Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Καλημέρα παιδιά...Το

PKHAP 20-Li D4 κρουστικό εχει περπατήσει στην ελληνική αγορά?? αξίζει? Να το αγοράσω από Γερμανία?

Είναι η τρίτη έκδοση του σκαπτικου 3joule..
Λέγεται ότι έχει διορθωθεί το τσοκ που είχε θέματα...
Δεν γνωρίζω παραπάνω λεπτομέρειες...

Πολύ καλή τιμή για το κλασικό 20βολτο επαναφορτιζόμενο δραπανοκατσάβιδο Parkside την επόμενη Πέμπτη 28/11, στα 30 ευρώ (με Lidl Plus) μαζί με μπαταρία 2ΑΗ και φορτιστή:
ελπιζω να διορθωσαν την αδυναμια του τσοκ να χαλαρωνει πανω στην κρουση

Σκαπτικο SDS μπαταριας brushless/χωρις καρβουνακια και με τετοια ισχυ (3j), δεν υπαρχει σε τοσο χαμηλη τιμη πουθενα, απο οσο ξερω.

Αν οντως σου χρειαζεται και αν μπορεις να το βρεις, αγορασε το!
Δεν το έχουν φέρει στην ελληνική αγορά??ξέρουμε?

Η τελευταια εκδοση D4 και σε τοσο χαμηλη τιμη δεν νομιζω οτι εχει ερθει ακομα στην Ελλαδα.
Παλαιοτερες και ακριβοτερες εκδοσεις του εργαλειου θυμαμαι οτι εχω δει.

• Like
Reactions: KOSSTV
Η τελευταια εκδοση D4 και σε τοσο χαμηλη τιμη δεν νομιζω οτι εχει ερθει ακομα στην Ελλαδα.
Παλαιοτερες και ακριβοτερες εκδοσεις του εργαλειου θυμαμαι οτι εχω δει.
Προχθές χρησιμοποίησα 1 ίδιο φυσικά δεν είδα πιο μοντέλο είναι με 4ah μπαταρια...από στροφές δεν αντυπωσιαστικα αλλά από λειτουργικότητα με βολεψε αρκετά για 20 τρύπες που έκανα και τώρα απλά θέλω να αγοράσω ενα

Στο μεσαίο κομπρεσερ το Parkside, στη λειτουργία κρούσης, γυρίζει το τσοκ ενώ δεν θα έπρεπε.
Δοκίμασα να παίξω λίγο με το διακόπτη εκείνη την ώρα αλλά δεν έκανε κάποια διαφορά..
Που οφείλεται αυτο; Δεν το έχω δουλέψει και ιδιαίτερα (εκτός του ότι είναι Parkside)
Κάποιος να γνωρίζει;

Black Friday στο Lidl την Πεμπτη 28 Νοεμβριου.
Απο τορνακια και εκκινητες μπαταριας μεχρι δραπανα των 10 ευρω και θερμαινομενα υποστρωματα των 12.99 ευρω.

• Like
Reactions: newbie and nikfor
Ετσι ειναι, αλλα εγω παντως αναγνωριζω οτι χωρις τα λιντλ -με τα φτηνα εργαλεια και την αληθινη εγγυηση- χιλιαδες συνανθρωποι δεν θα ειχαν ποτε την δημιουργικη χαρα να ασχοληθουν με τα εργαλεια και τα μαστορεματα! 🛠️

Η λύση είναι να μήν πηγαίνεις :)
Το 2024 πρέπει να έχω μπεί 2 φορές σε λιντλ και περνάω κάθε μέρα απο έξω.

Αφενός έχω ότι εργαλείο χρειάζομαι και αφετέρου έχω απογοητευτεί αρκετές φορές απο την αξιοπιστία τους για να μήν τα προτιμώ. Όσες φορές με έχω πιάσει να σκέφτομαι ότι κάτι θέλω, μου θυμίζω τα χαλασμένα εκτός εγγύησης εργαλεία και μου φεύγει :cool:

Και η φοβερή εγγύηση για ένα εργαλείο που δουλεύεις 2-3 φορές το χρόνο είναι ψιλο-άχρηστη αφού στατιστικά θα χαλάσει μετά το τέλος της εγγύησης.
Φθηνότερο βγαίνει να πάρεις ένα επαγγελματικό εργαλείο με χάλια εγγύηση (που δεν ισχύει φυσικά) και στα 10 χρόνια να δουλεύει ακόμα.

Φθηνότερο βγαίνει να πάρεις ένα επαγγελματικό εργαλείο με χάλια εγγύηση (που δεν ισχύει φυσικά) και στα 10 χρόνια να δουλεύει ακόμα.
Το οποίο ποτέ δεν θα πάρεις γιατί σαν ερασιτέχνης των 2-3 χρήσεων τον χρόνο το θεωρείς άκρως περιττή σπατάλη. Άρα......:cool:

Πολύ ενδιαφέρον άρθρο για την σημερινη νοοτροπία αγορών εν έτη 2024 στα Lidl..
Η δυνατότητα να αγοράσω ένα εργαλείο μαζί με τις ντομάτες, με την φευδαίσθηση του φθηνότερου και την δυνατότητα να το επιστρέψω εντός 3 μήνου -no questions asked- και 3ετή εγγύηση, χωρίς να ξέρω αν και πότε θα το χρησιμοποιήσω, αλλά να το έχω διαθέσιμο όταν ...χρειασθεί (μπορεί ποτέ)...αλλά και με την τακτικότατη παρακολούθηση αυτού του φόρουμ, όπου έμαθα όντας υπάλληλος γραφείου πάρα πολλά πράγματα που αγνοούσα (για τα οποία σας ευχαριστώ, αλλά και ωθήθηκα να αγοράσω επιπλέον εργαλεία...) έφθασα μετά από 5 χρόνια που μπήκα στην lidlοεξάρτηση, να έχω μια γεμάτη 2πλη ραφιέρα του lidl φυσικά, με σχεδόν ότι πέρασε από το lidloράφι και φυσικά το 50% αυτων ακόμα αχρησιμοποίητα. Άρα πολύ επιτυχημένη η πολιτική lidl, για τον ανδρικό πληθυσμό που είναι πλέον μεγάλος για μπαλίτσα και δεν συχνάζει στα καφενεία μένοντας με μόνη εναλλακτική το πληκτρολόγιο και το τηλεκοντρόλ

• Like
Reactions: tom152 and enduras1
Τα 'χουμε ξαναπεί: To lidl έχει καλά εργαλεία, έχει και μέτρια, έχει και χάλια. Τα περισσότερα, κάποιος τα έχει δοκιμάσει από το φόρουμ, οπότε ξέρεις και τι να περιμένεις.

Πιο πολύ με χάλασε το άρθρο για την χάλια μετάφραση αλά google translate. Είπαμε, δεν πληρώνουν στην Ελλάδα δημοσιογράφους να κάνουν κάνα αντίστοιχο ρεπορτάζ. Δώσε τουλάχιστο για έναν φιλόλογο (έστω φοιτητή) να σου μεταφράσει ένα άρθρο που να διαβάζεται.

Κακα τα ψεμματα.

Το Lidl ειχε πραγματικά εξαιρετικα εργαλεια με τα οποία όλοι λιγο πολυ ξεκινήσαμε το χομπυ μας και αναλογα την αναγκη τα αναβαθμίζαμε με επώνυμα.

Αν δεν είχε ρίξει τόσο πολυ τον ποιοτικο έλεγχο θα ηταν ακόμη ενα εξαιρετικό μαγαζι.

Το σωζει η τριετης εγγυηση αλλα ειναι ασχημο να έχεις ενα εργαλείο και οταν το χρειαστεις να μένεις με το κλειδι στο χερι.

Δεν ξέρω για εσάς αλλά εγώ τα πρώτα μου εργαλεία Parkside που αγόρασα ακομη δουλεύουν.

Ένα mini Dremel το 2012 το παλιότερο.
Μετά αγόρασα ένα ρουτερ το 2015 το οποίο το δουλεύω ακόμη και μάλιστα έχει εξειδικευτεί σε μια συγκεκριμένη δουλειά στις κατασκευές μου . Αν χαλάσει θα πρέπει να αλλάξω ολόκληρο jig που φτιάχτηκε πάνω σε αυτό και δουλεύει με ακρίβεια δεκατων του χιλιοστού...

• Like
Reactions: osatosa
Η σωστή ανάγνωση του αρθου δεν είναι αν πήρα φτηνα εργαλεια η πόσο μου κράτησαν η αν βοηθησε καποιους(που 100% βοηθησε) να ασχοληθουν με το χομπυ..αλλά η υποχρεωτική ανάγκη που σου έχει δημιουργήσει να πας να το πάρεις από εκεί χωρίς να κοιτάζεις αλλού εξαιτίας της χαμηλής τιμής..
Με το σχήμα αυτό η εταιρία έχει ρίξει κατακόρυφα την ποιότητα και το προσδόκιμο ζωής του εργαλείου....
Με αποτέλεσμα..
Το οποίο ποτέ δεν θα πάρεις γιατί σαν ερασιτέχνης των 2-3 χρήσεων τον χρόνο το θεωρείς άκρως περιττή σπατάλη. Άρα......:cool:
.να ξεκινας ικακοποιημενος απο την φτηνή αγορά..
.....αλλα ειναι ασχημο να έχεις ενα εργαλείο και οταν το χρειαστεις να μένεις με το κλειδι στο χερι.
...και έρχεται γρήγορα να ξενερώνεις..
Ειδικά στο ζήτημα των μπαταριων(κυριος της 20ν)που τα 2 τελευταία χρόνια έχουν πάρει την κατιούσα..

Δεν λέω..αυτό το εμπορικό και καταναλωτικό επίτευγμα που έχουν πετύχει τα Lidl ξεπερνάει κάθε προσδοκία.. αλλά όλα έχουν και ένα τέλος.. κυριος όταν πας σιγα-σιγα να κοροϊδεύεις του χρόνιους πελάτες σου...

Εργαλεια Lidl αγοράζω σπάνια πλέον.. γιατί υπάρχει ανταγωνισμός και μαλιστα πολύ καλός...

• Like
Reactions: lazarefa
Θα ήθελα να μην γίνει πάλι flame.
Το τι είναι το Lidl έχει αναλυθεί πολλές φορές στο παρόν νήμα.
..πλέον το ζήτημα είναι που έχει καταντησει/καταληξει και φτάσει..!!!