Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

εύχομαι να σας βρίσκω όλους καλά, καλύτερα από πριν.....
Λίγο φτωχότεροι (πλουσιότεροι σε εργαλεία) - κατά τα άλλα καλά.
Αν δεν βρεις άκρη με χαλασμένο, πάρε τηλέφωνο στο houston να σου δώσουν τιμή για το ανταλλακτικό. 2-3 φορές που χρειάστηκα ανταλλακτικό εκτός εγγύησης ήταν πολύ εξυπηρετικοί και με λογικές τιμές. Αν δεν υπάρχει ή βγαίνει ακριβό, κάνε καμιά αναζήτηση για motor brush holder μήπως βρεις τίποτα να ταιριάζει.

• Like
Reactions: cyclades and KOSSTV
Λίγο φτωχότεροι (πλουσιότεροι σε εργαλεία) - κατά τα άλλα καλά.
Αν δεν βρεις άκρη με χαλασμένο, πάρε τηλέφωνο στο houston να σου δώσουν τιμή για το ανταλλακτικό. 2-3 φορές που χρειάστηκα ανταλλακτικό εκτός εγγύησης ήταν πολύ εξυπηρετικοί και με λογικές τιμές. Αν δεν υπάρχει ή βγαίνει ακριβό, κάνε καμιά αναζήτηση για motor brush holder μήπως βρεις τίποτα να ταιριάζει.
Λιγότερο φτωχός πλουσιότερος σε εργαλεία δηλώνω και εγώ....!!!!! Επίσης δηλώνω και πλουσιότερος σε γνώση.... :D. Ωπς πρέπει να προχέω που δηλώνω πλουσιότερος γιατί σε λίγο μας βλέπω να φορολογείτε και αυτό..... :p:p:p:p. Πήρα ήδη τηλέφωνο στο houston και μου είπαν πως είναι μοντέλο της owim και δεν το έχουν καθόλου αυτό..... :(

Οπότε αναγκαστικά έχουμε βγει στην ζήτηση μήπως και κάπου κάποιος έχει κανένα χαλασμένο, καταχωνισμένο.... το γαμώτο της υπόθεσης είναι φίλος μου που το είχε όταν του χάλασε το πέταξε γιατί του "έπιανε" χώρο.... :oops:o_O

Λιγότερο φτωχός πλουσιότερος σε εργαλεία δηλώνω και εγώ....!!!!! Επίσης δηλώνω και πλουσιότερος σε γνώση.... :D. Ωπς πρέπει να προχέω που δηλώνω πλουσιότερος γιατί σε λίγο μας βλέπω να φορολογείτε και αυτό..... :p:p:p:p. Πήρα ήδη τηλέφωνο στο houston και μου είπαν πως είναι μοντέλο της owim και δεν το έχουν καθόλου αυτό..... :(

Οπότε αναγκαστικά έχουμε βγει στην ζήτηση μήπως και κάπου κάποιος έχει κανένα χαλασμένο, καταχωνισμένο.... το γαμώτο της υπόθεσης είναι φίλος μου που το είχε όταν του χάλασε το πέταξε γιατί του "έπιανε" χώρο.... :oops:o_O

Καλησπέρα
πάρε τηλ στο 8001113333 (να έχεις και το ΙΑΝ του μηχανήματος). Θα σε ενημερώσουν για το service του προμηθευτή και ή θα σε συνδέσουν άμεσα ή θα επικοινωνήσει το service μαζί σου,

Εδώ έψαξες μήπως και......
https://owim.de/

Αν δεν βρεις, άκρη, ίσως να γίνεται με εκτύπωση σε 3D printer.

• Like
Reactions: nikfor
Καλημέρα σε όλους μετά από πολύ καιρό απόχης μου..... Διάφορα προσωπικά ups & downs, με ανάγκασαν να απέχω από το forum για σχεδόν ενάμιση χρόνο.... Χαίρομαι ξανά που σας συναντώ και εύχομαι να σας βρίσκω όλους καλά, καλύτερα από πριν.....

Στο δια ταύτα τώρα: έχω εάν τριβείο τοίχου τύπου καμηλοπάρδαλης και συγκεκριμένα το Parkside - PWDS 920 B2, το οποίο το είχα δανείσει σε φίλο και μου το επέστρεψε με σπασμένη καρβουνοθήκη.... Υπάρχει περίπτωση να έχει κάποιος στην άκρη κανένα χαλασμένο ούτως ώστε μήπως μπορέσουμε από τα 2 να σώσουμε το ένα;;;; Ευχαριστώ για τον χρόνο σας καλή συνέχεια σε όλους....

Προσπάθησε και εδω:

Σέρβις Ελλάδα
Τηλ: 00800 491800674
Email: [email protected]

Ευχαριστώ πολύ όλους για το ενδιαφέρον και την κινητοποίηση τους..... Το εργαλείο επειδή ήταν στα πλαίσια εγγύησης αντικαταστάθηκε αλλά επειδή μου έχει μείνει και το μικρό κάνω προσπάθεια να το διασώσω, μιας και είναι αμαρτία για ένα τόσο σχετικά ασήμαντο εξάρτημα να παραμείνει σε αχρηστία ολόκληρο....

θα δούμε θα δείξει, τι θα απογίνει..... Πάντως μέχρι στιγμής δεν έχει βρεθεί κάτι...

Καλώς μας ξαναήρθες...
Γιατί δεν λες στο φίλο να βρει την άκρη.. ;

Μιλάμε για αυτο φαντάζομαι..

Την κάρβουνοθηκη πως στην έσπασε.. ;
Μου κάνει εντύπωση..

Καλώς μας ξαναήρθες...
Γιατί δεν λες στο φίλο να βρει την άκρη.. ;

Μιλάμε για αυτο φαντάζομαι..

Την κάρβουνοθηκη πως στην έσπασε.. ;
Μου κάνει εντύπωση..
Ναι για αυτό το τριβείο μιλάμε. Ο φίλος είναι ΦΙΛΟΣ καλός..... ;), και η φιλία είναι ιερή αξία & ιδανικό, για εμένα τουλάχιστον.... Άσε που με έχει βοηθήσει επανειλημμένα σε μεγαλύτερης αξίας θέματα από τα 70 ευρώ που κοστίζει το τριβείο... :)

Ενδιαφέρουσα η παρατήρηση του φίλου στο βίντεο για συμβατότητα των μπαταριών Hyundai με τα εργαλεία της Parkside. Το θέμα ωστόσο είναι ότι προσωπικά δεν βρίσκω κάποιο ουσιαστικό λόγο για να χρηγσιμοποιεί κάποιος (στην Ελλάδα τουλάχιστον) μπαταρίες Hyundai για 20βολτα Parkside, με δεδομένο το ότι οι τιμές των μπαταριών Hyundai είναι στα ίδια επίπεδα (ή και ελάχιστα ακριβότερες) από τις αντίστοιχες Parksise, ενώ οι τελευταίες έχουν υπέρ τους και το γεγονός ότι γενικά έχουν αποδείξει μια σχετικά καλή απόδοση (εξεταζόμενες υπό το πρίσμα της αρκετά καλής τιμής τους).
Βέβαια από την άλλη, οι Hyundai μπαταρίες (και οι φορτιστές) είναι διαθέσιμες όλο το χρόνο, κάτι που δεν είναι δεδομένο για τις Parkside (παρότι πλέον σε πολλά καταστήματα Lidl υπάρχουν πρακτικά συνέχεια), οπότε ίσως αυτό να είναι ένα συν που πρέπει να κρατήσει κανείς σε σχέση με τη συμβατότητα των δύο μπαταριών (έτσι κι αλλιώς εξωτερικά οι Hyundai δείχνουν πανομοιότυπες με τις Parkside).
Από την άλλη βέβαια, ίσως έχει ενδιαφέρον η ανάποδη συμβατότητα: μπαταρίες Parkiside σε εργαλεία μπαταρίας Hyundai, καθώς υπάρχουν κάποια ενδιαφέροντα τέτοια εργαλεία Hyundai.

σε αυτη την τιμη θα επαιρνα μπαατριες hyundai για τα Parkside μου.
Δεν υπαρχει περιπτωση τα στοιχεια μεσα να μην εινaι καλυτερα απο αυτα των Parkside.

• Like
Reactions: KOSSTV
Καλησπέρα στην παρέα!!

Είναι το μικρό τροχακι 20v και προχθές έκανα κάποιες εργασίες κόβοντας ξύλο mdf

Δουλεύει κανονικά, αλλά πλέον ακούγεται έτσι. Το έχω ανοίξει, το έχω καθαρίσει, αλλά τίποτα. Παει το μυαλό σας τι μπορεί να έπαθε ?

Last edited:
Καπως ετσι και 'χειροτερα' εκανε και κανει εξ'αρχης ο 18βολτος Ryobi που εχω, αλλα τον δουλευω χωρις κανενα απολυτως θεμα καμμια δεκαρια χρονια τωρα.
Εφ'οσον δουλευει κανονικα, ειναι ενταξει κατα τη γνωμη μου.

• Like
Reactions: KOSSTV
Άρα τι κάνουμε παιδιά ; Επισκευάζεται κάπως ;

sorry, αλλά είμαι άσχετος :(
Προσωπικα δεν μου ακουγεται και τοσο προβλημα...εχω 3 τετοιου ειδους μικρα...
Μηπως μαγκωσε πολυ δυνατα κατα την κοπη σε καποιο ξυλο...;
Σε καθε περιπτωση εαν δουλευει σωστα δεν θα εχεις προβλημα..
Εαν παλι αυτο που ακους σε "τρωει" τοτε το πας πισω και παιρνεις αλλο αφου εχεις 3μηνη δωρεαν επιστροφη χρηματων η περνεις αλλο....

σε αυτη την τιμη θα επαιρνα μπαατριες hyundai για τα Parkside μου.
Δεν υπαρχει περιπτωση τα στοιχεια μεσα να μην εινaι καλυτερα απο αυτα των Parkside.
Αυτή σου η άποψη βασίζεται σε κάποια πραγματικά δεδομένα, ή απλά το πιθανολογείς, επειδή για παράδειγμα θεωρείς ότι το όνομα Hyundai θα συνεπάγεται και καλά στοιχεία στις μπαταρίες αυτές;

• Like
Reactions: osatosa
Αυτή σου η άποψη βασίζεται σε κάποια πραγματικά δεδομένα, ή απλά το πιθανολογείς, επειδή για παράδειγμα θεωρείς ότι το όνομα Hyundai θα συνεπάγεται και καλά στοιχεία στις μπαταρίες αυτές;
Παντως σε αυτό που εννοείς συμφωνώ...Δεν έχει να κάνει από το όνομα ότι περιέχει καλύτερα στοιχεία μέσα.. Για παράδειγμα πριν κάνα μήνα μου έφερε ένας φίλος μια 12v από AEG δραπανο για αλλαγη στοιχειων..Εγώ τα AEG τα έχω σε εκτίμηση...Ωστόσο μέσα είχαν κάτι κινεζικές που τις έψαξε στο ίντερνετ αλλά δεν βρήκα τπτ...ευτυχώς για καλή του τύχη μου είχαν περισσέψει 3 χ3.6v από μια 2ah μπαταρια τον lidl που αφαίρεσα τα στοιχεία για να την κάνω 15ah μαι του τα τοποθέτησα..Αφού πέρασαν 2 μερες με πήρε τηλ και μ ζάλισε τον έρωτα τι του έκανα και η μπαταρία σκοτώνει...τεράστια η διαφορά με την δεύτερη που έχει...και τώρα θέλει να κάνουμε και την άλλη.. τι θέλω να πω..ότι τα στοιχεία αυτά είναι καλής ποιότητας χωρίς να ξέρω τι χρησιμοποιεί η Hyundai,αλλά θα ήθελα να δω από περιέργεια!!Αν κάποιος έχει μια ας μας στείλει μερικές φωτο

• Like
Reactions: enduras1
μπορει να ειδε την διαφορα με τις ψοφιες μπαταριες. Ή οτ ο καιρος ειχε περασει και ολοι χρησιμοποιουσαν καλυτερες μπααταριες γενικως...

Για αυτο που εγραψα...λιγο ειναι υποθεση, λιγο ειναι οτι βρηκα μπαταριες μαρκας Pully οταν αλλαξα τα στοιχεια στα δικο μου 12βολτο.

μπορει να ειδε την διαφορα με τις ψοφιες μπαταριες. Ή οτ ο καιρος ειχε περασει και ολοι χρησιμοποιουσαν καλυτερες μπααταριες γενικως...

Για αυτο που εγραψα...λιγο ειναι υποθεση, λιγο ειναι οτι βρηκα μπαταριες μαρκας Pully οταν αλλαξα τα στοιχεια στα δικο μου 12βολτο.
Pully??18600?