Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Τα κατσαβίδια του lidl τι λένε ρε παιδιά ?
Τα είδα και σκέφτηκα ότι δε θα είναι χάλια.
Έχω βέβαια πολλά και επώνυμα κατσαβίδια αλλά σκέφτηκα και αυτά για κάνα αυτοκίνητο.

Γιατί....;
Εννοείς ότι είναι επικινδυνο....;

Εξυπακούεται ότι εαν κάποιος το κάνει για πρώτη φορά θα πρέπει να παιρνει μέτρα προφυλάξης και να είναι δίπλα προσεκτικος στις κινήσεις του...
ναι απο αποψη επικινδυνοτητας ..

Γιατί....;
Εννοείς ότι είναι επικινδυνο....;

Εξυπακούεται ότι εαν κάποιος το κάνει για πρώτη φορά θα πρέπει να παιρνει μέτρα προφυλάξης και να είναι δίπλα προσεκτικος στις κινήσεις του...
Μαστορευω παρα πολύ γενικά και έχω κόψει καμιά 20αρια φορές με τροχό, ή έχω λειάνει σίδερα. Νομίζω ότι στο 1 θα είμαι οκ, θα δοκιμάσω και αν δεν, θα το παω χειροκίνητα με γυαλοχαρτο. Ούτως η άλλως είναι μόνο η κουπαστή, δεν έχει δύσκολα σημεία.
Σας ευχαριστώ!

Στάλθηκε από το SM-S918B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Μαστορευω παρα πολύ γενικά και έχω κόψει καμιά 20αρια φορές με τροχό, ή έχω λειάνει σίδερα. Νομίζω ότι στο 1 θα είμαι οκ, θα δοκιμάσω και αν δεν, θα το παω χειροκίνητα με γυαλοχαρτο. Ούτως η άλλως είναι μόνο η κουπαστή, δεν έχει δύσκολα σημεία.
Σας ευχαριστώ!

Στάλθηκε από το SM-S918B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Τετράγωνη κουπαστή πάει ο γωνιακός....για κουρμπαριστη θα σε παιδέψει να πας παντού.

• Like
Reactions: MAN0S and Darudakos
Toν πριτσιναδορο εβλεπα και εγω που ερχεται σε κασετινα με μπολικα πριτσινακια.

Αν και υπαρχουν πριτσιναδοροι απο 2-3 ευρω στην πιατσα, εγω θα τον προτιμουσα λογω πληρους κασετινας και εγγυησης.

Εσυ πρεπει να δεις και τον Τοταλ που τον ειχα δει στα ~5 ευρω περυσι. Εγω θα τον παρω για καβατζα μην μπλοκαρει παλι ο Stanley, να εχω εναλλακτικη.

• Like
Reactions: KOSSTV
H Πριονοκορδέλα κοπής μετάλλου με το κουπόνι στα 119€ είναι καλή τιμή νομίζω.
Αναρωτιέμαι αν προσφέρει κάτι παραπάνω από το φαλτσοπρίονο μετάλλου της Parkside PMTS 180 που έχουμε μερικοί. :unsure:

Η φορητητητα και η ευελιξια που σου προσφερει ειναι το μεγαλο της πλεονεκτημα.
Εαν θα επρεπε να επιλεξω μεταξυ των δυο, θα προτιμουσα την αποσπωμενη πριονοκορδελα με την βαση της.

Απο οτι εβλεπα παλαιοτερα απο την αντιστοιχη 18βολτη πριονκορδελα της Dewalt, υπαρχουν και ανταλλακτικες κορδελες κοπης ξυλου.

• Like
Reactions: nikfor
Σας βγάζει το κουπόνι για την κορδέλα μετάλλου;
Εγώ δεν το βλέπω στην εφαρμογή, ενώ βλέπω κανονικά άλλα εργαλεία (που δεν με ενδιαφέρουν)

Σας βγάζει το κουπόνι για την κορδέλα μετάλλου;
Εγώ δεν το βλέπω στην εφαρμογή, ενώ βλέπω κανονικά άλλα εργαλεία (που δεν με ενδιαφέρουν)
Λογικά θα το βγάλει τις επόμενες ημέρες-τα εργαλεία που βγάζει τώρα είναι από την προηγούμενη εβδομάδα.

• Like
Reactions: KOSSTV and nikfor
Αναρωτιέμαι αν προσφέρει κάτι παραπάνω από το φαλτσοπρίονο μετάλλου της Parkside PMTS 180 που έχουμε μερικοί. :unsure:
Πάρε και ένα βιντεάκι για να δεις πως την δουλεύει (στο 11:27) ο συνάδελφος.
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Λιγα εργαλεια από 2/11.

Ο πριτσιναδορος λέει κάτι ή να κοιτάξω αλλού...;
Παρε εναν Lobster να ξεχασεις να ξαναγορασεις.

• Like
Reactions: lazarefa
..και ναι και όχι..
Δεν νομίζω ότι κορδέλα μπορεί να ανταπεξέλθει καλύτερα από το φαλτσοπριονο μεταλλου.
Από αυτά που έχω δει live η πριονοκορθελα μεταλλου κάνει πολυ καθαρότερη κοπή σε ανοξείδωτα,στραντζαριστα και λεπτά σιδερα αλλά υστερεί σε ταχύτητα κοψιματος σε σχέση με το φαλτσοπριονο..
Εάν σε ενδιαφέρουν οι καθαρές κοπες και το θέλεις για πιο ακρίβεια ναι....σαν κόφτης μεταλλου απλώς θα προσθέσεις ένα εργαλείο..

Με το φαλτσοπριονο δεν έχω θέμα εάν τώρα και ξέρεις ότι έχω κάνει ουκ ολίγες κοπες...

• Like
Reactions: nikfor
Λιγα εργαλεια από 2/11.

Ο πριτσιναδορος λέει κάτι ή να κοιτάξω αλλού...;
Να κοιτάξεις αλλού μου μασαγε τα πιρτσινια και κολλούσε το στέλεχος μέσα, πήρα έναν stanley και ξεμπέρδεψα.

Το πλυστικό μπαταρίας Parkside που είχα αγοράσει φέτος τέλη Απρίλη που το έφερε πρώτη φορά (το ξανάφερε 1-2 μήνες μετά), έπαψε να δουλεύει μετά από συνολικά 5-6 χρήσεις.
Σήμερα λοιπόν που είπα να πλύνω το μηχανάκι, πρόλαβα και ψέκασα 3 κουβάδες νερό (περί τα 20 λίτρα συνολικά) με το μηχάνημα χωρίς θέματα.
Τελειώνοντας με το μηχανάκι κι επειδή είχε περισσέψει λίγο διάλυμα σαπουνόνερου στον αφροποιητή, είπα να πλύνω και τη βεράντα. Δυστυχώς το μηχάνημα δεν λειτουργούσε, παρότι η μπαταρία 2ΑΗ που είχα κουμπώσει πάνω του έδειχνε ακόμα και τις 3 γραμμές ΟΚ. Δοκίμασα και με δεύτερη 2άρα μπαταρία που έχω αλλά τίποτα.
Το μηχάνημα δεν ανταποκρίνεται όταν πατώ τη σκανδάλη.
Μάλλον θα έχω κι εγώ την "τιμή" να δοκιμάσω την περίφημη εγγύηση Lidl (εφόσον πρώτα βρω την απόδειξη αγοράς)...
Κι ενώ λοιπόν μετέφερα το πλυστικό στην έδρα μου στην Αθήνα από το μέρος που το είχα, πάνω που είμαι έτοιμος να τηλεφωνήσω στο σέρβις για τα περαιτέρω (έχοντας στο μεταξύ βρει και την απόδειξη αγοράς καλού-κακού, 27/4 αγοράστηκε) λέω μέσα μου, δεν δοκιμάζω πάλι με μπαταρία μπας και γίνει κανά θαύμα;
Και ω του θαύματος, το μηχάνημα φαίνεται να λειτουργεί κανονικά.
Βέβαια θέλω να το δοκιμάσω κάποια ώρα με κανονική παροχή νερού (δοκιμάστηκε εν κενώ για 2-3 δευτερόλεπτα, ίσα να δω αν εκκινεί), αλλά μάλλον χθες σταμάτησε υποθέτω λόγω κάποιας προστασίας υπερθέρμανσης (αυτό φαντάζομαι σαν πιο λογικό σενάριο).
Οπότε προς το παρόν αναμένω.
Τζάμπα ταλαιπωρία πάνω-κάτω στην Αθήνα η δουλειά, απ' ότι φαίνεται.

..και ναι και όχι..
Δεν νομίζω ότι κορδέλα μπορεί να ανταπεξέλθει καλύτερα από το φαλτσοπριονο μεταλλου.
Από αυτά που έχω δει live η πριονοκορθελα μεταλλου κάνει πολυ καθαρότερη κοπή σε ανοξείδωτα,στραντζαριστα και λεπτά σιδερα αλλά υστερεί σε ταχύτητα κοψιματος σε σχέση με το φαλτσοπριονο..
Εάν σε ενδιαφέρουν οι καθαρές κοπες και το θέλεις για πιο ακρίβεια ναι....σαν κόφτης μεταλλου απλώς θα προσθέσεις ένα εργαλείο..

Με το φαλτσοπριονο δεν έχω θέμα εάν τώρα και ξέρεις ότι έχω κάνει ουκ ολίγες κοπες...

Έχεις δίκιο Κωστή, κάνει πιο αργά τις κοπές.

Βρήκα ένα video που είχε βάλει πριν 2 χρόνια ο "Σώφρον"

Δεν λέει και τα καλύτερα, και φαίνεται πως το εργαλείο έχει ελαττώματα στην σχεδίαση.

Από την άλλη, κόβει πιο μεγάλα σίδερα από το φαλτσοπρίονο και κάνει μάλλον πιο καθαρές κοπές (και σίγουρα δεν γεμίζει κάρβουνο το εργαστήριο). Και είναι και πιο αθόρυβη νομίζω.

Το βασικό μου πρόβλημα με το φαλτσοπρίονο είναι πως όταν κόβω στις 45 μοιρες, οι κοπές είναι στο περίπου. Ίσως κάνω εγώ κάποιο λάθος, ή ίσως στραβώνει λίγο ο λεπτός δίσκος καθώς κόβει.

Δεν ξέρω, το σκέφτομαι ... :unsure: :unsure: :unsure:

Πάρε και ένα βιντεάκι για να δεις πως την δουλεύει (στο 11:27) ο συνάδελφος.

χαχαχα, αυτά που κάνει ο "συνάδελφος" Δημήτρη ... ούτε στον ύπνο μου! Τι ωραία που κόβει ο άτιμος στο χέρι. Τον ζήλεψα. Έχει και ωραίο εργαλείο πάντως :)

Last edited:
Το βασικό μου πρόβλημα με το φαλτσοπρίονο είναι πως όταν κόβω στις 45 μοιρες, οι κοπές είναι στο περίπου. Ίσως κάνω εγώ κάποιο λάθος, ή ίσως στραβώνει λίγο ο λεπτός δίσκος καθώς κόβει.

Δεν ξέρω, το σκέφτομαι ... :unsure: :unsure: :unsure:
Μήπως εξυπηρετεί να το φέρνεις μετά στο ακριβώς σε ένα σταθερό ταινιολειαντήρα; Εγώ πάντως πριν πάρουμε το φαλτσοπρίονο, έτσι έφτιαχνα τα μεταλικά πηχάκια που είχα πριν κόψει με το χέρι. Είναι βέβαια δουλειά της υπομονής...

Μήπως εξυπηρετεί να το φέρνεις μετά στο ακριβώς σε ένα σταθερό ταινιολειαντήρα; Εγώ πάντως πριν πάρουμε το φαλτσοπρίονο, έτσι έφτιαχνα τα μεταλικά πηχάκια που είχα πριν κόψει με το χέρι. Είναι βέβαια δουλειά της υπομονής...
Εάν θέλει ψιλοδιορθωσεις/φάγωμα το κάνεις σε δυδιμο τροχό και τελείωσες...μέσα στο εργαστηριο τα έχετε αυτά...
Εγώ στην δουλειά βάζω γωνιακό να το φέρω...
Συγουρα είναι μια έξτρα ταλαιπωρία αλλά η δουλειά γίνεται...

Κι εγώ σε μια κατασκευή τώρα που έχει φουλ 45 μοιρών ζορίζομαι πάρα πολύ και τρώω πολύ χρόνο για να τα ταιριαξω..
Με το χέρι τα κόβω βέβαια..
Εχουμε πρόταση για ταινιολειαντηρα της προκοπής;