Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω την χρήση των ρυθμιζομενων...άπαξ και ακουμπάς 2 κομμάτια θες την ίδια δύναμη και από τα 2..Πήρα και εγώ δύο τέτοιους ρυθμιζόμενους μαγνήτες σήμερα, αλλά ήλπιζα να ήταν πιο δυνατοί.Κρίμα, γιατί, είναι πραγματικά εξυπηρετικοί σε δουλειές ηλεκτροκόλλησης. Θα τους κρατήσω όμως γιατί αν μιλάμε για λεπτά σχετικά σίδερα, θα κάνουν δουλειά.
Αντίθετα, με απογοήτευσε η προσωπίδα που πήρα, γιατί δεν έχει καλό σχεδιασμό και όπως και αν την ρυθμίσω βρίσκει στα γυαλιά μου, που δεν είναι και μεγάλα, αλλά ακόμα και χωρίς γυαλιά, βρίσκει στην μύτη μου.
Και για αυτήν κρίμα, γιατί κατά τα άλλα είναι πολύ πιο στιβαρή από τις προσωπίδες κλαδέματος που χρησιμοποιούμε και θα αντέξει σε πολύ μεγαλύτερες κρούσεις. Καλά, για να φορέσεις και μάσκα από μέσα δεν το συζητάμε.
Θα την επιστρέψω και θα αγοράσω μάλλον μία της 3Μ που έχω βρει.
Με τον μοχλό αυτό μάλλον μπερδευσαι η θα παιδευτείς...αν λες ότι δεν έχουν δύναμη δεν πολύ αξίζουν..
Όσο για την προσωπιδα εγώ έχω πάρει μια της Total..
Σφιγκει ξεχωριστά για το περικυκλιο του κεφαλιού και αλλού για την κάσκα μπροστά. Δεν μπορείς να βάλεις εύκολα οτωασπιδες αλλά κουτσά στραβά γίνεται η δουλειά..

Total προσωπίδα προστασίας με πλαστικό | Autoreq
Total Προσωπίδα προστασίας με πλαστικό. Ανθεκτικό στις κρούσεις. Το χείλος προστατεύει το κυρίως σώμα από εξωτερικούς τραυματισμούς. Με ρυθμιζόμενα κουμπιά.