Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Θυμάται κάποιος πόσο φέρνει την "πράσινη" σέγα μπαταρίας 20v solo? Αν έχει μικρή διαφορά τιμής με την ρεύματος, να την περιμένω.

Μιχαλη δωσε το συνθημα για τους μπεκρηδες, χαχα.

Θυμάται κάποιος πόσο φέρνει την "πράσινη" σέγα μπαταρίας 20v solo? Αν έχει μικρή διαφορά τιμής με την ρεύματος, να την περιμένω.
35€ περπου αν θυμαμαι καλα και αξιζει να περιμενεις, αν και θα σου πρετεινα να παρεις την μαυρη με τα 52€ που εχει τωρα.

περπου αν θυμαμαι καλα και αξιζει να περιμενεις, αν και θα σου πρετεινα να παρεις την μαυρη με τα 52€ που εχει τωρα.
Πολύ ελάχιστη χρήση, πιο πολύ για να βρίσκεται αφού έχω ήδη μπαταρίες.
Κρουστικό δραπανοκατσάβιδο πήρα ήδη το μαύρο, μελλοντικά ίσως πάρω και το δισκοπρίονο σε μαύρο, που είναι τα πιο βασικά.

Πολύ ελάχιστη χρήση, πιο πολύ για να βρίσκεται αφού έχω ήδη μπαταρίες.
Κρουστικό δραπανοκατσάβιδο πήρα ήδη το μαύρο, μελλοντικά ίσως πάρω και το δισκοπρίονο σε μαύρο, που είναι τα πιο βασικά.
Να πάρεις την μαύρη καθώς ο γωνία κορμός σε σχέση με τον κορμό "καμηλοπαρδαλης" δεν βολεύει..
Έχεις καλύτερη απόκριση στο χερι,μεγάλη ευκινησία και καλύτερη κοπή...
Εάν την βρεις πάρτη αξίζει συγουρα τα χρήματα της...

51amDcFjKfL._AC_UF1000,1000_QL80_FMwebp_.jpg

Έχω και εγώ τον καημό μου αλλά πάει αλλού χρηματικα :(

20161202155353_bosch_gst_18_v_li_solo_lboxx_06015a5101.jpeg

Καθε μηνα παρα μηνα αγοραζω ετσι για τη χαρα, ενα χυμα ενα λαχταριστο εναμισολιτρο κοκκινο κρασακι -μαλλον προς γλυκο- απο τον κυρ Χρηστο τον αυγουλά της Λαϊκης. Με τρια ευρουδακια δεν χρειαζεται να ψαχνω παραπερα καθως ετυχε και εκατσε να μου αρεσει η γευση. Θυμιζει λιγο μαυροδαφνη Πατρων.

Αν υπαρχει βεβαια κανενα συσκευασμενο γλυκο κοκκινο κρασι στο λιντλ, καλο ειναι να το ξερουμε.

Οκ αλλά εμπιστεύεσαι χύμα κρασί;
Τα συσκευασμένα, υποτίθεται, περνάνε κάποιους ελέγχους.

Καθε μηνα παρα μηνα αγοραζω ετσι για τη χαρα, ενα χυμα ενα λαχταριστο εναμισολιτρο κοκκινο κρασακι -μαλλον προς γλυκο- απο τον κυρ Χρηστο τον αυγουλά της Λαϊκης. Με τρια ευρουδακια δεν χρειαζεται να ψαχνω παραπερα καθως ετυχε και εκατσε να μου αρεσει η γευση. Θυμιζει λιγο μαυροδαφνη Πατρων.

Αν υπαρχει βεβαια κανενα συσκευασμενο γλυκο κοκκινο κρασι στο λιντλ, καλο ειναι να το ξερουμε.
Εγώ φίλε μου πίνω αυτό το ροζε τελευταία από το Lidl...
Είναι ελαφρύ και εχει ωραία γεύση..
Δοκίμασε το...

20231230_213912.jpg

• Like
Reactions: cyclades
Την άλλη βδομάδα θα φέρει την σεγα ρεύματος με έκπτωση και αν είδα καλά θα κάνει 25 ευρώ.

• Like
Reactions: KOSSTV
Νικο αυτες ειναι εκπληκτικες τιμες που αναφερεις.
Απλα ισχυουν στα 50-60 κιλα?
'Οχι ισχύουν και για 1 δεκάκιλο είναι τιμές που χρεώνουν τον ασκό για τα εστιατόρια και επειδή γνωριζόμαστε τα παίρνω και εγώ σε αυτή την τιμή και επειδή πηγαίνω εκεί και φορτώνω.
Τα εμφιαλωμένα μου τα χρεώνει από 2€ και επάνω το μπουκάλι.
Τα περισσότερα οινοποιεία έχουν χαμηλές τιμές όταν αγοράζεις από το οινοποιείο.:cool:

Οκ αλλά εμπιστεύεσαι χύμα κρασί;
Τα συσκευασμένα, υποτίθεται, περνάνε κάποιους ελέγχους.

Δεν μπορεις -και δεν πρεπει- να εισαι ποτε σιγουρος για κρασι που η συσκευασια του δεν γραφει απολυτως τιποτα.
Ομως εαν το κρασι εχει την ιδια υφη, γευση και μυρωδια ολα αυτα τα χρονια και εαν ο πωλητης ειναι γνωστος και οινοπαραγωγος, τοτε τα ρισκα μειωνονται.

Καμπουρα η οχι ειναι υποκειμενικο και εξαρτάται τι βολευει τον καθενα.
Εμενα για μεγαλυτερο ελεγχο με βολευει η κλειστη λαβη.
Εχω και τους δυο τυπους.
Συμφωνώ...ετσι ειναι...ότι βολεύει τον καθένα...

Απλώς επειδή είχα 2 με καμπούρα παλιοτερα μου φενεται πολύ καλύτερη σε όλα της τα επίπεδα...τοσο λειτουργίας όσο και εργονομίας...

Η λειτουργία ειναι απολύτως ίδια. Δεν αλλάζει κατι Κωστη.
Η εργονομια ναι ειναι διαφορετικη.
Απλα σκεψουν την περίπτωση κοπης ενος δύσκολου μασιφ ξυλου με την εκκρντροτητα στο μεγιστο και την σεγα να προσπαθεί να φύγει ουσιαστικα.
Εκει το γερο κράτημα που προσφέρει η κλειστη λαβη ειναι σνωτερο.

Και μενα δεν με βολευει η σεγα με το βαρελακι (barrel grip).
Εχω την μικρη 12βολτη της Bosch και την εχω χρησιμοποιησει κυριολεκτικα 2 φορες. Την δευτερη φορα για να διπλοτσεκαρω αν οντως δεν μου αρεσει το κρατημα.

• Like
Reactions: enduras1
Κωστη αυτη την Bosch που αναφερες 15 χρονια την ζαχαρωνω αλλα δεν δινω τοσα λεφτα για σεγα + μπαταρια, ενω εχω την ιδια ρευματος και με εχει βολεψει απιστευτα απο την 1η στιγμη. Απο την στιγμη που πηρα και την pergormance parkside με κοπτικα bosch παντα, δεν την αλλαζω με τιποτα, κοβει τελεια και θα το λεω συνεχεια, την μιση δουλεια την κανει το εργαλειο και την αλλη μιση ενα ΚΑΛΟ κοπτικο σε ολα τα εργαλεια ισχυει αυτο.

Κωστη αυτη την Bosch που αναφερες 15 χρονια την ζαχαρωνω αλλα δεν δινω τοσα λεφτα για σεγα + μπαταρια, ενω εχω την ιδια ρευματος και με εχει βολεψει απιστευτα απο την 1η στιγμη. Απο την στιγμη που πηρα και την pergormance parkside με κοπτικα bosch παντα, δεν την αλλαζω με τιποτα, κοβει τελεια και θα το λεω συνεχεια, την μιση δουλεια την κανει το εργαλειο και την αλλη μιση ενα ΚΑΛΟ κοπτικο σε ολα τα εργαλεια ισχυει αυτο.
Είναι πάρα πολλά όντως...αλλά είναι ωραία η άτιμη...!!!
Μην νομίζεις και εγώ την σεγα της Parkside ρευματος εχω και οι λάμες της Bosch κοστίζουν περισσότερα από αυτήν αλλα η δουλειά γίνεται μια χαρά..
Θα ήθελα και μια μπαταρίας...ειναι εξυπηρετιση..αλλά τόσο σε Stanley όσο και σε Total είναι με καμπούρα...Ίσως πρέπει να το δω περισσότερο εξυπηρετικά πάρα εργονομικά και να πάρω μια από τις 2...