ναι απο αποψη επικινδυνοτητας ..Γιατί....;
Εννοείς ότι είναι επικινδυνο....;
Εξυπακούεται ότι εαν κάποιος το κάνει για πρώτη φορά θα πρέπει να παιρνει μέτρα προφυλάξης και να είναι δίπλα προσεκτικος στις κινήσεις του...
Μαστορευω παρα πολύ γενικά και έχω κόψει καμιά 20αρια φορές με τροχό, ή έχω λειάνει σίδερα. Νομίζω ότι στο 1 θα είμαι οκ, θα δοκιμάσω και αν δεν, θα το παω χειροκίνητα με γυαλοχαρτο. Ούτως η άλλως είναι μόνο η κουπαστή, δεν έχει δύσκολα σημεία.Γιατί....;
Εννοείς ότι είναι επικινδυνο....;
Εξυπακούεται ότι εαν κάποιος το κάνει για πρώτη φορά θα πρέπει να παιρνει μέτρα προφυλάξης και να είναι δίπλα προσεκτικος στις κινήσεις του...
Τετράγωνη κουπαστή πάει ο γωνιακός....για κουρμπαριστη θα σε παιδέψει να πας παντού.Μαστορευω παρα πολύ γενικά και έχω κόψει καμιά 20αρια φορές με τροχό, ή έχω λειάνει σίδερα. Νομίζω ότι στο 1 θα είμαι οκ, θα δοκιμάσω και αν δεν, θα το παω χειροκίνητα με γυαλοχαρτο. Ούτως η άλλως είναι μόνο η κουπαστή, δεν έχει δύσκολα σημεία.
Σας ευχαριστώ!
Στάλθηκε από το SM-S918B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Λογικά θα το βγάλει τις επόμενες ημέρες-τα εργαλεία που βγάζει τώρα είναι από την προηγούμενη εβδομάδα.Σας βγάζει το κουπόνι για την κορδέλα μετάλλου;
Εγώ δεν το βλέπω στην εφαρμογή, ενώ βλέπω κανονικά άλλα εργαλεία (που δεν με ενδιαφέρουν)
τον ειχα αγοράσει πριν κάποια χρονιαΟ πριτσιναδορος λέει κάτι ή να κοιτάξω αλλού...;
Παρε εναν Lobster να ξεχασεις να ξαναγορασεις.Λιγα εργαλεια από 2/11.
Lidl Hellas – Κάθε μέρα αξίζει!
Î¥Ïηλή ΠοιÏÏηÏα, Îοναδική ΦÏεÏκάδα & ΠάνÏα ΧαμηλÎÏ Î¤Î¹Î¼ÎÏ!www.lidl-hellas.gr
Ο πριτσιναδορος λέει κάτι ή να κοιτάξω αλλού...;
..και ναι και όχι..
Να κοιτάξεις αλλού μου μασαγε τα πιρτσινια και κολλούσε το στέλεχος μέσα, πήρα έναν stanley και ξεμπέρδεψα.Λιγα εργαλεια από 2/11.
Lidl Hellas – Κάθε μέρα αξίζει!
Î¥Ïηλή ΠοιÏÏηÏα, Îοναδική ΦÏεÏκάδα & ΠάνÏα ΧαμηλÎÏ Î¤Î¹Î¼ÎÏ!www.lidl-hellas.gr
Ο πριτσιναδορος λέει κάτι ή να κοιτάξω αλλού...;
Κι ενώ λοιπόν μετέφερα το πλυστικό στην έδρα μου στην Αθήνα από το μέρος που το είχα, πάνω που είμαι έτοιμος να τηλεφωνήσω στο σέρβις για τα περαιτέρω (έχοντας στο μεταξύ βρει και την απόδειξη αγοράς καλού-κακού, 27/4 αγοράστηκε) λέω μέσα μου, δεν δοκιμάζω πάλι με μπαταρία μπας και γίνει κανά θαύμα;Το πλυστικό μπαταρίας Parkside που είχα αγοράσει φέτος τέλη Απρίλη που το έφερε πρώτη φορά (το ξανάφερε 1-2 μήνες μετά), έπαψε να δουλεύει μετά από συνολικά 5-6 χρήσεις.
Σήμερα λοιπόν που είπα να πλύνω το μηχανάκι, πρόλαβα και ψέκασα 3 κουβάδες νερό (περί τα 20 λίτρα συνολικά) με το μηχάνημα χωρίς θέματα.
Τελειώνοντας με το μηχανάκι κι επειδή είχε περισσέψει λίγο διάλυμα σαπουνόνερου στον αφροποιητή, είπα να πλύνω και τη βεράντα. Δυστυχώς το μηχάνημα δεν λειτουργούσε, παρότι η μπαταρία 2ΑΗ που είχα κουμπώσει πάνω του έδειχνε ακόμα και τις 3 γραμμές ΟΚ. Δοκίμασα και με δεύτερη 2άρα μπαταρία που έχω αλλά τίποτα.
Το μηχάνημα δεν ανταποκρίνεται όταν πατώ τη σκανδάλη.
Μάλλον θα έχω κι εγώ την "τιμή" να δοκιμάσω την περίφημη εγγύηση Lidl (εφόσον πρώτα βρω την απόδειξη αγοράς)...
..και ναι και όχι..
Δεν νομίζω ότι κορδέλα μπορεί να ανταπεξέλθει καλύτερα από το φαλτσοπριονο μεταλλου.
Από αυτά που έχω δει live η πριονοκορθελα μεταλλου κάνει πολυ καθαρότερη κοπή σε ανοξείδωτα,στραντζαριστα και λεπτά σιδερα αλλά υστερεί σε ταχύτητα κοψιματος σε σχέση με το φαλτσοπριονο..
Εάν σε ενδιαφέρουν οι καθαρές κοπες και το θέλεις για πιο ακρίβεια ναι....σαν κόφτης μεταλλου απλώς θα προσθέσεις ένα εργαλείο..
Με το φαλτσοπριονο δεν έχω θέμα εάν τώρα και ξέρεις ότι έχω κάνει ουκ ολίγες κοπες...
Πάρε και ένα βιντεάκι για να δεις πως την δουλεύει (στο 11:27) ο συνάδελφος.
Μήπως εξυπηρετεί να το φέρνεις μετά στο ακριβώς σε ένα σταθερό ταινιολειαντήρα; Εγώ πάντως πριν πάρουμε το φαλτσοπρίονο, έτσι έφτιαχνα τα μεταλικά πηχάκια που είχα πριν κόψει με το χέρι. Είναι βέβαια δουλειά της υπομονής...Το βασικό μου πρόβλημα με το φαλτσοπρίονο είναι πως όταν κόβω στις 45 μοιρες, οι κοπές είναι στο περίπου. Ίσως κάνω εγώ κάποιο λάθος, ή ίσως στραβώνει λίγο ο λεπτός δίσκος καθώς κόβει.
Δεν ξέρω, το σκέφτομαι ...![]()
![]()
![]()
Εάν θέλει ψιλοδιορθωσεις/φάγωμα το κάνεις σε δυδιμο τροχό και τελείωσες...μέσα στο εργαστηριο τα έχετε αυτά...Μήπως εξυπηρετεί να το φέρνεις μετά στο ακριβώς σε ένα σταθερό ταινιολειαντήρα; Εγώ πάντως πριν πάρουμε το φαλτσοπρίονο, έτσι έφτιαχνα τα μεταλικά πηχάκια που είχα πριν κόψει με το χέρι. Είναι βέβαια δουλειά της υπομονής...
Κι εγώ σε μια κατασκευή τώρα που έχει φουλ 45 μοιρών ζορίζομαι πάρα πολύ και τρώω πολύ χρόνο για να τα ταιριαξω..Μήπως εξυπηρετεί να το φέρνεις μετά στο ακριβώς σε ένα σταθερό ταινιολειαντήρα; Εγώ πάντως πριν πάρουμε το φαλτσοπρίονο, έτσι έφτιαχνα τα μεταλικά πηχάκια που είχα πριν κόψει με το χέρι. Είναι βέβαια δουλειά της υπομονής...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.