achillesgk
AVClub Addicted Member
- 19 September 2009
- 1,618
Οσοι έχετε στο στοχαστρο το αλυσοπριονακι να ξερετε πως η εκδοση αυτη εχει μικροτερο μηκος λαμας απο την προηγουμενη με οτι αυτο συνεπαγεται.
View attachment 249795
Οσοι έχετε στο στοχαστρο το αλυσοπριονακι να ξερετε πως η εκδοση αυτη εχει μικροτερο μηκος λαμας απο την προηγουμενη με οτι αυτο συνεπαγεται.
View attachment 249795
Ποντάρω οτι θα βρεθεί σε τοπικό μάστορα γρανάζι να ταιριάζει, αλλιώς την πατήσαμε..Θα του εδινα μια ευκαιρια αν ειχε αλλο τυπο σπροκετ αλλα και αυτο ειναι στο αφαντο 0,3"
Έχει ένα λαδοτυρακι με μπιλια πάνω στη βάση των λεπίδων,εκεί με ένα Λαδικό νομίζω θα λαδονεται εύκολαΣτο ψαλιδι παντος παιδια κάτι που νομίζω ότι πρέπει να αναφέρουμε γιαυτους που δεν έχουν δεύτερο γνωστής μαρκας η καθόλου,είναι ότι παίρνει λυπναση με συγκεκριμενο μπουκαλάκι που δεν συμπεριλαμβάνεται στην συσκευασια...κάποιος που να ξέρει να μας το εξηγήσει γιατί εγώ από γνωστό μου το είδα σε ένα borman..μέχρι τότε έβαζα στα μαχαίρια με ένα μπουκαλι
Αν δεν βρείτεΠοντάρω οτι θα βρεθεί σε τοπικό μάστορα γρανάζι να ταιριάζει, αλλιώς την πατήσαμε..
Εγώ δεν το ήξερα..φαντασουΈχει ένα λαδοτυρακι με μπιλια πάνω στη βάση των λεπίδων,εκεί με ένα Λαδικό νομίζω θα λαδονεται εύκολα
Έχω περιέργεια αν θα κόβει καλύτερα από αυτό που έχω λιώσει εδώ και 15+ χρόνια στις ελιές.Εντυπωση μου εκαναν οι ιδιαίτερα μικρες λεπιδες του.
στη Λάμψακο εχει πιο μεγάλη γκάμα αλλά κάποιοι ειναι καφροι και τα ανοίγουν...Και γω 7 45 ήμουν στο κατάστημα της ν Αρτάκης και αν και έχει αρκετά κομμάτια τα μισά φύγανε στο δεκάλεπτο.
Έχει ένα λαδοτυρακι με μπιλια πάνω στη βάση των λεπίδων,εκεί με ένα Λαδικό νομίζω θα λαδονεται εύκολα
Αυτό πρέπει να έπιασε σύρμα η καρφί για να γίνει έτσι Κωστή!Προσοχή επίσης και με το ψαλιδι..
Οι μικρότερες λαμες δεν έχουν την ίδια αντοχη..
Αναφορά από μέλος στην ομάδα F/B
View attachment 249911
Δεν το γνωρίζω...Η αναφορά ότι ήταν έτσι όταν το άνοιξε..!!Αυτό πρέπει να έπιασε σύρμα η καρφί για να γίνει έτσι Κωστή!
Αναπόφευκτα θα συκριθει με το brushless τυπου Μακιτα που εχω εδω και 2 χρόνια και ειναι απλα εξαιρετικό.
Για να δουμε.
Έχω περιέργεια αν θα κόβει καλύτερα από αυτό που έχω λιώσει εδώ και 15+ χρόνια στις ελιές.
Προσοχή επίσης και με το ψαλιδι..
Οι μικρότερες λαμες δεν έχουν την ίδια αντοχη..
Αναφορά από μέλος στην ομάδα F/B
View attachment 249911
Είχα γράψει ότι σε κάποιο βίντεο που είχατε βάλει ο τύπος έλεγε ότι στο B2 αλυσοπριονάκι που έφερε τώρα έχουν αλλάξει γρανάζι και ταιριάζει με το γνωστό βήμα ....αλλά δεν με προσέχετε
Ας μας πει κάποιος που το αγόρασε.
Το εχω αναφερει πιο πανω το μαγαζι και μαλιστα θα οργανωσουμε ομαδικη παραγγελια για λαμε καποια στιγμη.
Των μουφα ΜΑΚΙΤΑ Μπαμπη?Μου έχασαν τον φορτιστή Κυρ… Έχεις καμιά καλή ιδέα;
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.