Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Το βρακί εργασίας λέω να το χτυπήσω. Θα το κάνω σετ με τις κάλτσες που είχα πάρει πριν λίγο καιρό. Πιστεύω θα με συντροφεύει για χρόνια.

Εχει ενισχυση απο λαμαρινα εσωτερικα.

Ειναι ανιχνευτης γραμμης φασης για πινακα.
Εδω:
View attachment 233165View attachment 233166View attachment 233167
Ναι το πήρε το μάτι μου στο YouTube...δεν ξέρω πως δουλεύει γιατί δεν μου χρειάζεται.. αλλά ωραίο:)

Κάνεις που να ειναι καλός ηλεκτρονικός εδώ μέσα να μου λυση κανα 2 αποριες?

Ρωτα και θα βρεθουν απαντησεις.
Θέλω να κάνω την μισινεζα PPFSA 40 li A1 να εχει,καλύτερη ανταποκριση...δλδ να δουλεύει σαν να έχει,συμπλέκτη...απ ότι είδα στο ίντερνετ μισινεζες όπως η stihl έχουν πολύ καλύτερη ανταποκριση, θέλω και εγώ να την κάνω έτσι...έχω παρατήρηση ότι από το button του γκαζιού πηγάζει αυτό..φτιάχνετε..

Καλησπέρα, η σκάλα αλουμινίου που έχει, αξιζει;
Την έχει κανεις να μας πει;
Eχω την τριπλη εδω και 5 χρονια και με εχει βο΄λεψει πολυ...στα ιδια χρηματα με την διπλη...εαν ειναι ιδιας κατασκευης και αντοχης αξιζει...
Απλως στο εμποριο παιζουν παραπλησιες τιμες..το ενα ακομη σκαλι ισως το χρειαστεις...

Καλημέρα. Έχει κανείς άποψη για την παρακάτω σκούπα; Την σκέφτομαι κυρίως για καθαρισμό στο εσωτερικό αυτοκινήτου.

2024-05-09 09_31_07-Από Πέμπτη 09.05. Φυλλάδιο Lidl - Food & Nonfood - Φυλλάδιο Lidl.png

Τον είχα πάρει την προηγούμενη φορά που τον είχε φέρει.
Είναι πολύ στιβαρή κατασκευή.

Μου είναι τελείως άχρηστος και δεν πρόκειται να τον χρησιμοποιήσω ποτέ.
Στείλε μου μια διεύθυνση να σου τον στείλω με BoxNow, δωρεάν, εννοείται. (χωρίς διαπραγμάτευση αυτό το "δωρεάν" please)

View attachment 233096

Ως Πασχαλινό (καθυστερημένο) δωράκι. :)

(νομίζω πως, τα πράγματα που δεν τα χρησιμοποιούμε, πρέπει να αρχίσουμε να τα χαρίζουμε μεταξύ μας. Σκέφτομαι πολλές φορές να βάλω στις αγγελίες στα "Χαρίζεται" πράγματα, αλλά δεν το κάνω γιατί φοβάμαι πως θα το πάρει κάποιος απλώς επειδή χαρίζεται, χωρίς να το χρειάζεται πραγματικά)
Αν δεν δηλώσει ενδιαφέρον το μέλος, θα ήθελα να την πάρω εγώ :)

Πολύ καλή αλλά πολύ θόρυβος ρε παιδί μου!!

Ο θόρυβος δεν με ενοχλεί. Κυρίως με ενδιαφέρει η απόδοση και ειδικά αν χρειαστεί να χρησιμοποιήσω και την λειτουργία υγρών. Δηλαδή αξίζει αυτή ή να πάω στην πιο μεγάλη για την χρήση κυρίως σε αυτοκίνητο;

Αν η σπαθοσεγα είναι έστω 1000w, πρέπει να είναι κτήνος..
Μάλλον ναι αν κρίνω από το βίντεο...
Μόνο και μόνο το βαρος της ,3 κιλα, υποδηλώνει ότι μιλάμε αρκετά δυνατό εργαλείο...τόσα ειναι και η 900w Stanley που έχω...
Επεισης βλέπω και 6 επιλογες ταχύτητας ...πολύ ενδιαφέρον..

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

• Like
Reactions: pt2937 and lazarefa
Αγόρασα χθες τον ευθύ λειαντήρα μπαταρίας 20 βολτ που έφεραν με έκπτωση, στα 30 ευρώ:
Πρώτες εντυπώσεις από τη χρήση του, αρκετά θετικές. Το εργαλείο (ειδικά από την 4η σκάλα και μετά, έχει 6 συνολικά) φαίνεται να έχει επαρκή δύναμη για τυπικές εργασίες λείανσης (δοκιμάστηκε σε σκουριασμένα κάγκελα), ενώ θόρυβος και κραδασμοί είναι σε ανεκτά επίπεδα.
Η αίσθησή μου είναι ότι πρέπει να ζεσταίνεται σχετικά εύκολα (το εμπρόσθιο τμήμα, από το ύψος του μοτέρ και προς τον άξονα περιστροφής), κάτι που επιηβεβαιώνει και σχετικό βίντεο που βρήκα:
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.
Για τα χρήματα που ζητάνε τώρα, 30 ευρώ, είναι πιστεύω καλή επιλογή αν κάποιος ψάχνει ανάλογο εργαλείο και ειδικά αν έχει ήδη και κάποιες μπαταρίες της σειράς 20V (όπως εγώ).
Αξίζει ίσως να σημειώσω ότι το ίδιο εργαλείο αυτή τη στιγμή στη Γερμανία πωλείται αρκετά ακριβότερα (παραδόξως, μια που συνήθως συμβαίνει το ακριβώς ανάποδο), στα 55 ευρώ:
Και μια ερώτηση: στο πρόσφατο παρελθόν είχαν αναφερθεί στο φόρουμ κάποια φρεζάκια καρβιδίου (σετ) με καλή σχέση απόδοσης-τιμής, από το γερμανικό άμαζον (τα είχαν αγοράσει 2-3 μέλη τουλάχιστον αν θυμάμαι σωστά). Αν μπορεί κάποιος φίλος να βάλει το σχετικό λινκ, γιατί δε θυμάμαι πότε περίπου έγινε η σχετική αναφορά για να τα ψάξω.

Και μια ερώτηση: στο πρόσφατο παρελθόν είχαν αναφερθεί στο φόρουμ κάποια φρεζάκια καρβιδίου (σετ) με καλή σχέση απόδοσης-τιμής, από το γερμανικό άμαζον (τα είχαν αγοράσει 2-3 μέλη τουλάχιστον αν θυμάμαι σωστά). Αν μπορεί κάποιος φίλος να βάλει το σχετικό λινκ, γιατί δε θυμάμαι πότε περίπου έγινε η σχετική αναφορά για να τα ψάξω.
Καλημέρα Λάζαρε
Ίσως εννοείς αυτά, αλλά από amazon υπάρχουν σε 2 τύπους ανάλογα την οδόντωση.
https://avclub.gr/index.php?threads/ti-paralavame-simera.113735/post-1058930205

Kαλοδουλευτο, ειναι ενα χρησιμο και δυνατο εργαλειο για διατρηση και διαμορφωση μεταλλων και οχι μονο.
Η τιμη ειναι πολυ χαμηλη, καλη επιλογη για εναν ερασιτεχνη και δικαιολογει καποιες αδυναμιες, οπως το ανεβασμα θερμοκρασιας.
Αλλιως πληρωνεις πολλες φορες επανω και πας στο κορυφαιο 18βολτο της Dewalt -oταν βγει σε προσφορα 150 ευρω μαζι με τα μεταφορικα.

Τα φρεζακια που ειχαμε παρει ηταν πραγματι VFM καθως τα ειχαμε αγορασει σε προσφορα γυρω στα 8-9 ευρω το σετακι. Ειναι αυτα
Συχνα βγαινουν σε προσφορα κατω απο 10 ευρω ειτε στο γερμανικο ειτε στο γαλλικο αμαζον.
**Προσοχη, τα παραπανω ειναι φρεζακια με στελεχος 6μμ και οχι με το λεπτο στελεχος των 3μμ (1/8) οπως των Dremel.

Επειδη ειναι κινεζικα, θεωρω οτι μπορουμε να τα βρουμε παλι σε τιμες κατω των 10 ευρω απο κινεζομαγαζα.

Αρκεί να αντέξει ο μηχανισμός παλινδρόμησης γιατί μια πράσινη που είχα πάρει παλιά τα έφτυσε σε χρόνο dt.

• Like
Reactions: teodor_ch