Μιχαλη εχω εναν φοριστη τωρα πο φοριζει εως 2 μπαταρις μονο ΑΑ κσι ΑΑΑ αλλα κανει σχεδον 1 μερα να τις φορτισει και ελεγα να βρω εναν φθηνο μονο γι αυτες τις μπαταριες που να φορτιζει σε 4-8 ωρες. οχι πανω απο 10€
απο την αρχη φορτιζε πολυ αργαααααααααααα, λες και τον εχει φτιαξει ο Τσιαρτας..οχι δεν πρεπει να ειναι πολυ αργος....υπασρχει περιπτωση ο επεξεργαστης που μετρα το dV να χασει το κατωφλι και να μη τερματισει την φορτιση
Τι θελεις να πεις?Νομίζω ότι το jump starter χρησιμεύει μόνο αν κυκλοφορείς συχνά σε απομονωμένα μέρη και επομένως υπάρχει η πιθανότητα να μείνεις στη μέση του πουθενά από μπαταρία.
Αλλιώς άμα είσαι σε κατοικημένο μέρος δεν έχουν νόημα αφού υπάρχουν πολλά μαγαζιά που σου φέρνουν τη μπαταρία στο χώρο σου.
Ναι έρχονται και σου αλλάζουν μπαταρία.Τι θελεις να πεις?
Αλλαγη μπαταρίας?
Μα μπορεις να μεινεις οπουδηποτε για τον οποιοδηποτε λογο ακομα και απροσεξια.
Τι θα κανεις θα αλλαξεις μπαταρία αντι να βαλεις μπρος με αυτο και να την φορτισεις επειτα?
Θα τον επερνα αλλά για μπαταρια AGM start-stop σε πετρελαιο μάλλον κρίνεται λιγος..μάλλον χρεισζομαι κάτι πιο δυνατό..
Διαφωνώ ότι η χρήση του είναι σε απομονωμένα σημεία...
Το θεωρώ πολύ καλή λύση για πρωινά η όταν ξεμείνεις οπουδήποτε χωρίς να χρειάζεται να παρακαλάς κανέναν για το πότε θα έρθει..
Επειδή μου έτυχε ανάλογη κατάσταση αρχές Αυγούστου, χρησιμοποίησα jump sterter του 2015 (8+ ετών) που είχα μέσα στο αμάξι (για καλή μου τύχη τον είχα φορτίσει περίπου 20 μέρες πριν μείνω, συνήθως τον φόρτιζα 2 φορές το χρόνο, μία το χειμώνα και μία πριν τις καλοκαιρινές διακοπές) και κατάφερε να εκκινήσει κινητήρα 1800 κ.εκ. βενζίνης με μπαταρία εντελώς χώμα (δεν επιδεχόταν πλέον ούτε φόρτιση, 1% κατάσταση υγείας της σύμφωνα με το όργανο ελέγχου του συνεργείου που έγινε η αντικατάσταση).Αυτά τα γκατζετάκια για πόσο καιρό μπορούν να είναι λειτουργικά από την στιγμή που θα τα φορτίσεις και αποθηκεύσεις στο αυτοκίνητο.??
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.