Εξαιρετικη.Δεν βρίσκω αξιολογήσεις για τη χύτρα ταχύτητας lidl . Υπάρχει κάποιος να μου γράψει την εμπειρία του;
Ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση! Δεν έχω χρησιμοποιήσει ξανά χύτρα και ομολογώ...την φοβάμαι λίγο έως πολύ! Βλέπω και κάποια δημοσιεύματα για έκρηξη της συγκεκριμένης χύτρας κλπ και για αυτό ψάχνομαι. (Μεμβράνη της ένδειξης πίεσης;;Εξαιρετικη.
Απλα μετα απο καμια 6ετια θα χρειαστεις την μεμβρανη της ενδειξης πιεσης.
Υπάρχει και την στελνει το service απο Γερμανια με χρεωση.
Καλως ηρθες στην παρέα μας Φαιη.Ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση! Δεν έχω χρησιμοποιήσει ξανά χύτρα και ομολογώ...την φοβάμαι λίγο έως πολύ! Βλέπω και κάποια δημοσιεύματα για έκρηξη της συγκεκριμένης χύτρας κλπ και για αυτό ψάχνομαι. (Μεμβράνη της ένδειξης πίεσης;;![]()
Μάλλον τα γκρουπάρουν σύμφωνα με το χρώμαΚαλά και αυτοί οι ευλογημένοι έβαλαν το Dewalt δίπλα στις πατάτες!Ντροπή!
(παίζει να είναι και δάκτυλος του @Babis K.)
View attachment 245283
Καλά και αυτοί οι ευλογημένοι έβαλαν το Dewalt δίπλα στις πατάτες!Ντροπή!
(παίζει να είναι και δάκτυλος του @Babis K.)
View attachment 245283
Κυριάκο νομίζω ότι διακρίνω κάποια ζήλια. Εξήγησέ τους ότι τα DEWALT είναι για τα πάντα.
Απο το να καθαρίσουν πατάτες μέχρι όλα τα παρακάτω
Έχεις καταλάβει οτι ο τύπος είναι μπετόβλακας, έτσι;
Ούτε το Dewalt ξέρει πως δουλεύει ούτε το εργαλείο για τις πατάτες.
Δεν ξέρει καν προς ποια πλευρά κόβει…
Βρε ασε τους να παιδευονται με αλλα εργαλεια.Κυριάκο νομίζω ότι διακρίνω κάποια ζήλια. Εξήγησέ τους ότι τα DEWALT είναι για τα πάντα.
Απο το να καθαρίσουν πατάτες μέχρι όλα τα παρακάτω
View attachment 245292
5 ευρω πιο ακριβo από βουλγαριαΤο 12ν δραπανοκατσαβιδο σε νέα έκδοση(Ε4) και φτηνότερη τιμή απο περσυ.....!!
![]()
PARKSIDE PERFORMANCE® Σετ επαναφορτιζόμενο
PARKSIDE PERFORMANCE® Σετ επαναφορτιζόμενο δραπανοκατσάβιδο PBSPA 12 E4 - Με 2www.lidl-hellas.gr
5 ευρο πιο ακριβώς από βουλγαρια
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.