Για κινητήρες πετρελαίου μάλλον κάτι τέτοιο θέλουμε..
Κωστή το jump starter του lidl έχω δει σε βίντεο που έδωσα λινκ σε προηγούμενο σχόλιό μου (προχθές) να εκκινεί κινητήρα πετρελαίου 2000 κ. εκ. (Skoda Octavia 2.0tdi του 2004) σε συνθήκες ολικού παγετού (θερμοκρασία περιβάλλοντος κάπου στους -9 αν θυμάμαι έλεγε ο Τσέχος που ανέβασε το βίντεο).Για κινητήρες πετρελαίου μάλλον κάτι τέτοιο θέλουμε..
Ποιο είναι καλό από αυτά να ελέγχει και άλλα εκτός μπαταρίας δηλ. βλάβες που μπορεί να έχει γράψει στην μνήμη.??Και για να μην χρειαστείτε ποτέ ούτε το jump starter, Konnwei KW208.
(εκτός της μπαταρίας, ελέγχει και πολλά ακόμα)
Παναγιώτη αυτό είναι Tester...ως πρόσθετο ελενχου θα συμφωνήσω....τι δουλειά που κάνει το jumb starter σε όσα παραπάνω αναφερθήκαμε όλοι μας οχι...Και για να μην χρειαστείτε ποτέ ούτε το jump starter, Konnwei KW208.
Ποιος είπε ότι την κάνει;τι δουλειά που κάνει το jumb starter σε όσα παραπάνω αναφερθήκαμε όλοι μας οχι...
Γι αυτό χρειάζεσαι διαγνωστικό αυτοκινήτου, κάποιο από αυτά.Ποιο είναι καλό από αυτά να ελέγχει και άλλα εκτός μπαταρίας δηλ. βλάβες που μπορεί να έχει γράψει στην μνήμη.??
Δεν είπες ότι την κάνει σωστά..Ποιος είπε ότι την κάνει;
Και για να μην χρειαστείτε ποτέ ούτε το jump starter, Konnwei KW208.
Τι να σου πω εσύ ξέρεις...!!!Μειώνει τις πιθανότητες να χρειαστείς jump starter.
Άρα 'συνδέεται'.
Μάλλον θα αγοράσω και εγώ τον εκκινητή. Βασικό κριτήριο είναι τα 500Α, που ελπίζω να εννοεί CCA. Δυστυχώς, βάσει του εγχειριδίου χρήσης, η ULTIMATE εξαιρεί τις μπαταρίες από την 3ετη εγγύηση.
Η εγγύηση δεν καλύπτει εξαρτήματα του προϊόντος τα οποία υπόκεινται σε φυσιολογική φθορά και, ως εκ τούτου, μπορούν να θεωρηθούν ως αναλώσιμα ή ζημιές σε εύθραυστα εξαρτήματα, π.χ. διακόπτες, μπαταρίες ή παρόμοια εξαρτήματα κατασκευασμένα από γυαλί.
Αυτό που δεν έχω καταλάβει, είναι ο τρόπος φόρτισης. Δείχνει φόρτιση μόνο από αυτοκίνητο. Αν θέλω να τον φορτίσω στο σπίτι πρέπει να αγοράσω ανάλογο φορτιστή 12V;
Και ένα σχετικό link για τις μπαταρίες. Στην σελίδα 4 αναφέρει για το CCA.
https://www.ilektronio-batteries.com/mathe-na-diavazeis-ta-texnika-xarakthristika-tis-mpatarias/4/
και αυτό
https://amperorio.gr/index.php/el/texnika-themata-syssvreutwn/item/191-cold-cranking-amps.html
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.