Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

δεν το εχω αγορασει αλλα στο μανουαλ που βρηκα στο ιντερνετ γραφει ποτε ρυθμιζει σε 5 βαθμους και ποτε σε 10 βαθμους.
Το ξέρω,εμενα ειτε ετσι,ειτε αλλιως αλλαζει ανα 10.αλλαξα 3 συσκευές και οι 3 το ιδιο...οχι οτι ειναι αμαν και ντε θέμα,αλλα οκ...ανα 10,ανα 10,δεν θα παθουμε κατι...😎

Εργαλεια και αναλώσιμα Performance που εμείς δεν βλέπουμε εδώ....:(

Με "χαλασε" που βλέπω σε κάποια εργαλεία, τέτοια μεγαλα ποσοστά έκπτωσης.Εμείς που εχουμε και πιο ακριβες τιμες,τέτοιες εκπτώσεις ούτε στα όνειρα μας.....

• Like
Reactions: KOSSTV
Με "χαλασε" που βλέπω σε κάποια εργαλεία, τέτοια μεγαλα ποσοστά έκπτωσης.Εμείς που εχουμε και πιο ακριβες τιμες,τέτοιες εκπτώσεις ούτε στα όνειρα μας.....
Περαν των σοβαρων εκπτωσεων σε σχεση με τις δικες μας,που θα συμφωνησω 100%, κυριο παραπονο ειναι η ιδια και ξανα ιδια γκαμα εργαλειων που μας πασσαρουν...
Οπως βλεπεις υπαρχουν παρα πολλα εργαλεια ακομη που δεν προκειται να τα φερει η ελληνικη Lidl Hellas....

Καλησπέρα σε όλους! Θέλω την βοήθεια σας αν κάποιος γνωρίζει….

Θέλω έναν σύνδεσμο ακροδεκτών για το Umap 12000 C3

020a5b09196e3f385a12331d4ca4901a.jpg

Για παράδειγμα κάτι σαν αυτόν εδώ:
bcefa0d481c2bf944a94464b807348a1.jpg

Μπορεί κανεις να μου πει τι αναζητηση πρέπει να κάνω για το συγκεκριμένο «βύσμα» που διαθέτει το Umap 12000 C3;
Τηλ στην υποστηριξη πελατ'ων της LIDL 8001113333 και πές τους ότι χρειάζεσαι τους ακροδέκτες από το συγκεκριμένο προϊόν. Αν σε ρωτήσουν τον λόγο, πες τους ότι τους έχασες, τους έκλεψαν, τους πάτησε το αυτοκίνητο κτλ. Θα σε παραπέμψουν στην υποστήριξη της ULTIMATE και εκεί θα σε ενημερώσουν για διαθεσιμότητα και τυχόν κόστος. Όταν τους παραλάβεις, απλά κόβεις τα κροκοδειλάκια και βάζεις όποιον ακροδέκτη θέλεις. Πχ
https://www.kafkas.gr/ilektrologika...pou/viokar-akrodektis-chalkou-10mm-f8_184235/

• Like
Reactions: Χιωτης
Μονο ενα κομπρεσσερ αερος, εναν απογρεζωτη και εναν κοφτη παξιμαδιων εχει το επομενο Σαββατο...

...εχουν βαλει μαζι και ενα πλεκτο γιλεκακι fleece -ντε και καλα εργασιας- για να φαινονται πιο πολλα :)

Έχω ένα κομπρεσέρ αέρα 50lt αυτό το κάθετο μοντέλο της parkside και τις τελευταίες μέρες έχω την υποψία ότι γεμίζει αέρα ποιο αργά από πριν. Μιας και είναι στην εγγύηση μπορεί κάποιος να μου πει τι γίνεται με τόσο μεγάλες συσκευές και το service τους; πως το χειρίζεται η εταιρεία; το ζητάει να το στείλεις κάπου;

52€ το πνευματικο ειναι εξαιρετικη τιμη,
μηπως βγαζουν νεο μοντελο και ξεφορτωνονται τα παλια?
Όντως είναι πάρα πολύ καλή τιμή...
Νέο πνευματικο μπαταρίας δεν εχει βγει ούτε στο γερμανικό lidl...
Προφανώς έχουν μείνει πολλά εδώ(Ελλαδα) απούλητα και αρχίζουν και τα "σκοτώνουν" σε τιμη μπας και πουληθούν...Αυτό εγώ αντιλαμβάνομαι...

μπαινω σε σκεψη αγορας μιας που το 1ο που ειχα παρει πριν 2 χρονια δεν με εχει ευχαριστησει, πιθανολογο οτι εχει στραβο τσοκ και ανοιγει μεγαλυτερη τρυπα..
Εχει καποιος αλλος την ιδια εμπειρια?

μπαινω σε σκεψη αγορας μιας που το 1ο που ειχα παρει πριν 2 χρονια δεν με εχει ευχαριστησει, πιθανολογο οτι εχει στραβο τσοκ και ανοιγει μεγαλυτερη τρυπα..
Εχει καποιος αλλος την ιδια εμπειρια?
Ακριβώς το ίδιο....;
Δεν ξέρω νομίζω να έχει βγει νέα έκδοση στο performance...
Τι σου έκανε και δεν εισαι ευχαριστημενος...;

Ακριβώς το ίδιο....;
Δεν ξέρω νομίζω να έχει βγει νέα έκδοση στο performance...
Τι σου έκανε και δεν εισαι ευχαριστημενος...;
εβαζα 8mm τρυπανι και μου ανοιγε 9mm τρυπα με αποτελεσμα τα ουπατ να μην σφηνωνουν σωστα. αν ισχυει γενικως, δεν αξιζει ως εργαλειο κι ας εχει και 5€, αν το εχουν και αλλοι δηλ αυτο το προβλημα, ή μηπως ευχε σε εμενα, γι αυτο ρωταω, αν δεν το εχει παρατηρησει αλλος, μηπως μου ετυχε ελλατωματικο εργαλειο και αγορασω αλλο ενα τωρα που το εχει 52€, γιατι αντιστοιχο αλλης εταιριας κατω απο τα διπλασια € δεν παιζει να το βρεις..

Το κρουστικό δραπανοκατσαβιδο performance psbsap 20-li c3 τι λέτε αξίζει στα 60 ευρώ;
Τόσα χρόνια το περιμένω και θα κοιτάξω την τιμή ??
Για να το έχω καβάτζα για το παλιό 18V κρουστικό που δεν λέει να χαλάσει ούτε η μπαταρία του ... 🤣
Και για να αισθάνομαι συλλέκτης που λέει και ο Μιχάλης ;) :cool:

• Like
Reactions: xaloulis90