Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Μια παρατήρηση δική μου καταρχάς για τις χώμα τιμές που αναφέρετε κάποιοι φίλοι σε χώρες του εξωτερικού (Γαλλία, Ολλανδία κλπ). Προφανώς εκεί όντως έχουν πέσει σοβαρά οι πωλήσεις τέτοιων επιχειρήσεων, αφού (για πρώτη φορά εδώ και πολλές δεκαετίες από ότι φαίνεται) η λεγόμενη μεσαία τάξη έχει πολύ σοβαρά ζοριστεί και αντίστοιχα έχει κόψει μαχαίρι την κατανάλωση σε ανάλογα αγαθά (και όχι μόνο).
Από την άλλη βέβαια, στη δική μας Κολομβία των Βαλκανίων, είναι απλά 2 μέρες μετά το τριήμερο της Κ. Δευτέρας...
Και για να μην έχουμε αυταπάτες γιατί αλυσίδες όπως η Lidl ακολουθούν στη χώρα μας τη συγκεκριμένη εμπορική πολιτική, το παρακάτω άρθρο ίσως είναι μια πρώτη απάντηση:
Κατά τα λοιπά, οι φίλοι που αγόρασαν το 12βολτο Performance δραπανοκατσάβιδο προχθές, θα παρακαολούσα να γράψουν αν το τσοκ του φαίνεται για επώνυμο (πχ Rohm) και (κυρίως) αν γυρνάει ίσια τα τρυπάνια (σημείο που τα περισσότερα πράσινης σειράς δράπανά τους πονάνε).

Καμιά άποψη για την inverter ηλεκτρογεννήτρια του Σαββάτου; Είναι πολύ μικρή για ψυγείο ενεργειακής οικονομίας, τηλεόραση και φώτα;
Κανένας ειδικός;

9Καμιά άποψη για την inverter ηλεκτρογεννήτρια του Σαββάτου; Είναι πολύ μικρή για ψυγείο ενεργειακής οικονομίας, τηλεόραση και φώτα;
Κανένας ειδικός;
Νομίζω ότι δεν έχει καμία διαφορά από άλλες του εμποριου..εάν μιλάμε για μη εργονοβορες συσκευές δεν υπάρχει πρόβλημα..
Αυτή είναι ίδια και φτηνότερη..

Από την άλλη εαν θες να προσθέσεις διαφορά δεν σε φτάνει.. είναι μικρή.. Εγω θα κοιταγα πάνω απο 2kVA...βέβαια ανεβαίνεις σε χρήμα.. αλλά αυτή η αγορά νομίζω γίνεται μια φορά...

• Like
Reactions: algedan and nikfor
Έχετε δίκιο τα μπέρδεψα.
Είχα στο μυαλό μου ένα κλασσικό μοτεράκι πχ απο κάποιο παιχνίδι που γυρίζει και είναι συνήθως DC οπότε αν το γυρίσεις εσύ και παράξει ρεύμα βγάζει DC.

Στα γρήγορα που το κοίταξα συνήθως παράγουν AC αν και υπάρχουν και DC.
Το inverter απο ότι διάβασα είναι για να κάνει το AC-DC και μετά ξανά AC για να βγεί πιο καθαρό ρεύμα. (y)

νομίζω πως όλες οι γεννήτριες που βγάζουν 220v είναι "ινβερτερ"
πώς αλλιώς θα κάνει το DC που παράγει AC?
αλλη ειναι η δουλεια τους...ελεγχουν την καταναλωση και ανεβοκατεβαζουν στροφες αναλογα.. (οι κλασσικες πανε σταθερα)..ετσι κανουν μικροτερη καταναλωση>
και βγαζουν καλυτερης ποιοτητας ρευμα

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

• Like
Reactions: teodor_ch