35€ περπου αν θυμαμαι καλα και αξιζει να περιμενεις, αν και θα σου πρετεινα να παρεις την μαυρη με τα 52€ που εχει τωρα.Θυμάται κάποιος πόσο φέρνει την "πράσινη" σέγα μπαταρίας 20v solo? Αν έχει μικρή διαφορά τιμής με την ρεύματος, να την περιμένω.
Πολύ ελάχιστη χρήση, πιο πολύ για να βρίσκεται αφού έχω ήδη μπαταρίες.περπου αν θυμαμαι καλα και αξιζει να περιμενεις, αν και θα σου πρετεινα να παρεις την μαυρη με τα 52€ που εχει τωρα.
Να πάρεις την μαύρη καθώς ο γωνία κορμός σε σχέση με τον κορμό "καμηλοπαρδαλης" δεν βολεύει..Πολύ ελάχιστη χρήση, πιο πολύ για να βρίσκεται αφού έχω ήδη μπαταρίες.
Κρουστικό δραπανοκατσάβιδο πήρα ήδη το μαύρο, μελλοντικά ίσως πάρω και το δισκοπρίονο σε μαύρο, που είναι τα πιο βασικά.
Εγώ φίλε μου πίνω αυτό το ροζε τελευταία από το Lidl...Καθε μηνα παρα μηνα αγοραζω ετσι για τη χαρα, ενα χυμα ενα λαχταριστο εναμισολιτρο κοκκινο κρασακι -μαλλον προς γλυκο- απο τον κυρ Χρηστο τον αυγουλά της Λαϊκης. Με τρια ευρουδακια δεν χρειαζεται να ψαχνω παραπερα καθως ετυχε και εκατσε να μου αρεσει η γευση. Θυμιζει λιγο μαυροδαφνη Πατρων.
Αν υπαρχει βεβαια κανενα συσκευασμενο γλυκο κοκκινο κρασι στο λιντλ, καλο ειναι να το ξερουμε.
Την άλλη βδομάδα θα φέρει την σεγα ρεύματος με έκπτωση και αν είδα καλά θα κάνει 25 ευρώ.Θυμάται κάποιος πόσο φέρνει την "πράσινη" σέγα μπαταρίας 20v solo? Αν έχει μικρή διαφορά τιμής με την ρεύματος, να την περιμένω.
Αυτή που φέρνει είναι με καμπουρα.Την άλλη βδομάδα θα φέρει την σεγα ρεύματος με έκπτωση και αν είδα καλά θα κάνει 25 ευρώ.
'Οχι ισχύουν και για 1 δεκάκιλο είναι τιμές που χρεώνουν τον ασκό για τα εστιατόρια και επειδή γνωριζόμαστε τα παίρνω και εγώ σε αυτή την τιμή και επειδή πηγαίνω εκεί και φορτώνω.Νικο αυτες ειναι εκπληκτικες τιμες που αναφερεις.
Απλα ισχυουν στα 50-60 κιλα?
Οκ αλλά εμπιστεύεσαι χύμα κρασί;
Τα συσκευασμένα, υποτίθεται, περνάνε κάποιους ελέγχους.
Όχι την άλλη θα φέρει την κλασικήΑυτή που φέρνει είναι με καμπουρα.
Αυτή θεωρώ ότι είναι η καλή...
![]()
Συμφωνώ...ετσι ειναι...ότι βολεύει τον καθένα...Καμπουρα η οχι ειναι υποκειμενικο και εξαρτάται τι βολευει τον καθενα.
Εμενα για μεγαλυτερο ελεγχο με βολευει η κλειστη λαβη.
Εχω και τους δυο τυπους.
Είναι πάρα πολλά όντως...αλλά είναι ωραία η άτιμη...!!!Κωστη αυτη την Bosch που αναφερες 15 χρονια την ζαχαρωνω αλλα δεν δινω τοσα λεφτα για σεγα + μπαταρια, ενω εχω την ιδια ρευματος και με εχει βολεψει απιστευτα απο την 1η στιγμη. Απο την στιγμη που πηρα και την pergormance parkside με κοπτικα bosch παντα, δεν την αλλαζω με τιποτα, κοβει τελεια και θα το λεω συνεχεια, την μιση δουλεια την κανει το εργαλειο και την αλλη μιση ενα ΚΑΛΟ κοπτικο σε ολα τα εργαλεια ισχυει αυτο.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.