Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Δεν βρίσκω αξιολογήσεις για τη χύτρα ταχύτητας lidl . Υπάρχει κάποιος να μου γράψει την εμπειρία του;

Δεν βρίσκω αξιολογήσεις για τη χύτρα ταχύτητας lidl . Υπάρχει κάποιος να μου γράψει την εμπειρία του;
Εξαιρετικη.
Απλα μετα απο καμια 6ετια θα χρειαστεις την μεμβρανη της ενδειξης πιεσης.
Υπάρχει και την στελνει το service απο Γερμανια με χρεωση.

• Wow
Reactions: Χιωτης
Εξαιρετικη.
Απλα μετα απο καμια 6ετια θα χρειαστεις την μεμβρανη της ενδειξης πιεσης.
Υπάρχει και την στελνει το service απο Γερμανια με χρεωση.
Ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση! Δεν έχω χρησιμοποιήσει ξανά χύτρα και ομολογώ...την φοβάμαι λίγο έως πολύ! Βλέπω και κάποια δημοσιεύματα για έκρηξη της συγκεκριμένης χύτρας κλπ και για αυτό ψάχνομαι. (Μεμβράνη της ένδειξης πίεσης;;;)

Πολύ συμφέρουσα η τιμή για την τροχήλατη βάση που έχει πρόσφορα στα 20€ (y)

20250108_142311.jpg

Μόνο τα υπερβαρέως τύπου ροδάκια (Φ70), κοστίζουν περισσότερο αν τα αγοράσεις χωριστά.
Είναι μεγάλη και ό,τι πρέπει για να βάλεις πάνω κάποιο εργαλείο για να μπορείς να το μετακινείς (σηκώνει 100kg).

Αν και δεν κουμπώνουν - προφανώς - τα Makpack της Makita, κάθονται μια χαρά πάνω της (στην εσοχή που υπάρχει)

Last edited:
Για όποιον τυχόν ενδιαφέρεται, σήμερα γύρω στις 15:30 το μεσημέρι που πέρασα από το Lidl της Λ. Αθηνών (Περιστέρι, πλησίον Βιαμάξ), είχε περί τα 8-9 κομμάτια από το παλμικό κατσαβίδι της σειράς Performance που είχαν φέρει πρόσφατα στα 39,99 ευρώ. Πιθανότατα πρόκειται για κομμάτια που έφεραν εκεί από άλλα καταστήματα, μια που τις τελευταίες 15 μέρες όσες φορές είχα βρεθεί στο εν λόγω κατάστημα ,το συγκεκριμένο εργαλείο δεν υπήρχε ούτε για δείγμα.

Ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση! Δεν έχω χρησιμοποιήσει ξανά χύτρα και ομολογώ...την φοβάμαι λίγο έως πολύ! Βλέπω και κάποια δημοσιεύματα για έκρηξη της συγκεκριμένης χύτρας κλπ και για αυτό ψάχνομαι. (Μεμβράνη της ένδειξης πίεσης;;;)
Καλως ηρθες στην παρέα μας Φαιη.
Προσωπικα ειχα αντιμετωπίσει το προβλημα και το ειχα αναφερει εδω.

Post in thread 'Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές' https://avclub.gr/index.php?threads...gisi-scholia-prosfores.117926/post-1058857850

Και εδω η λυση.

Post in thread 'Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές' https://avclub.gr/index.php?threads...gisi-scholia-prosfores.117926/post-1058913563

Και είμαι σχεδόν σίγουρος ότι πάλι σε ένα πολυκαταστημα το είδα στα 149.99..Το ψάχνω αλλά δεν το βρίσκω

Καλά και αυτοί οι ευλογημένοι έβαλαν το Dewalt δίπλα στις πατάτες! :unsure:Ντροπή! 😡
(παίζει να είναι και δάκτυλος του @Babis K. :p )

View attachment 245283

Εμένα μ’αρέσουν τα Dewalt…
Ειδικά με αρνάκι στο φούρνο :LOL:

Κυριάκο νομίζω ότι διακρίνω κάποια ζήλια. Εξήγησέ τους ότι τα DEWALT είναι για τα πάντα.
Απο το να καθαρίσουν πατάτες μέχρι όλα τα παρακάτω

Έχεις καταλάβει οτι ο τύπος είναι μπετόβλακας, έτσι;
Ούτε το Dewalt ξέρει πως δουλεύει ούτε το εργαλείο για τις πατάτες.
Δεν ξέρει καν προς ποια πλευρά κόβει… :giggle:

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Έχεις καταλάβει οτι ο τύπος είναι μπετόβλακας, έτσι;
Ούτε το Dewalt ξέρει πως δουλεύει ούτε το εργαλείο για τις πατάτες.
Δεν ξέρει καν προς ποια πλευρά κόβει… :giggle:

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

:ROFLMAO::ROFLMAO:😂😂
Δεν το είχα δει. Μιλάμε για τέρας ευφυΐας, χαραμίζεται, πρέπει να στειλει βιογραφικό στο MIT.... :LOL::LOL:

• Haha
Reactions: dim tz
Κυριάκο νομίζω ότι διακρίνω κάποια ζήλια. Εξήγησέ τους ότι τα DEWALT είναι για τα πάντα.
Απο το να καθαρίσουν πατάτες μέχρι όλα τα παρακάτω 😁
View attachment 245292
Βρε ασε τους να παιδευονται με αλλα εργαλεια.
Οπως το ειπες, DeWalt για τα παντα αλλα και για παντα.

• Like
Reactions: madblack and newbie

Στα 129 με μια μπαταρια

• Like
Reactions: newbie and nikfor
  • Like
Reactions: KOSSTV
5 ευρο πιο ακριβώς από βουλγαρια

80 ευρω είχε περσυ και 65 με lidl plus..
Στα 55 καλά είναι τώρα..
Με τις τιμες Bουλγαριας πάντοτε είχαμε μια διαφορά προς τα πάνω...