Εργαλεία από Lidl - Aξιολόγηση, σχόλια, προσφορές

Οσοι έχετε στο στοχαστρο το αλυσοπριονακι να ξερετε πως η εκδοση αυτη εχει μικροτερο μηκος λαμας απο την προηγουμενη με οτι αυτο συνεπαγεται.

View attachment 249795
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Καλημέρα.

Το Επαναφορτιζόμενο κλαδευτήρι 20V PAAS 20-Li B1, στην επαρχία είχε ήδη εξαφανιστεί πριν τις 08:00. Περίμεναν από τις 07:30 και το εξαφάνισαν μέσα σε λίγα λεπτά. Πιστεύω σε μεγάλες πόλεις δεν θα έχει τόσο ζήτηση.

Εγώ έχω ένα επώνυμο κλαδευτήρι και το ήθελα να το δοκιμάσω, αλλά και σαν δεύτερο αν χρειαστεί.

Επίσης αγόρασα το Επαναφορτιζόμενο τηλεσκοπικό αλυσοπρίονο PAHE 20-Li E5, το οποίο πραγματικά αξίζει σε αυτή την τιμή, αν έχεις μπαταρίες.

Δεν είναι πολύστροφο όπως ένα βενζινοκίνητο, αλλά την κάνεις μια χαρά την δουλειά σου με λίγο προσοχή και υπομονή.

Έχω βενζινοκίνητο, αλλά ήθελα να δοκιμάσω και ένα ηλεκτρικό.

• Like
Reactions: newbie
7:45 άνοιγε το κατάστημα, 7:55 δεν είχε μείνει τίποτα από κανένα είδος. Πρόλαβα 1 τελευταίο αλυσοπρίονο 20v, ψαλίδι ούτε για δείγμα.

• Like
Στο ψαλιδι παντος παιδια κάτι που νομίζω ότι πρέπει να αναφέρουμε γιαυτους που δεν έχουν δεύτερο γνωστής μαρκας η καθόλου,είναι ότι παίρνει λυπναση με συγκεκριμενο μπουκαλάκι που δεν συμπεριλαμβάνεται στην συσκευασια...κάποιος που να ξέρει να μας το εξηγήσει γιατί εγώ από γνωστό μου το είδα σε ένα borman..μέχρι τότε έβαζα στα μαχαίρια με ένα μπουκαλι

7.40 ημουν στο καταστημα Δραπετσωνας και θυμηθηκα παλιες καλες εποχες αναμονης γγια ενα εργαλειο.

Πηρα δυο ψαλιδια, χαζεψα λιγο και το αλυσοπριονακι αλλα εχω ηδη 2.

Θα του εδινα μια ευκαιρια αν ειχε αλλο τυπο σπροκετ αλλα και αυτο ειναι στο αφαντο 0,3"

Θα του εδινα μια ευκαιρια αν ειχε αλλο τυπο σπροκετ αλλα και αυτο ειναι στο αφαντο 0,3"
Ποντάρω οτι θα βρεθεί σε τοπικό μάστορα γρανάζι να ταιριάζει, αλλιώς την πατήσαμε..

• Like
Reactions: dim tz
Και γω 7 45 ήμουν στο κατάστημα της ν Αρτάκης και αν και έχει αρκετά κομμάτια τα μισά φύγανε στο δεκάλεπτο.

Στο ψαλιδι παντος παιδια κάτι που νομίζω ότι πρέπει να αναφέρουμε γιαυτους που δεν έχουν δεύτερο γνωστής μαρκας η καθόλου,είναι ότι παίρνει λυπναση με συγκεκριμενο μπουκαλάκι που δεν συμπεριλαμβάνεται στην συσκευασια...κάποιος που να ξέρει να μας το εξηγήσει γιατί εγώ από γνωστό μου το είδα σε ένα borman..μέχρι τότε έβαζα στα μαχαίρια με ένα μπουκαλι
Έχει ένα λαδοτυρακι με μπιλια πάνω στη βάση των λεπίδων,εκεί με ένα Λαδικό νομίζω θα λαδονεται εύκολα

• Like
Reactions: dim tz
Ποντάρω οτι θα βρεθεί σε τοπικό μάστορα γρανάζι να ταιριάζει, αλλιώς την πατήσαμε..
Αν δεν βρείτε
Έχει ένα λαδοτυρακι με μπιλια πάνω στη βάση των λεπίδων,εκεί με ένα Λαδικό νομίζω θα λαδονεται εύκολα
Εγώ δεν το ήξερα..φαντασου

Προσοχή επίσης και με το ψαλιδι..
Οι μικρότερες λαμες δεν έχουν την ίδια αντοχη..
Αναφορά από μέλος στην ομάδα F/B

Screenshot_20250403_182327_Facebook.jpg

Και γω 7 45 ήμουν στο κατάστημα της ν Αρτάκης και αν και έχει αρκετά κομμάτια τα μισά φύγανε στο δεκάλεπτο.

στη Λάμψακο εχει πιο μεγάλη γκάμα αλλά κάποιοι ειναι καφροι και τα ανοίγουν...

Ειναι και η ποιοτητα του ατσαλιου που παιζει πρωτευοντα ρολο στα κλαδευτηρια ειτε χειρος ειτε μπαταριας, περα απο την αντοχη του μοτερ φυσικα.

Προφανως το ατσαλι στα κινεζικα φασον δεν ειναι το ιδιο με το ατσαλι που κατασκευαζονται οι λαμες πχ. των Felco και των Μακιτα.

• Like
Είχα γράψει ότι σε κάποιο βίντεο που είχατε βάλει ο τύπος έλεγε ότι στο B2 αλυσοπριονάκι που έφερε τώρα έχουν αλλάξει γρανάζι και ταιριάζει με το γνωστό βήμα ....αλλά δεν με προσέχετε :)
Ας μας πει κάποιος που το αγόρασε.

Όντως στην Λάμψακο είναι τεράστιο το κατάστημα αλλά εγώ είμαι στα 500 μέτρα από το κατάστημα της Αρτάκης.

View attachment 249911
Αυτό πρέπει να έπιασε σύρμα η καρφί για να γίνει έτσι Κωστή!

Last edited by a moderator:
  • Like
Reactions: osatosa
Αναπόφευκτα θα συκριθει με το brushless τυπου Μακιτα που εχω εδω και 2 χρόνια και ειναι απλα εξαιρετικό.
Για να δουμε.

Μου έχασαν τον φορτιστή Κυρ… Έχεις καμιά καλή ιδέα;

Έχω περιέργεια αν θα κόβει καλύτερα από αυτό που έχω λιώσει εδώ και 15+ χρόνια στις ελιές.

Αυτο ειναι ενα εξαιρετικο ψαλιδι με δυνατοτητα οσο μπορεις να σφιξεις την λαβη. Τωρα του lidl στο 70% να το φτανει θα ειναι μια χαρα.

View attachment 249911

Εκοψε μεταλλο, το ξεσκισε και ως γνησιος οπαδος της Ρομα το επεστρεψε λεγοντας πως δεν εχει προβλημα και ξαναμπηκε στο ραφι.

Είχα γράψει ότι σε κάποιο βίντεο που είχατε βάλει ο τύπος έλεγε ότι στο B2 αλυσοπριονάκι που έφερε τώρα έχουν αλλάξει γρανάζι και ταιριάζει με το γνωστό βήμα ....αλλά δεν με προσέχετε
Ας μας πει κάποιος που το αγόρασε.

Δεν ισχυει, με βαση το μανουαλ του εχει 0,3" βημα οπως και το Β1 Νικολα.

Το εχω αναφερει πιο πανω το μαγαζι και μαλιστα θα οργανωσουμε ομαδικη παραγγελια για λαμε καποια στιγμη.

Μου έχασαν τον φορτιστή Κυρ… Έχεις καμιά καλή ιδέα;
Των μουφα ΜΑΚΙΤΑ Μπαμπη?
Αυτο ειναι ενα απλο τροφοδοτικο, θα βρεις στο εμποριο η παραγγελνεις και εναν απο Κινα.