Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Γνώμες για την σκούπα που έχει την Πέμπτη; Τον Μάϊο πήγα να πάρω την PWD 12 1200W αλλά ήταν εξαφανισμένη. Τώρα το σκέφτομαι γι αυτήν με 15€ παραπάνω αλλά πιο δυνατή.

Screenshot_2024-09-23-21-23-17-38_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.jpg

Δημητρη μεσω της παλιας εφαρμογης τα ανεβαζει καποιος στο Facebook..

https://scontent.fath2-1.fna.fbcdn....GrJBJLnEMlxGMF_AqIFouk2BDiz7aJJYg&oe=66F9F811

• Like
Reactions: nikfor and dk31
Γνώμες για την σκούπα που έχει την Πέμπτη; Τον Μάϊο πήγα να πάρω την PWD 12 1200W αλλά ήταν εξαφανισμένη. Τώρα το σκέφτομαι γι αυτήν με 15€ παραπάνω αλλά πιο δυνατή.

View attachment 239301
ενα μικρο τεστ της παλιας σκουπας (PWD12) εκανα εδω. στα €35 ηταν extreme value for money που λεμε και στο χωριό μου.
η καινουρια εχει καδο 20L αντι για 12, που ειναι αρκετα καλυτερο. η διαφορα στην (ονομαστική) ισχύ από 180 στα 200 air watt δεν ειναι μεγάλη. κατά τα άλλα δείχνουν ολόιδιες. για απλή χρήση για το εργαστήριο νομίζω είναι καλή, με την δυνατότητα για υγρά όποτε χρειαστεί. ένα μειονέκτημα είναι ότι δεν έχει (όπως τα μεγαλύτερα μοντέλα) τάπα στο κάτω μέρος του κάδου για να αδειάζει πιο εύκολα τα νερά, οπότε αν τη θές αποκλειστικά για υγρή αναρρόφηση ίσως είναι κουραστική.

• Like
Reactions: newbie and nikfor
ο πολύ χρήσιμος φακός PSDD 2000 που έχω εδώ και κάποια χρόνια σταμάτησε να λειτουργεί. δεν ανάβει και δε φορτίζει, μάλλον είναι η μπαταριά του. δε θυμαμαι καν πότε τον είχα πάρει για να δω αν είναι εντός εγγύησης και δε ξερω αν η εγγύηση καλύπτει τη μπαταρια για τα 3 χρόνια. σκέφτομαι να τον ανοίξω και να την αλλάξω, τι λέτε;
1727351307087.png

• Like
Reactions: dim tz and newbie
ο πολύ χρήσιμος φακός PSDD 2000 που έχω εδώ και κάποια χρόνια σταμάτησε να λειτουργεί. δεν ανάβει και δε φορτίζει, μάλλον είναι η μπαταριά του. δε θυμαμαι καν πότε τον είχα πάρει για να δω αν είναι εντός εγγύησης και δε ξερω αν η εγγύηση καλύπτει τη μπαταρια για τα 3 χρόνια. σκέφτομαι να τον ανοίξω και να την αλλάξω, τι λέτε;
View attachment 239406
Ποσα V είναι?

View attachment 239406

Αξιζει η προσπαθεια να τον ανοιξεις και να προσπαθησεις να αλλαξεις την μπαταρια. Το πιο πιθανο ειναι να εχει μεσα μια 4βολτη 18650 μπαταρια λιθιου.

δε γραφει τι μπαταρία έχει αλλά φορτίζει από USB-C οπότε μάλλον 4V λιθιίου πρέπει να έχει. θα τον ανοίξω λοιπόν και θα ενημερώσω.

δε γραφει τι μπαταρία έχει αλλά φορτίζει από USB-C οπότε μάλλον 4V λιθιίου πρέπει να έχει. θα τον ανοίξω λοιπόν και θα ενημερώσω.
Πρέπει να δεις και τι κωδικό 18650 η 21700 αλλά λογικά 18650

• Like
Reactions: vespas
Αν χωραει 21700 ακομα καλυτερα καθως εχει 50% μεγαλυτερη χωρητικοτητα.

Επειδη δεν ειναι ενεργοβορο εργαλειο, ενα φακουδακι ειναι, μπορει να βαλει οποιαδηποτε μπαταρια 18650/21700 βρει αρκει να εχει μεγαλη χωρητικοτητα.

Έχει 4 βίδες και οι 2 είναι κάτω από την ετικέτα. Με πρόλαβες πριν ανοίξω τον δικό μου, οπότε περιμένω :cool:

18650 εχει τελικα μέσα στη λαβή (το πράσινο κομμάτι) που έχει το κύκλωμα προστασίας κάτω από το θερμοσυστελλόμενο:

1727381295498.png

δε νομίζω ότι χωράει 21700 εκεί. Θα την αντικαταστήσω κρατώντας το ίδιο κύκλωμα προστασίας. η μπαταρία βγάζει 0V αυτή τη στιγμή

τον ξεχασες καθολου ανοιχτο? ή τον δουλεψες τοσο οσο να ζεσταθει πλυ? αυτοι ειναι 2 λογοι να τα κακαρωσε μια μπαατρια λιθιου..

Bλεπω ενα βιντεο οπου τεσταρεται η ακριβεια ενος δυναμοκλειδου πανομοιοτυπο με το Parkside και τα αποτελεσματα ειναι εντυπωσιακα!!!

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Αν ειναι οντως ετσι εχουν τα πραγματα, τα 20 ευρω που κοστιζει το εργαλειο ειναι τιμη χαρισμα...
H Walter είναι εταιρεία που φτιάχνει ποιοτικά εργαλεία. Είναι εταιρεία που έφτιαχνε εργαλεία made in Germany. Υπάρχουν πολλές τέτοιες εταιρείες όπως will, orbis, fit κλπ που δεν έχουν την αναγνώριση των wiha ή knipex. Η εταιρεία υπάρχει από το 1919 και στο walteronline.com μπορείτε να διαβάσετε την ιστορία της. Τώρα αν είναι αλλά walter εργαλεία γιατί υπάρχουν και κάποια από Ινδία δεν ξέρω. Αν όμως είναι τα Γερμανικά αμφιβάλλω ότι έχουν σχέση με την Parkside.