ενα μικρο τεστ της παλιας σκουπας (PWD12) εκανα εδω. στα €35 ηταν extreme value for money που λεμε και στο χωριό μου.Γνώμες για την σκούπα που έχει την Πέμπτη; Τον Μάϊο πήγα να πάρω την PWD 12 1200W αλλά ήταν εξαφανισμένη. Τώρα το σκέφτομαι γι αυτήν με 15€ παραπάνω αλλά πιο δυνατή.
View attachment 239301
Ποσα V είναι?ο πολύ χρήσιμος φακός PSDD 2000 που έχω εδώ και κάποια χρόνια σταμάτησε να λειτουργεί. δεν ανάβει και δε φορτίζει, μάλλον είναι η μπαταριά του. δε θυμαμαι καν πότε τον είχα πάρει για να δω αν είναι εντός εγγύησης και δε ξερω αν η εγγύηση καλύπτει τη μπαταρια για τα 3 χρόνια. σκέφτομαι να τον ανοίξω και να την αλλάξω, τι λέτε;
View attachment 239406
ο πολύ χρήσιμος φακός PSDD 2000 που έχω εδώ και κάποια χρόνια σταμάτησε να λειτουργεί. δεν ανάβει και δε φορτίζει, μάλλον είναι η μπαταριά του. δε θυμαμαι καν πότε τον είχα πάρει για να δω αν είναι εντός εγγύησης και δε ξερω αν η εγγύηση καλύπτει τη μπαταρια για τα 3 χρόνια. σκέφτομαι να τον ανοίξω και να την αλλάξω, τι λέτε;
View attachment 239406
Πρέπει να δεις και τι κωδικό 18650 η 21700 αλλά λογικά 18650δε γραφει τι μπαταρία έχει αλλά φορτίζει από USB-C οπότε μάλλον 4V λιθιίου πρέπει να έχει. θα τον ανοίξω λοιπόν και θα ενημερώσω.
Έχει 4 βίδες και οι 2 είναι κάτω από την ετικέτα. Με πρόλαβες πριν ανοίξω τον δικό μου, οπότε περιμένωδε γραφει τι μπαταρία έχει αλλά φορτίζει από USB-C οπότε μάλλον 4V λιθιίου πρέπει να έχει. θα τον ανοίξω λοιπόν και θα ενημερώσω.
Ψήσου να πάρουμε από ένα με τον έμμεσο τρόπο από Γερμανία..
Είναι ο πρώτος που το έφερε μεσο τρίτου από Γερμανία...το lidl εδώ άγνωστο το πότε και αν το φέρει...εδώ δεν το φέρνει κανείς ;;;
H Walter είναι εταιρεία που φτιάχνει ποιοτικά εργαλεία. Είναι εταιρεία που έφτιαχνε εργαλεία made in Germany. Υπάρχουν πολλές τέτοιες εταιρείες όπως will, orbis, fit κλπ που δεν έχουν την αναγνώριση των wiha ή knipex. Η εταιρεία υπάρχει από το 1919 και στο walteronline.com μπορείτε να διαβάσετε την ιστορία της. Τώρα αν είναι αλλά walter εργαλεία γιατί υπάρχουν και κάποια από Ινδία δεν ξέρω. Αν όμως είναι τα Γερμανικά αμφιβάλλω ότι έχουν σχέση με την Parkside.Bλεπω ενα βιντεο οπου τεσταρεται η ακριβεια ενος δυναμοκλειδου πανομοιοτυπο με το Parkside και τα αποτελεσματα ειναι εντυπωσιακα!!!
Αν ειναι οντως ετσι εχουν τα πραγματα, τα 20 ευρω που κοστιζει το εργαλειο ειναι τιμη χαρισμα...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.