Καλημέρα. Είναι κρουστικό το συγκεκριμένο?Δεν θυμάμαι να έχουν ξαναφέρει το ισχυρό δραπανοκατσάβιδο της σειράς Performance που φέρνουν από 1/3:
![]()
PARKSIDE PERFORMANCE® Επαναφορτιζόμενο δραπανοκατσάβιδ…
PARKSIDE PERFORMANCE® Επαναφορτιζόμενο δραπανοκατσάβιδο 20V PPBSA 20-Li A1 - – χωρίςwww.lidl-hellas.gr
παρότι στο εξωτερικό από όσο έψαξα φαίνεται να κυκλοφορεί πάνω από 2 χρόνια τώρα.
Αν και το συγκεκριμένο τυπικά δεν μου είναι απαραίτητο για συγκεκριμένη εργασία (καθότι έχω ήδη και το πρώτο Performace 20V δραπανοκατσάβιδο που είχαν βγάλει, αλλά κι ένα ακόμα αξιοπρεπέστατο Makita μπαταρίας), εν τούτοις ο συνδυασμός υψηλότατης ονομαστικής ροπής στρέψης (150ΝΜ, αν φυσικά είναι κοντά στην πραγματικότητα αυτό το νούμερο) και φυσικά τιμής (50 ευρώ για ανάλογο εργαλείο είναι εντελώς χώμα τιμή) με δελεάζουν στο να μπω στον πειρασμό απόκτησής του.
Επιπρόσθετα, με βάση και το παρακάτω βίντεο δοκιμής του, φαίνεται αρκούντως ισχυρό:
Βρίσκομαι στην Λάρισα.Παιδιά καλησπέρα,
Έχει κανείς υπόψη του κάνα πιρτσιναδορο σπειρωματων?θέλω να βάλω 16 σπειρωματα Μ10...άρα να είναι λίγο οικονομικός...
Καλημέρα. Είναι κρουστικό το συγκεκριμένο?
Έχω το PABSP 20li C2 που σίγουρα δεν έχει κρούση. Αξίζει η αγορά του παραπάνω η όχι?
Δυστυχως μ πέφτει μακριάΒρίσκομαι στην Λάρισα.
Αν είσαι κοντά έλα να σε δώσω να περάσεις
Το είδα και αυτό μπαίνουν καλά όπως τον πιρτσιναδορο??η εεε καλα..μετά από λίγο καιρό θα τα ψάχνω?Μπαινουν ευκολα και ετσι χωρις ειδικο εργαλειο. Εχω βαλει αρκετα.
Δεν τους περιμενω..θα παρω από εδώ....σκέφτηκα να το κάνω με την βιδαKαλος και οικονομικος πριτσιναδορος σπειρωματων απο Ελλαδα ειναι μονο ο Yato κατα τη γνωμη μου.
Ιδιως στα μεγαλα σπειρωματα >Μ8, οπου οι τσιπικοι εχουν θεμα.
Αλλιως, αν δεν βιαζεσαι, βλεπεις κατι στο Τεμοu και ρισκαρεις λιγο ως προς την ποιοτητα.
Ακριβως οπως στον πιρτσιναδορο. Καθυστερεις λιγακι για να βιδωσεις και θελει και λιγο δυναμη.Το είδα και αυτό μπαίνουν καλά όπως τον πιρτσιναδορο??η εεε καλα..μετά από λίγο καιρό θα τα ψάχνω?
Θα το δοκιμάσω έτσι..νομίζω αξίζει τα 30 ευρω στην καλύτερηΑκριβως οπως στον πιρτσιναδορο. Καθυστερεις λιγακι για να βιδωσεις και θελει και λιγο δυναμη.
Πήρα και εγώ δύο τέτοιους ρυθμιζόμενους μαγνήτες σήμερα, αλλά ήλπιζα να ήταν πιο δυνατοί.Κρίμα, γιατί, είναι πραγματικά εξυπηρετικοί σε δουλειές ηλεκτροκόλλησης. Θα τους κρατήσω όμως γιατί αν μιλάμε για λεπτά σχετικά σίδερα, θα κάνουν δουλειά.
Σημερινή αγορά ,την δοκίμασα σε κάτι ρεταλια, και κολλάει εξαιρετικά!
Το πιτσιλισμα που κάνει το flux σύρμα είναι αποδεκτό,το περίμενα πολύ περισσότερα.
Το μόνο αρνητικό που παρατήρησα είναι ο πάρα πολύς καπνός ,άφησε μέχρι και στην μάσκα ένα στρώμα καπνός!
Ναι θα πάρω spray .πως μπορώ να ελέγξω το σωστό σφίξιμο στο ράουλο;Καλορίζικη!!!
Για το πιτσίλισμα, αν βαριέσαι να καθαρίζεις πάρε κάποιο spray. Κάνει δουλειά.
Τα σύρματα flux θέλουν λίγη προσοχή στο σφίξιμο στα ράουλα.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.