει εργαλεία νομίζω...

• Like
Reactions: MAN0S
Εμένα μου είχε δημιουργηθεί η εντύπωση οτι: powerfix = σκουπίδια ενώ parkside = αναλόγως λίγο καλύτερα
ετσι ητανε....στις πρωτες ξυλοβιδες το κατσαβιδι καστανιας τα επαιξε, και επεστραφη

• Like
Reactions: KOSSTV and rhtoras
Μωρέ εργαλεία που αξίζουν έχει αρκετά...το θέμα είναι οτι μπήκαν στην εξίσωση του ανταγωνισμού...

Θα βρεις ξανα το καλό δισκοπριονο 1300w με 30 ευρώ.. ;..ενώ έχει πάει 45-50..
Θα βρεις ξανα το μικρο 12ν γωνιακο τροχό με 25 ευρώ..;..ενώ έχει πάει 35-40..
Θα βρεις ξανα το πιστολετο των 1050w με 40 ευρώ...;..ενώ έχει πάει 55-60..

...οπως και πολλά άλλα που οι τιμές τους εχουν ξεφύγει...

Όχι ότι και οι άλλες εταιρίες δεν εχουν παρει πάνω αλλά συγκριτικά η αύξηση στα Parkside είναι πολη μεγαλύτερη..

Πλέον με τις νέες ανατιμήσεις που ερχονται από Σεπτέμβρη και αυτά θα τσιμπήσουν λίγο ακόμη..

Θα μιλήσω μόνο για μένα κ μόνο με την δική μου λογική,σαν άνθρωπος που έχει αγοράσει σχεδόν ΟΛΑ τα εργαλεία Parkside. Το δίλημμα πλέον για μένα είναι καθαρά μονο στα εργαλεία μπαταριας,όπου η μετάβαση σε άλλη μάρκα σημαίνει εξτρα μπαταριες κ φορτιστες.Εχω ήδη σε μπαταρια Parkside, EINHELL ,Makita κ κινεζο Violeworks που δουλεύει με makita battery.Τα makita τα δουλεύω με ανταπτορα Parkside. Είναι δύσκολη λοιπον η μετάβαση κ σε άλλη μάρκα.Χανεται η οικονομία κλίμακας,αφου θες επενδυση τουλαχιστον κ 2 μπαταριων αλλα κ φορτιστη.Σε ηλεκτρικό πας πανεύκολα όπου θες.Στα μπαταριας υπάρχει δέσμευση.....Εάν πχ μπορούσα να δουλέψω τα total με μπαταρία Parkside ή Einhell, θα είχα ήδη προχωρήσει.

Πήρα από περιέργεια αυτό το μαραφέτι μιας και για κακή μου σύμπτωση ξυλωθηκε από δυνατό αέρα όλη η βάση της κεραία από τον τοίχο.
Μπήκε η κεραία σε μια άλλη σωλήνα που εχω την επίγεια κεραία για να μην ανοίγω αλλού τρύπες.
Πρόχειρος προσανατολισμός για τον δορυφόρο με εφαρμογή στο κινητό.
Σύνδεση το μαραφέτι και σε 2 λεπτά βρήκα τον δορυφόρο ( σε διαφορετική θέση από το app) .
Αν κάποιος δεν έχει εξοπλισμό με απαιτήσεις είτε γιατί μπορεί να κουνήθηκε η κεραία είτε απλά θέλει να βάλει μια κεραία μόνος του, βοηθάει.
7,99€
20230424114641_satellite_signal_finder_pssfs_3_a2_950_2300mhz_parkside.jpg

Αυτό συνδέεται απευθείας στο πιάτο ή στην πρίζα που έρχεται μέσα στο σπίτι;
Εγώ το έβαλα με το κοντό καλώδιο στο lnb και μετά σύνδεσα πάνω το καλώδιο της εγκατάστασης γιατί ο σκοπός μου ήταν πάνω στην σκεπή να βλέπω την ένδειξη καθώς γυρνάω το πιάτο. Από πίσω έχει εγκοπές για μόνιμη εγκατάσταση σε τοίχο. Αν πιστεύεις ότι σε βολεύει να μπει στην πρίζα στο σπίτι δεν νομίζω να έχεις θέμα αλλά δεν νομίζω ότι είναι πρακτικό.

παρεμπιπτόντως ενδιαφέρον ο οδηγός που έχει μαζεμένα σχεδόν όλα τα εργαλεία μαζί με τιμές: