Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Γιατι αμφιβαλλεις? Και οι δυο εταιρειες ειναι Γερμανικες. Δεν το βρισκω περιεργο να εχουν μια συγκεκριμενη συνεργασια για τα δυναμοκλειδα.
Εδω ο Αυστριακος Swatchneger διαφημιζει τον Γερμανικο Ομιλο επειδη ακριβως ειναι Γερμανικος. Δεν υπαρχει ντροπη επειδη ειναι discount retailer.
Eδω υπαρχει ανοχη απο την Γερμανικη Bosch σε καραμπινατες αντιγραφες 12βολτων εργαλειων. Σιγουρα υπαρχει καποια αγραφη συμφωνια κυριων.

Ειναι μια επικερδης συνεργασια οπου ωφελουνται και τα δυο μερη, τουλαχιστον αυτη ειναι η προσωπικη μου αποψη.

• Like
Reactions: rhtoras
Γιατι αμφιβαλλεις? Και οι δυο εταιρειες ειναι Γερμανικες. Δεν το βρισκω περιεργο να εχουν μια συγκεκριμενη συνεργασια για τα δυναμοκλειδα.
Εδω ο Αυστριακος Swatchneger διαφημιζει τον Γερμανικο Ομιλο επειδη ακριβως ειναι Γερμανικος. Δεν υπαρχει ντροπη επειδη ειναι discount retailer.
Eδω υπαρχει ανοχη απο την Γερμανικη Bosch σε καραμπινατες αντιγραφες 12βολτων εργαλειων. Σιγουρα υπαρχει καποια αγραφη συμφωνια κυριων.

Ειναι μια επικερδης συνεργασια οπου ωφελουνται και τα δυο μερη, τουλαχιστον αυτη ειναι η προσωπικη μου αποψη.
Όχι δεν αμφιβάλλω ότι συνεργάζονται. Αμφιβάλλω ότι έχουν σχέση. Θέλω να πω ότι μπορεί η Wolter να συνεργάζεται με το lidl αλλά πιστεύω ότι τα δύο δυβανοκλειδα δεν είναι ίδια. Σίγουρα δε μπορώ να μιλήσω για να πω την αλήθεια όμως από εμπορικής άποψης δε μου φαίνεται λογικό να πουλάει το ίδιο εργαλείο στο ίδιο σουπερμάρκετ με διαφορετική τιμή.

Βάζω να φορτίσω το κινητό στην έξοδο usb και σβήνει ο εκκινήτης.Εχει συμβεί σε κανέναν.

Και εμένα το ίδιο έκανε και δοκίμασα με άλλο καλώδιο USB όχι με αυτό που έχει μέσα για να φορτίζει ο εκκινητής και δουλεύει.
Μπορεί κάτι να αναφέρει στο manual.... δεν το έχω ακόμα διαβάσει. :cool:

• Like
Reactions: newbie
Θα το έχουν στην Ιταλία την αλλη εβδομάδα στα 30 ευρώ
Φέρνουν κι άλλα καλούδια από ότι είδα στην Ιταλία την ερχόμενη Πέμπτη, όπως το παρακάτω πολλά υποσχόμενο (170ΝΜ ροπή στρέψης) 12βολτο παλμικό της σειράς Performance, στη δελεαστική τιμή των 30 ευρώ:
Μακάρι να τα φέρουν σύντομα κι εδώ σε ανάλογες τιμές.

• Like
Reactions: KOSSTV and newbie
Φέρνουν κι άλλα καλούδια από ότι είδα στην Ιταλία την ερχόμενη Πέμπτη, όπως το παρακάτω πολλά υποσχόμενο (170ΝΜ ροπή στρέψης) 12βολτο παλμικό της σειράς Performance, στη δελεαστική τιμή των 30 ευρώ:
Μακάρι να τα φέρουν σύντομα κι εδώ σε ανάλογες τιμές.
Τα 170Ν σε 12ν παλμικο είναι πάρα πολλά και με αυτήν τιμή απλά το περνεις...δεν έχεις κάτι να συζητήσεις...όπως και ο 12ν γωνιακος που έχει με διπλή λειτουργία περιστροφης Front και reverse..

Έτσι ακριβώς! Μακάρι να τα δούμε σύντομα στα ελληνικά ράφια (και φυσικά να φέρουν αρκετά κομμάτια, εφόσον τα φέρουν Ελλάδα).

Έεεε….
Πρώτα διαβάζουμε το manual λέμε…. 😛
Δεν πρόλαβα.... μου το άρπαξε ο γείτονας μαζί με το σετ καθαρισμού για τα φανάρια και άφησε το αντίτιμο στο τραπέζι.
Και έτσι έμεινα με τον παλαιότερο εκκινητή. Τον Αύγουστο τον χρησιμοποίησα 4-5 φορές στα Σύβοτα σε άλλους.... μια χαρά το εργαλείο.
Έχεις καλώδια με ρωτάγανε .... μισό λεπτό .... έβγαζα το εργαλείο ....τι καλώδια ρε παιδιά .... έχουμε προχωρήσει...;):cool:

λοιπον..πριν καναν δυο ημερες, ηρθε ο τροχος αντικαταστασης... PWSA υπομοντελο F....
Τον δουλεψα οσο να κανω την δουλεια μου, αλλα νομιζω οτι ειναι λιγο πιο αδυναμος με τον αρχικο, υπομοντελο D.
Εχει βελτιωμενο διακοπτη που πρεπει να τον κανεις στο πλαι και μετα μπροστα, αλλα καποιες στιγμες στους κραδασμους που τον πετουσε.
επισης η κεφαλη ακουγεται πολυ, αλλα δεν ειχα χρονο να την ανοιξω κ να βαλω γρασσο

θα δουμε στο μελλον πως θα παει, γιατι του εχω σκληρυμενο ατσαλι να κοψει

• Like
Reactions: newbie
Eνδιαφεροντα εργαλειακια την αλλη Δευτερα 7/10 στο Λιντλ.

Οι διαφορετικές συρματόβουρτσες (ορείχαλκος και ατσάλινες) για ποια διαφορετική χρήση είναι;

Οι μπρουτζινες συρματοβουρτσες πιστευω οτι ειναι πιο ηπιες απο τις ατσαλινες και χρησιμοποιουνται συνηθως οταν δεν θελουμε να χαραξουμε (πολυ) την επιφανεια.
Στα καραβια χρησιμοποιουν τις μπρουτζινες και λογω κινδυνου σπινθηρων που ενεχουν οι ατσαλινες.

Ναι οντως, ειναι απαραιτητη σε οσους χρησιμοποιουν καθε ειδος τριβειου. Κανει το γυαλοχαρτο καινουριο!!

Ειναι τοσο καλο προιον που αλλαζω γυαλοχαρτο στα κυκλικα τριβεια της Proxxon -που τα χρησιμοποιω σχεδον καθε μερα- καθε 3-4 χρονια!!

Εδω το λινκ

Το τριβειο τοιχου και οροφης τι λεει παιδια απο θεμα τιμης και εργασιας ?
Είναι αξιοπρεπεστατο και άμα του συμπεριφερθεις και σωστά θα το έχεις χρόνια..
Προσωπικά αν και θα μπορούσα να πάρω ανριβοτερο την δουλειά του σε σοβα και γυψοσανιδα την κάνει μια χαρά με το ανάλογο γυαλοχαρτο...
Μετά από κάθε χρήση πάντα καθαρισμούς εξονυχιστηκος και είσαι κομπλέ..
Το συστήνω ανεπιφύλακτα..!!!

Επισης εβαλα στο ματι αυτα παρακατω ...
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.
Αν ψαχνω γερμανια στο site και τα αγορασω, υπαρχει τροπος να τα φερω Ελλαδα ?

Επισης εβαλα στο ματι αυτα παρακατω ...
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.
Αν ψαχνω γερμανια στο site και τα αγορασω, υπαρχει τροπος να τα φερω Ελλαδα ?
Νομίζω τα έχει και στην Ιταλία σε πιο καλές τιμές.

• Like
Reactions: xaloulis90
Πηγα για σπορακια στο Λιντλ σημερα και ειδα μια μικρη ραφιερα με 9,99 που μου αρεσε για καπου στο εργαστηριο και την πηρα για δοκιμη.

Διαστάσεις (Μ x Π x Υ): 38 x 23 x 100 cm
  • Με 4 ράφια
  • Ιδανική για την αποθήκη, το μπάνιο, το υπόγειο ή το γκαράζ (και φυσικα για το εργαστηριο)
  • Συναρμολογείται εύκολα και γρήγορα, σε 5 λεπτά μόνο
  • Μέγιστη συνολική επιβάρυνση: 20 kg
  • Μέγιστη επιβάρυνση ανά ράφι: 5 kg
  • Για εσωτερικούς χώρους
  • Στερεώστε τη ραφιέρα στον τοίχο. Περιλαμβάνεται βάση (χωρίς βίδες και ούπα)

Την αγορασα την εστησα την τσεκαρα και πηγα και αγορασα και μια δευτερη!!
4xOHAiqh.jpg

Καλη ποιοτητα, ευκολη και σταθερη συναρμολογηση, δεν γερνει και δεν φαινεται τσιπικη σαν τις αντιστοιχες (μεγαλυτερες σε μεγεθος) του Leroy
Εδω πως φαινεται στημενη:
3dzsVTNh.jpg