Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Δεν ξέρω γιατί μου απάντησες με αυτή την παρατήρηση, αλλά δεν έγραψα κάτι διαφορετικό. Όταν διάβασα τον φίλο μας να γράφει pwsa ήταν αυτονόητο ότι είχε τον πράσινο και του είπα ότι αυτός που θα βγει είναι ο pwsap δηλαδή ο performance.
Έχεις δίκιο...γράψε λάθος.. (y)

Πολλα και δυνατα εργαλεια και αναλωσιμα Parkside της σειρας Performance απο αυτη την Πεμπτη 19/12 στα Lidl.

Kαι για τους γκουρμεδες, μια φοβερη, αυθεντικη Ιταλικη παρμεζανα, 30+ μηνων ωριμανσης που με το κουπονακι Lidl Plus βγαινει 21 ευρω το κιλο!!!
Βγαινει σε μια συσκευασια-γκουμουτσα των 850 γραμμαριων!! Η γευση του συγκεκριμενου τυριου ειναι πραγματικα απιστευτη...
Η συσκευασια περιεχει και ειδικο mini μαχαιρακι :)

Την έχω πάρει Μιχάλη την deluxe 2-3 φορές την μικρή συσκευασία και είναι πράγματι πολύ καλή.
Κάτι που δεν ήξερα είναι ότι και σε αυτή και στην άλλη την φτηνότερη που φέρνει γράφει στην ετικέτα τους ότι μετά το άνοιγμα διατηρείται στο ψυγείο για 7 μέρες.
Εγώ σίγουρα την καταναλώνω σε πολύ μεγαλύτερο διάστημα....:ROFLMAO::ROFLMAO:

• Like
Reactions: Χιωτης
Έχω από το 2015 ένα παλμικό parkside που το δουλεύω περιστασιακά αλλά μου σπάει τα νεύρα γιατί κόβει τις βίδες και δεν μου είναι και πολύ χρηστικό. Άσε που η μία μπαταρία του έχει πεθάνει. Αυτή η έκδοση performance d3 που έχουνε μεθαύριο αξίζει για να αντικαταστήσει το άλλο; Θα κόβει και αυτό τις βίδες; Προσπάθησα να βγάλω μία άποψη από διάφορα video review αλλά να πω την αλήθεια με μπέρδεψαν περισσότερο .Μπαταρίες έχω γιατί έχω πάρει ένα ψεκαστικό με 2 μπαταρίες οπότε αν αγοράσω κάτι θα δώσω μόνο τα 40€. Το παίρνουμε; Ευχαριστώ

Να μην βγάλουν αυτή την παρμεζάνα το φθινόπωρο που κάνω πέστο... τώρα δεν έχει βασιλικό

Εχω την εντυπωση οτι αυτη η εκδοση Performance εχει διακοπτη για επιλογη/ρυθμιση ροπης, οποτε δεν θα εχεις προβλημα.
Τσεκαρε τα specs.

Για πεστο δεν χρειαζεται παρμεζανα ωριμανσης 30+ ετων, εκτος αν την εχεις ξαναφτιαξει ετσι και εχεις μαγευτει απο την διαφορα στη γευση...:)

• Like
Reactions: ΝΤΙΝΟΣ
Θα τις κοβει εαν δεν χρησιμοποιηθει σωστα.
Το συγκεκριμένο παλμικο κατσαβιδι έχει 4.βαθμιδες ροπής 120, 150,180 ,226..

Ανάλογα την εργασία που κάνεις πρέπει να βάζεις και την ανάλογη βαθμίδα..

Π.χ για ξυλουργικες εργασίες οι 2 πρώτες φτάνουν και περισσεύουν..οι 2 επόμενες είναι για τοιχια και μπετο για μεγάλες βίδες και στριφωνια..

Επεισης συμαντικο ρόλο παίζουν και οι μυτες...ένα καλό σετ Hex Impact θα ήταν ιδανικό...και εάν ο λογως αγοράς ειναι λόγω "κοψιμο" μύτων θα σου πρότεινα να πάρεις πρώτα ένα καλό σετ πριν προβείς στην αγορα του νέου παλμικου..

Δεν αγόρασε κανείς τίποτα σήμερα με το τόσα εργαλεία που έβγαλε;;;
Αν και έχω το πράσινο παλμικό εδώ και 8-9 χρόνια και μου έχει βγει εξαιρετικό, με τέτοια τιμή δεν μπόρεσα να αντισταθώ.......

IMG20241219101629.jpg

Μαζί με το παλμικό, πήρα το σετ με κατσαβίδια και το σετ με τα καρυδάκια.

Δεν αγόρασε κανείς τίποτα σήμερα με το τόσα εργαλεία που έβγαλε;;;
Αν και έχω το πράσινο παλμικό εδώ και 8-9 χρόνια και μου έχει βγει εξαιρετικό, με τέτοια τιμή δεν μπόρεσα να αντισταθώ.......

View attachment 243858

Μαζί με το παλμικό, πήρα το σετ με κατσαβίδια και το σετ με τα καρυδάκια.
Χάρη καλορίζικο..
Η εξωτερική κεφαλη σύγκρατισης είναι μεταλλικη η πλαστική.. ;
Εάν είναι μεταλλικη είναι πολύ θετικό..

Kαλοδουλευτο, σουπερ τιμη για τα χαρακτηριστικα του!

Ποσο ειναι το μηκος της κεφαλής, απο πισω εως το τσοκ μπροστα?
Το τσοκ χρειαζεται να το τραβηξεις μπροστα για να πιασει μια μυτη? Η την πιανει απλα πιεζοντας την μεσα στο τσοκ?

Το τσοκ χρειαζεται να το τραβηξεις μπροστα για να πιασει μια μυτη? Η την πιανει απλα πιεζοντας την μεσα στο τσοκ?
Εγώ το πήρα την προηγούμενη φορε με μεταλλική κεφάλι.. το πιέζεις απλά την παίρνει και το τραβάς έξω για να την βγαλεις

• Like
Reactions: Χιωτης
Και εγώ σήμερα ψώνισα και παρόλη την χαρά μου δείτε 1000001084.jpg

1000001083.jpg

Άσχημη βάφη κακό φινίρισμα spatter παντού κάτω από την ηλεκτροστατικη (πιστευω) γρατζουνιές στο πλαστικό μαύρο που δείχνει τις θέσεις και το κερασάκι όταν πήγα να τρυπισω στην άσφαλτο και το πιέζει προς τα κάτω για να μην μου φύγει από το κέντρο που ήθελα, δεν τρυπούσε..εξαρχής που άνοιξα την συσκευασία από την ακαταστασία μέσα δεν ήθελα να πιστέψω ότι κάτι δεν πήγαινε καλα

Χάρη καλορίζικο..
Η εξωτερική κεφαλη σύγκρατισης είναι μεταλλικη η πλαστική.. ;
Εάν είναι μεταλλικη είναι πολύ θετικό..
Ευχαριστώ Κωστή.
Δεν μπορώ να σου απαντήσω με σιγουριά, φαίνεται να είναι αλουμινένια (σιδερένια δεν είναι γιατί δεν κολλάει μαγνήτης πάνω της) και το υποθέτω αυτό γιατί χτυπώντας την με μια βίδα βγάζει τον ίδιο ήχο με την κεφαλή του πράσινου που είναι αλουμινένια. Ο ήχος από το πλαστικό του σώματος πάντως είναι διαφορετικός από αυτόν της κεφαλής. Τώρα, να είναι σκληρό πλαστικό; Τι να σου πω, δε νομίζω. Στην ομάδα στο FB έγραψαν κάποιοι τις προηγούμενες ημέρες πριν το πάρουν ότι είναι πλαστική.....δε νομίζω όμως αλλά μια αμφιβολία την έχω.

Ναι πράγματι είναι πολύ καλή η τιμή!
Η κεφαλή από τη βάση έως την άκρη του τσοκ είναι 6cm ακριβώς. Το τσοκ το τραβάς πίσω για να μπει και να βγει το μπιτ εν αντιθέσει με το πράσινο που το τραβας μπροστά.

Πάντως συγκριτικά με το πράσινο είναι σχεδόν το μισό:

IMG20241219202014.jpg

Και από δύναμη άλλο τίποτα! Πήρα ένα ρετάλι από σκληρό ξύλο, μάλλον καρυδιά, και ότι βίδα και να βιδωσα στην 4η επιλογή δύναμης την βιδωσε, εννοείται χωρίς προτρυπημα! Μάλιστα έσπασε και δύο 7αρια στριφωνια!

IMG20241219202104.jpg

Αν βγει και αξιόπιστο όπως το πράσινο, τότε η αγορά θα είναι extra value for money!

Last edited: