Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Δεν θυμάμαι να έχουν ξαναφέρει το ισχυρό δραπανοκατσάβιδο της σειράς Performance που φέρνουν από 1/3:

παρότι στο εξωτερικό από όσο έψαξα φαίνεται να κυκλοφορεί πάνω από 2 χρόνια τώρα.
Αν και το συγκεκριμένο τυπικά δεν μου είναι απαραίτητο για συγκεκριμένη εργασία (καθότι έχω ήδη και το πρώτο Performace 20V δραπανοκατσάβιδο που είχαν βγάλει, αλλά κι ένα ακόμα αξιοπρεπέστατο Makita μπαταρίας), εν τούτοις ο συνδυασμός υψηλότατης ονομαστικής ροπής στρέψης (150ΝΜ, αν φυσικά είναι κοντά στην πραγματικότητα αυτό το νούμερο) και φυσικά τιμής (50 ευρώ για ανάλογο εργαλείο είναι εντελώς χώμα τιμή) με δελεάζουν στο να μπω στον πειρασμό απόκτησής του.
Επιπρόσθετα, με βάση και το παρακάτω βίντεο δοκιμής του, φαίνεται αρκούντως ισχυρό:
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.
Καλημέρα. Είναι κρουστικό το συγκεκριμένο?
Έχω το PABSP 20li C2 που σίγουρα δεν έχει κρούση. Αξίζει η αγορά του παραπάνω η όχι?

Παιδιά καλησπέρα,
Έχει κανείς υπόψη του κάνα πιρτσιναδορο σπειρωματων?θέλω να βάλω 16 σπειρωματα Μ10...άρα να είναι λίγο οικονομικός...

Παιδιά καλησπέρα,
Έχει κανείς υπόψη του κάνα πιρτσιναδορο σπειρωματων?θέλω να βάλω 16 σπειρωματα Μ10...άρα να είναι λίγο οικονομικός...
Μπαινουν ευκολα και ετσι χωρις ειδικο εργαλειο. Εχω βαλει αρκετα.

• Like
Reactions: dk31
Kαλος και οικονομικος πριτσιναδορος σπειρωματων απο Ελλαδα ειναι μονο ο Yato κατα τη γνωμη μου.
Ιδιως στα μεγαλα σπειρωματα >Μ8, οπου οι τσιπικοι εχουν θεμα.

Αλλιως, αν δεν βιαζεσαι, βλεπεις κατι στο Τεμοu και ρισκαρεις λιγο ως προς την ποιοτητα.

Παιδιά καλησπέρα,
Βρίσκομαι στην Λάρισα.
Αν είσαι κοντά έλα να σε δώσω να περάσεις

Καλημέρα. Είναι κρουστικό το συγκεκριμένο?
Έχω το PABSP 20li C2 που σίγουρα δεν έχει κρούση. Αξίζει η αγορά του παραπάνω η όχι?

Ούτε κι αυτό είναι κρουστικό οπότε, δεν αξίζει να το αγοράσεις αφού έχεις το άλλο.
(εκτός κι αν σε ενδιαφέρει η πολύ μεγάλη δύναμη που έχει αυτό)

• Like
Reactions: mitsubae
Kαλος και οικονομικος πριτσιναδορος σπειρωματων απο Ελλαδα ειναι μονο ο Yato κατα τη γνωμη μου.
Ιδιως στα μεγαλα σπειρωματα >Μ8, οπου οι τσιπικοι εχουν θεμα.

Αλλιως, αν δεν βιαζεσαι, βλεπεις κατι στο Τεμοu και ρισκαρεις λιγο ως προς την ποιοτητα.
Δεν τους περιμενω..θα παρω από εδώ....σκέφτηκα να το κάνω με την βιδα

Το είδα και αυτό μπαίνουν καλά όπως τον πιρτσιναδορο??η εεε καλα..μετά από λίγο καιρό θα τα ψάχνω?
Ακριβως οπως στον πιρτσιναδορο. Καθυστερεις λιγακι για να βιδωσεις και θελει και λιγο δυναμη.

• Like
Reactions: dim tz
Ακριβως οπως στον πιρτσιναδορο. Καθυστερεις λιγακι για να βιδωσεις και θελει και λιγο δυναμη.
Θα το δοκιμάσω έτσι..νομίζω αξίζει τα 30 ευρω στην καλύτερη

Απο 1η Μαρτιου, Σαββατο

...και λιγα για τον κηπο απο 3 Μαρτιου, Δευτερα

Πήρα 2 από τους παρακάτω μαγνήτες:

20250224_105955.jpg

Για το μέγεθός τους, έχουν αρκετή δύναμη. Ιδιαίτερα βολικοί στο γώνιασμα, ειδικά αν δουλεύεις σε πάγκο. Στα συν, η σταδιακή εφαρμογή του μαγνητισμού. Δηλαδή ο μαγνήτης δεν είναι on/off, αλλά όσο γυρνάς την κόκκινη πεταλούδα αυξάνεται η δύναμη, οπότε σου επιτρέπει μικρορυθμίσεις.
Όσοι ασχολούνται με σίδερα, νομίζω ότι είναι ευκαιρία να τους πάρουν. Φυσικά υπάρχουν πολύ καλύτεροι στην αγορά, αλλά δυστυχώς σε 10πλάσια τιμή.

Πήρα και εγώ δύο τέτοιους ρυθμιζόμενους μαγνήτες σήμερα, αλλά ήλπιζα να ήταν πιο δυνατοί. :confused: Κρίμα, γιατί, είναι πραγματικά εξυπηρετικοί σε δουλειές ηλεκτροκόλλησης. Θα τους κρατήσω όμως γιατί αν μιλάμε για λεπτά σχετικά σίδερα, θα κάνουν δουλειά.

Αντίθετα, με απογοήτευσε η προσωπίδα που πήρα, γιατί δεν έχει καλό σχεδιασμό και όπως και αν την ρυθμίσω βρίσκει στα γυαλιά μου, που δεν είναι και μεγάλα, αλλά ακόμα και χωρίς γυαλιά, βρίσκει στην μύτη μου. :(
Και για αυτήν κρίμα, γιατί κατά τα άλλα είναι πολύ πιο στιβαρή από τις προσωπίδες κλαδέματος που χρησιμοποιούμε και θα αντέξει σε πολύ μεγαλύτερες κρούσεις. Καλά, για να φορέσεις και μάσκα από μέσα δεν το συζητάμε.

Θα την επιστρέψω και θα αγοράσω μάλλον μία της 3Μ που έχω βρει.

• Like
Reactions: newbie
Πήρα και εγώ δύο τέτοιους ρυθμιζόμενους μαγνήτες σήμερα, αλλά ήλπιζα να ήταν πιο δυνατοί. :confused: Κρίμα, γιατί, είναι πραγματικά εξυπηρετικοί σε δουλειές ηλεκτροκόλλησης. Θα τους κρατήσω όμως γιατί αν μιλάμε για λεπτά σχετικά σίδερα, θα κάνουν δουλειά.

Νίκο κοίτα και αυτούς (τους μεγάλους).
Το παράλληλο στράντζο που φαίνεται στην φωτο που έβαλα, είναι περίπου 40cm και το κρατάει. Αυτού του τύπου οι μαγνήτες πρέπει να πατάνε σε επίπεδη επιφάνεια. Στην 1η προσπάθεια που έκανα, έπεσε το στράντζο γιατί ο μαγνήτης ακούμπαγε στην κόλληση.

• Like
Reactions: nikfor
Screenshot_2025-02-24-16-30-45-964_com.miui.gallery.jpg
Σημερινή αγορά ,την δοκίμασα σε κάτι ρεταλια, και κολλάει εξαιρετικά!
Το πιτσιλισμα που κάνει το flux σύρμα είναι αποδεκτό,το περίμενα πολύ περισσότερα.
Το μόνο αρνητικό που παρατήρησα είναι ο πάρα πολύς καπνός ,άφησε μέχρι και στην μάσκα ένα στρώμα καπνός!

Σημερινή αγορά ,την δοκίμασα σε κάτι ρεταλια, και κολλάει εξαιρετικά!
Το πιτσιλισμα που κάνει το flux σύρμα είναι αποδεκτό,το περίμενα πολύ περισσότερα.
Το μόνο αρνητικό που παρατήρησα είναι ο πάρα πολύς καπνός ,άφησε μέχρι και στην μάσκα ένα στρώμα καπνός!

Καλορίζικη!!!

Για το πιτσίλισμα, αν βαριέσαι να καθαρίζεις πάρε κάποιο spray. Κάνει δουλειά.
Τα σύρματα flux θέλουν λίγη προσοχή στο σφίξιμο στα ράουλα.

Καλορίζικη!!!

Για το πιτσίλισμα, αν βαριέσαι να καθαρίζεις πάρε κάποιο spray. Κάνει δουλειά.
Τα σύρματα flux θέλουν λίγη προσοχή στο σφίξιμο στα ράουλα.
Ναι θα πάρω spray .πως μπορώ να ελέγξω το σωστό σφίξιμο στο ράουλο;